Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@16:10:18 GMT

پیش‌بینی جمیعت ایران برای ۱۴۳۰

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۲۰۲۱

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اگر رشد فعلی جمعیت را در نظر بگیریم در سال ۱۴۳۰؛ صد و چهار و پنج میلیون جمعیت داریم که امروزه تولید غذا در کشور ۱۲۵ میلیون تن است و برای ایران ۱۴۳۰ باید از راه‌های مختلف چیزی حدود ۱۹۰ میلیون تن تولید غذا داشته باشیم. ناطقان: سید مجتبی خیام نکویی؛ رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و معاون وزیر کشاورزی در گفتگوی ویژه خبری گفت: تولیدات بخش غذا در کشور از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از سال 1357 تا کنون با جمعیت 36 میلیونی، 25 میلیون تن غذا در کشور تولید می‌شد، در طول 43 سال بعد از پیروزی انقلاب این میزان به صد میلیون تن افزایش پیدا کرده و امروز حدود 126 میلیون غذا در کشورمان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: بخشی از این افزایش ناشی از افزایش سطح زیرکشت در این چهار دهه است، اما اگر بخواهیم به ضریب خودکفایی و تولید غذایی در کشور را مرور کنیم، چیزی حدود 85 درصد تولید غذا در داخل کشور انجام می‌شود.


معاون وزیر کشاورزی گفت: امروز در تولید مواد غذایی با محدودیت‌های مختلف اقلیمی در دنیا که ما هم درگیر آن هستیم مانند افزایش دما و گرما، خشکسالی و بسیاری از عوامل دیگر روبرو هستیم.

او گفت: ما در 40 سال گذشته چیزی حدود 95 میلیارد متر مکعب آب در بخش کشاورزی استفاده می‌کردیم و اکنون این رقم چیزی حدود 75 میلیارد مترمکعب هست که در اختیار بخش کشاورزی قرار می‌گیرد و با این روند افزایش گرما، وضعیت به مراتب بدتر  خواهد شد یعنی ما در آینده حداقل 10 میلیارد مترمکعب از این آبی که داریم کمتر خواهد بود و از طرفی با رشد جمعیت مواجه هستیم، اگر رشد فعلی جمعیت را در نظر بگیریم  ایران 1430؛ صد و چهار و پنج میلیون جمعیت داریم که امروزه  تولید غذا در کشور 125 میلیون تن است و برای ایران 1430 باید از راه‌های مختلف چیزی حدود 190 میلیون تن تولید غذا داشته باشیم، یکی از این راه‌ها واردات است.

نکویی گفت: در بحث واردات اتفاقی که در جنگ اوکراین و روسیه افتاد مشخص شد که صرف این که یک کشوری قابلیت خرید مواد غذایی دارد، کافی نیست و در این موضوع کشور‌های اروپایی برای خرید غذا دچار بحران شدند و حتی در بعضی از کشور‌ها برای خرید 500 هزار تن غلات دچار مشکلات عدیده‌ای شدند.

او گفت: از حدود 6 هزار و 800 شرکت دانش بنیان حدود 5 درصد آن‌ها در بخش کشاورزی فعال است و اگر بخواهیم واحد‌ها و. هسته‌های فناور را هم به آن اضافه کنیم؛ حدود 450 شرکت و واحد فناور و هسته فناور داریم.

نکویی با بیان اینکه برای دانش بنیان شدن بخش کشاورزی باید از ظرفیت‌های علمی و فناوری کشور در قالب تشکیل واحدها، هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم، گفت: درصد رسوخ دانش در بخش کشاورز؛ 6 درصد است برای اینکه کشاورزی را دانش بنیان کنیم هم از بُعد علمی و هم از بُعد فناوری؛ این میزان را حداقل باید در چهار سال آینده به 12 درصد که دو برابر است برسانیم، اگر این اتفاق بیفتد، میانگین گندم  آبی که اکنون در هر هکتار چهار تن است، حداقل یک تن در واحد سطح افزایش می‌یابد. برچسب ها: پیش بینی ، جمعیت ایران ، سال1430

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پیش بینی جمعیت ایران سال1430 بخش کشاورزی غذا در کشور دانش بنیان میلیون تن چیزی حدود تولید غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم

پروژه اومااویا در ۲۳۰ کیلومتری شرق «کلمبو» پایتخت کشور سریلانکا به اجرا درآمده است. با افتتاح این پروژه ظرفیت آب مازاد رودخانه‌های استان «اووا» (Uva) برای توسعه کشاورزی منطقه کم‌آب مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و همزمان ظرفیت تولید ۱۲۰ مگاوات برق عملیاتی می‌شود.

 تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز پنج‌هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پُرباران به مناطق خشک، از جمله اهداف این پروژه است که به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا اجرا شده و با حضور مقامات دو کشور ایران و سریلانکا به‌ صورت رسمی افتتاح شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم