Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه مرکز خبر حوزه ، آیت الله اعرافی شب گذشته در پایان اجلاسیه مدیران استانی حوزه های علمیه افزود:‌ حوزه قم، کانون و محور تحولات عظیم درتاریخ حوزه های علمیه بوده لذا نیاز است تا با استیصال و بازنمایی ظرفیت‌ها بر هویت سازی حوزوی اهتمام بیشتری داشته باشیم.

 وی با بیان این که نشر حوزه باید با مهمترین نشرهای کشور و دنیا برابری کند، خاطرنشان کرد: آغاز فعالیت پژوهشکده مطالعات راهبری حوزه و روحانیت و بررسی و اجرای طرح ها و پروژه های کلان راهبردی ناظر به مسائل کشور، نشان دهنده پایه ریزی مطالعات راهبردی معطوف به مسائل حوزه، روحانیت و مرجعیت در حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تحولات مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه اشاره کرد و گفت: مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه‌های علمیه بار سنگینی بر دوش داشته، علی رغم کاستی ها نسبت به آوردگاه بزرگ عرصه رسانه، همچنان راه درازی با وضع مطلوب دارد؛ باید رسانه های قوی که در خارج از فضای حوزه اثر گذار بوده، نام و عنوان و محتوای حوزوی دارند، را تقویت نماییم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه  اهمیت احیای آثار کتب خطی و نسخه‌های قدیمی حوزوی را مورد تاکید قرار داد و  افزود:‌کشورهای غربی با هزینه صدها میلیون دلاری، نسخه‌های خطی آثار فاخر تمدن اسلامی را غارت نموده، لطمه عظیمی را به علم، دانش و فرهنگ کشورهای اسلامی وارد کردند.

 وی به طرح جامع ستاد راهبری حوزه های علمیه اشاره کرد و گفت:‌ ستاد جمعیت و ستاد بحران حوزه از شاخص ترین ستادهای راهبری حوزه است که در برنامه ریزی و سیاستگذاری ها ایفای نقش موثری دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه گزارشی از تدوین آئین نامه شوراهای استانی حوزه، ارتقاء جایگاه روحانیت در عرصه‌های مختلف اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و  اظهار داشت:‌ باید تلاش و مجاهدت نماییم تا حوزه امروز پاسخگوی نیازهای روز به روز جامعه امروزی باشد.

مدیر حوزه های علمیه بر لزوم امتداد برنامه های یکصدمین سالگشت باز تاسیس حوزه قم، در مدارس علمیه و حوزه های استانی تاکید کرد و ابراز داشت: حوزه قم، کانون و محور تحولات عظیم در تاریخ حوزه های علمیه بوده، نیاز است تا با استیصال و بازنمایی ظرفیت ها بر هویت سازی حوزوی اهتمام بیشتری داشته باشیم.

وی ضمن تقدیر از مشارکت مدیران حوزه‌های علمیه استان‌ها، از تلاش و مجاهدت تمام دست اندرکاران برگزاری باشکوه این اجلاسیه تقدیر و تشکر نمود و اظهار داشت: اظهار دیدگاه، نقد و ارائه نقطه نظرهای جدید دوستان در اصلاح و تکمیل برنامه ها و طرح ها موثر خواهد بود.

وی در ادامه ضمن اشاره به لزوم پیگیری مصوبات سفرهای استانی مدیر حوزه های علمیه، با بیان این که در پنج سال گذشته ۳۲ سفر استانی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: در کنار سفرهای استانی مدیر حوزه، از مدیران و مسئولان استانی نیز دعوت شد تا با حضور در قم، فرایندهای تبلیغ و نشر معارف اسلامی و ارتقاء فرهنگ دینی جامعه بررسی شود.

اعرافی ضمن تاکید بر اهمیت به روز رسانی گزارشات و اطلاعات جامع بخش های مختلف حوزوی، بر لزوم اصلاح فرایندها و توجه به نقدهای تخصصی مدیران استانی حوزه تصریح کرد و یادآور شد: امروز حوزه به صورت نسبی از نگاه کامل، جامع و منسجمی برخوردار است؛ این نکته مهم را باید قدر دانسته، نقد کرد و بدان عمق بخشید.
وی در بخش پایانی سخنان خود بر اهمیت فعال‌تر سازی گروه‌های علمی حوزه و ارتقاء روحانیون جوان امام جماعت، خطیب و منبری فعال در طرح های امین و آموزش و پرورش تصریح کرد.

برچسب‌ها حوزه علميه قم علیرضا اعرافی‌

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم علیرضا اعرافی حوزه علميه قم علیرضا اعرافی حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد

زهرا آب‌سوران مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: با تشکیل دبیرخانه استانی جشنواره نوزدهم ۲۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شد که پس از پایش، ۱۰ گروه نمایشی طی روز‌های هشتم و نهم اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید فرخی ارومیه به رقابت می‌پردازند.

وی ادامه داد: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی با هدف عمومی و مردمی‌سازی نمایش در جامعه و فضا سازی و ارتقای ظرفیت نمایش به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی و با شعار «این صحنه خانه ماست» برگزار خواهد شد.

مدیرکل کانون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: این استان ماه‌ها قبل آمادگی برگزاری این جشنواره را داشت و در این راستا تلاش شد تا داورانی از جنس هنر و تجربه برای داوری این رقابت‌های هنری انتخاب شوند.

وی اضافه کرد: دبیرخانه جشنواره؛ عباس پویان، فاطمه برمال و سمیه حسین نژاد به عنوان داوران مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری معرفی کرده است.

نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی روز‌های هشتم و نهم اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان
  • طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ
  • یک خبرنگار دیگر در غزه شهید شد/ شهادت ۱۴۱ خبرنگار از آغاز جنگ
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد