Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه طرف غربی نشان داده که قابل‌اعتماد نیست گفت: در این دوره از گفتگوها ما به دنبال آن هستیم که بالاترین تضمین گرفته و توافق عملیاتی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی این روزها گمانه زنی ها از دستیابی به توافق در مذاکرات بین جمهوری اسلامی ایران و طرف های غربی در حال انتشار است که وزیر امور خارجه پیش از این در اظهاراتی عنوان کرده بود جمع‌بندی نهایی خود را به هماهنگ کننده اروپایی داده ایم، اگر واکنش آمریکا با واقع‌بینی و انعطاف باشد توافق رخ می‌دهد و اگر آمریکا انعطاف نشان ندهد باید بیشتر گفت‌وگو کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی درباره روند مذاکرات گفت: موضوع توافقات در حالی طی کردن روند خود پشت سر می گذارد که جمهوری اسلامی ایران مواردی را به طرف مقابل در پاسخ به درخواست های طرف غربی داده شده که این پاسخ ها برای طرف غربی ارسال شده و ما منتظر پاسخ آنها نسبت به این موارد هستیم.

وی با اشاره به اینکه اگر موضوع تضمین ها در بحث پادمان که از جمله موارد اختلافی است، حل شود می توان گفت به توافق نزدیک هستیم تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران منتظر است که غرب موضع خود را نسبت به مواضع ایران اعلام کند، در صورتی که طرف غربی نظر مثبت داشته باشد می تواند امیدوار بود که پیش نویس توافق آماده و امضا شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه متاسفانه طرف غربی نشان داده که قابل اعتماد نیست عنوان کرد: در این دوره از گفتگو ها ما به دنبال آن هستیم که بالاترین تضمین گرفته و توافق عملیاتی شود.

در غیر این صورت بدون شک عدم ستیابی به توافق به نفع طرف غربی نخواهد بود چرا که جمهوری اسلامی ایران گزینه های خود را روی میز خواهد گذاشت و دولت ملزم به انجام اقداماتی در راستای سرعت بخشیدن به فعالیت های هسته ای خواهد شد که بدون شک مورد علاقه طرف غرب نخواهد بود.

آصفری با ابراز امیدواری درباره اینکه قدم های پایانی تا دستیابی به توافق هر چه زودتر برداشته شود و غرب این فرصت را غنیمت شمرده و مجددا معادلات را برهم نزند تصریح کرد: در این صورت می توان به یک توافق برد-برد دستیابی داشت.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به اینکه تا این لحظه هیچ توافقی صورت نگرفته است و اخباری که در این باره منتشر می شود در حد گمانه زنی است خاطرنشان کرد: مذاکرات و گفتگوها حاکی از این است که توافق شدنی است و باید طرف غربی نسبت به درخواست های ایران نظر مثبت نشان دهد تا در آن صورت توافق صورت گیرد.

منبع: دانا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران طرف غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی

به گزارش «تابناک»، محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت:

حضرات بزرگان محترم روحانیت

سلام علیکم

تصور می‌شد، عملیات "وعده صادق" علیه رژیم‌صهیونیستی و نیز آغاز مجدد فعالیت گشت‌ارشاد (با نام جدید طرح نور) بتواند اتفاق پیش‌آمده در یکی دوماه اخیر درباره جناب آقای کاظم‌صدیقی را به محاق ببرد و به فراموش بسپارد.

گواهی می‌دهم هر روز با افراد متعددی در خیابانها، فروشگاهها ، وسایل نقلیه بخصوص مترو مواجه می‌شوم که درباره دو سه موضوع اظهارنظر یا پرسش می‌کنند. این بدان معناست که قضیه از نگاه افکارعمومی نه تنها تمام نشده، بلکه چون شفافیت کامل در آن صورت نگرفته، فضایی از بدبینی را حفظ کرده است.

به عنوان یک علاقمند به روحانیت و معتقد به حفظ شان و جایگاه آن و مهمتر بازگشت مرجعیت این طبقه برای مردم، انتظار دارم موضوع آقای صدیقی استخوان لای زخم نماند. اگر رفتار او صحیح،قابل دفاع و بدون خدشه است، صراحتا اعلام و ابهامات جامعه برطرف شود. در غیراین صورت، توقع جامعه مبنی بر برخورد بدون تبعیض با ایشان عملی گردد.

توجه به عبارت مشهور "حسنات الابرار، سیئات المقربین" اقتضا دارد که مواجهه با اشتباهات کوچک عناصری که تابلو نظام به شمار می روند، سخت باشد تا امید و اطمینان مردم افزایش یابد.

متاسفانه حضور آقای صدیقی در نمازجمعه و توجیهات طلبکارانه‌ای که در برابر شائبه ها بیان داشت، سوءتفاهم‌های موجود را افزایش داد و بیم آن می رود این دمل چرکین سربسته بماند و بعدها خدای ناکرده عواقبش دامنگیر همه روحانیت (که قطعا بسیاری از آنها از آن دفاع نمی‌کنند) شود. 

آنچه نوشته شد صرفا گزارشی از حرفهای شفاف مردم کوچه و بازار است. چشم بستن برواقعیت، واقعیت را از بین نمی برد بلکه دیر یا زود، روی تلخ خود را نشان می دهد.

والامر الیکم

دیگر خبرها

  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • دانشگاه کلمبیا: با رهبران دانشجویان درباره اعتراضات به اسراییل به توافق نرسیدیم
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • درخواست اسرای صهیونیست از نتانیاهو درباره پذیرش توافق آتش بس
  • اسرائیل : در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • تل‌آویو: در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم