Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه دولتی کره‌شمالی امروز (چهارشنبه) گزارش داد، رهبر منطقه دونتسک در نامه‌ای به کیم جونگ اون گفت که پیونگ‌یانگ و این منطقه جدایی‌طلب تحت حمایت روسیه در اوکراین "همکاری دوجانبه کاملا سودمند" را توسعه خواهند داد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری رویترز، در ماه ژوئیه، کره‌شمالی جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در منطقه دونباس در شرق اوکراین را به عنوان "کشورهای مستقل" به رسمیت شناخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام باعث شد تا کره‌شمالی پس از روسیه و سوریه سومین کشوری باشد که این دو نهاد جدایی‌طلب را به رسمیت می‌شناسد.

به دنبال این اقدام، اوکراین به سرعت روابط با پیونگ‌یانگ را محدود کرد.

براساس گزارش آژانس خبری دولتی کره‌شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای، «دنیس پوشیلین» رهبر منطقه دونتسک با ارسال نامه‌ای به کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی بابت "روز آزادی کره" در ۱۵ اوت تبریک گفت. دو روز پیش از آن هم ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه نامه مشابهی برای کیم ارسال کرد.

در این گزارش با اشاره به نامه پوشیلین آمده است: «مردم منطقه دونباس هم در حال مبارزه هستند تا امروز دوباره آزادی و عدالت تاریخ را درست مثل همان کاری که مردم کره ۷۷ سال پیش کردند، به دست آورند.»

در گزارش کی‌سی‌ان‌ای آمده است: «این پیام بیانگر این اعتقاد است که همکاری دوجانبه کاملا سودمند و موافق با منافع مردم دو "کشور" بین جمهوری خلق دونتسک و جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره‌شمالی) حاصل خواهد شد.»

پوشیلین قبلاً گفته بود که به "همکاری مثمر ثمر" و افزایش تجارت با کره‌شمالی امیدوار است و مقامات کره‌شمالی، روسیه و این مناطق جدایی‌طلب درباره اعزام کارگران کره‌شمالی به آنجا بحث کرده‌اند.

قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۱۷ که روسیه از آن حمایت کرد، از همه کشورها خواست تا تمام کارگران کره‌شمالی را تا دسامبر ۲۰۱۹ به کشورشان بازگردانند تا از تامین ارز خارجی برای برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره‌شمالی جلوگیری کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: منطقه دونباس ، کره شمالی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: منطقه دونباس کره شمالی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین دور رایزنی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به ریاست مشترک علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان و فرخ شریف زاده معاون وزیر امورخارجه تاجیکستان امروز چهارشنبه در تهران برگزار شد.

در جریان این گفتگوها طرفین در خصوص طیفی از موضوعات دوجانبه از جمله تقویت روابط اقتصادی، ارتقای روابط فرهنگی و علمی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز افزایش تعاملات پارلمانی تبادل نظر کردند.

باقری در این ملاقات با اشاره به تفاهمات خوب صورت گرفته در دور اول رایزنی‌های سیاسی در تاجیکستان، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با جمهوری تاجیکستان تاکید کرد.

معاون وزیر خارجه کشورمان، با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، خاطرنشان کرد ایجاد ناامنی و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونسیتی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

باقری تصریح کرد: امروزه همگرایی تمامی کشورهای منطقه برای مقابله همه‌جانبه و فراگیر با پدیده شوم تروریسم، امری لازم است که همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان برای تحقق آن ضروری است.

بر همین اساس دو کشور می‌بایست بیش از پیش از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای نظیر شانگهای، سازمان همکاری اسلامی، اکو و عدم تعهد بهره برند.

باقری همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ضمن محکومیت ارتکاب نسل کشی از سوی این رژیم، کلید برقراری صلح و ثبات منطقه را مقابله با اشغالگری و تجاوزات رژیم اشغالگر دانست.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان نیز با اشاره به همکاری‌های رو به توسعه دو کشور آمادگی کشورش برای توسعه مناسبات و تقویت همکاری‌ها میان دو کشور را اعلام نمود.

وی تا با اشاره به وجود نزدیک به ۲۰۰ سند همکاری میان دو کشور، اجرای کامل و موثر این تفاهمات را زمینه مناسبی جهت تقویت همکاری‌ها دانست و خواستار افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور شد.

وی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، بر تداوم و تقویت مناسبات میان دو کشور همزبان با پیشینه تاریخی مشترک تاکید کرد.

در پایان این نشست طرفین، بر برگزاری منظم رایزنی‌های سیاسی با هدف تسریع همکاری‌ها در حوزه‌های گوناگون تأکید کردند.

کد خبر 6100853 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • ۲ منطقه در خارکیف و دونتسک به تصرف روسیه درآمد
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • پیام دوباره کیم جونگ اون به ولادیمیر پوتین
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • جزئیات دیدار و گفتگوی گروسی با امیرعبداللهیان
  • اتخاذ موضع بی‌طرفانه و حرفه‌ای در همکاری‌ ایران و آژانس موثر است
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد