Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دبیری فدراسیون وزنه برداری، کسب مدال‌های تاریخی بانوان در پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی را بهترین اتفاق برای کاروان وزنه برداری دانست.

سرپرست دبیری فدراسیون وزنه برداری کسب مدال‌های تاریخی بانوان در پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی را بهترین اتفاق برای کاروان وزنه برداری دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری، حسین مقامی درباره عملکرد درخشان تیم ملی وزنه برداری در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی اظهار داشت:

اتفاق خوب این دوره از بازی ها این بود که دو نفر از دختران وزنه‌بردار ما در یک رویداد بزرگ بین المللی مدال گرفتند و جالب این که در سه حرکت روی سکو ایستادند. این بهترین نتیجه برای ما بود. بقیه اعضای تیم هم با تلاشی که انجام دادند ثابت کردند که قابلیت فنی و توانایی بسیار بالاتری دارند.

وی در مورد حفظ آمادگی تیم در فاصله کوتاه باقی مانده تا برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در کشور بحرین توضیح داد:

اردوی تیم ملی بانوان در محل اردوی قبلی در قزوین ادامه پیدا خواهد کرد و از پنجم شهریور تا زمان اعزام به مسابقات آسیایی بحرین ادامه خواهد داشت. با توجه به نزدیکی زمان مسابقات آسیایی و جهانی، شاید تعداد دیگری از وزنه برداران برای بازه زمانی یک تا دو هفته به اردو اضافه شوند و اگر عملکرد خوبی داشته باشند، شانس اعزام خواهند داشت ولی تغییرات عمده در وزنه برداری بانوان، در بلندمدت و بعد از رصد کردن تمامی افراد و استعدادها در چارچوب مسابقات قهرمان کشوری امکان پذیر خواهد بود.

دبیر فدراسیون در پاسخ به سوالی در مورد مشکلات برگزاری مسابقات کشوری بانوان و تقویم جامعی که فدراسیون در سال جاری تدوین کرده و برای نخستین بار برگزاری همزمان مسابقات مردان و زنان را در برنامه قرار داده است، اظهار داشت:

ممکن است در نحوه برگزاری مسابقات داخلی طبق تقویمی که امسال برنامه ریزی شده است، کاستی هایی باشد اما نمی توانیم به صرف نداشتن شرایط، کلا از برگزاری مسابقه صرف نظر کنیم. ما همه موانع و مشکلات را برطرف کرده و مسابقات بانوان را چنانچه در تقویم دیده می شود، همزمان با مردان و با همان امکانات و شرایط برگزار می کنیم.

وی افزود:

شروع فعالیت و وزنه‌برداری بانوان در چارچوب صحیح و مبتنی بر زیرساخت های اصولی نبوده است. یعنی فدراسیون قبل از این که تجیهزات و امکانات مورد نیاز شهرستان ها و استان ها از جمله پرورش مربیان را در دستور کار قرار داده باشد، به یک باره تیم ملی بانوان را تشکیل داده است. امروز یکی از اساسی ترین اقدامات این است که مسابقات داخلی بانوان را افزایش دهیم تا به تدریج همه ارکان درگیر از کادر فنی و مربیان تا داوران و ستاد برگزار کننده، تجربه کسب کرده و تقویت شوند.

مقامی در خصوص وضعیت کادر فنی و مربیگری تیم های ملی و رده های سنی بانوان تصریح کرد:

کادر فنی تیم ملی بانوان باید مثل آقایان ثابت باشد و در کنار آن می توانیم افرادی را به صورت ادواری داشته باشیم که تجربه و دانش بیشتری کسب کنند اما رویه تغییر ادواری مربیان تیم ملی بانوان نتیجه ای جز آسیب به علت عدم شناخت از وضعیت روحی و فیزیولوژیک ورزشکار نخواهد داشت.

وی باتوجه به برنامه فشرده فدراسیون برای اردوهای ملی و تعدد ملی پوشان در برخی اوزان، خاطرنشان کرد:

نگاه ما در مسابقات مختلف بین المللی از جمله جهانی، ثبت رکوردهای بهتر و کسب مدال های خوش رنگ است. برنامه فدراسیون براساس مرغوبیت مدال است نه عناوین تیمی و سعی داریم در مسیری حرکت کنیم که در هر مسابقه معتبر بین المللی، رکوردهای جهانی را تغییر دهیم؛ همان انتظاری که از مصطفی جوادی و رسول معتمدی می رفت.

دبیر فدراسیون در خاتمه گفت:

تلاش می کنیم در تمام مسابقات داخلی و برون مرزی عدالت جنسیتی را رعایت کنیم و هر کدام از ملی پوشان که برای کسب مدال و سهمیه المپیک آماده تر باشند، قطعا اعزام می شوند.

اخبار داغ 

مرگ پایان کبوتر نیست؛ بابک برزویه پر کشید لوکادیا: بی صبرانه منتظرم تا برای پرسپولیس بزرگ بازی کنم؛ ارتش سرخ، از حمایت های شما ممنونم درخواست 10 میلیون یورویی مادر رابیو از منچستریونایتد به عنوان حق کمیسیون روز دوم دادگاه بنجامین مندی | باز شدن پای افرادی جدید به این پرونده

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی بانوان وزنه برداری کسب مدال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا درحالی به پایان رسید که در دومین روز این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع ضمن شکستن رکورد ملی جوانان و بزرگسالان ایران برای اولین بار یک مدال تاریخی به رنگ طلا را کسب کرد. عیدیان موفق شد با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه زودتر از سایر رقبای خود از خط پایان عبور کند و مدال طلا این رقابت‌ها را به دست آورد. این برای اولین بار است که دختران دوومیدانی ایران موفق شدند در قهرمانی جوانان آسیا صاحب مدال طلا شوند.

نازنین فاطمه عیدیان در گفت وگو با خبرنگار مهر در این رابطه اظهار داشت: کیفیت مسابقات در مقایسه با دو سال قبل بالاتر بود. سالهای گذشته بخاطر دارم که اصلا مرحله مقدماتی نداشتیم اما این دوره مسابقات مقدماتی هم اضافه شده بود که تعداد تیم ها را بالا برده بود. در مجموع سطح فنی رقابتها بالا بود و در این ماده مسابقات در دو راند برگزار شد که اکثر رقبا هم با توان بالایی شرکت کرده بودند.

وی با بیان اینکه سال گذشته مدال نقره این مسابقات را کسب کرده بودم؛ ادامه داد: دوست داشتم در سال جدید مدال خوش رنگتری را کسب منم حتی برای رسیدن به مدال هم برنامه داشتم. تمرینات خوبی را در طول یک سال گذشته پشت سرگذاشتم که خوشبختانه ثمره آن شد طلای آسیا. البته رنگ مدال برای قابل پیش بینی بود اما خوشحالم که موفق شدم این موفقیت را رقم بزنم.

دونده تاریخ ساز ایران در رقابت‌های آسیایی در پاسخ به این پرسش که شما همیشه از نداشتن اسپانسر گله داشتید، فکر می‌کنید با کسب مدال طلای آسیا این مشکل شما برطرف شود؛ گفت: من در حال حاضر اسپانسر دارم ولی هر ماه که می‌خواهم از حامی مالیم پول بگیرم به زحمت میفتم. اینطور به شما بگویم تا اشکم درنیاید واریزی برای من انجام نمی‌شود.

وی افزود: امیدوارم فدراسیون در این زمینه بیشتر از ملی پوشان حمایت کند. من شرایط همه دوستانم را در رشته دوومیدانی می‌بینم همه آنها مانند من نیاز به این حمایت دارند. درست است که من اسپانسر دارم ولی انتظار داریم فدراسیون بیشتر از گذشته به ملی پوشان توجه کند. برخی از اسپانسرها اذیت می‌کنند من مرداد سال گذشته باید مبلغی را دریافت می‌کردم که اسپانسر من یک هفته پیش این واریزی را برای من انجام داد.

عیدیان با اشاره به هزینه‌های رشته دوومیدانی گفت: دوومیدانی هم رشته ارزانی نیست. کفش میخی را شاید سالی یکبار نیاز باشد تهیه کنیم ولی کفش رانینگ را زیاد میخریم. سال گذشته کفش میخی‌ام را ۷ میلیون خریدم اما امسال همان کفش ۱۷ میلیون تومان شده است.

دارنده مدال طلای آسیا در دوی ۴۰۰ متر با مانع خاطر نشان کرد: دوست دارم امسال به مسابقات قهرمانی جوانان جهان هم اعزام شوم. فعلا ۳ ورزشکار هستیم که موفق به کسب ورودی این مسابقات شدیم و رقابتها نیز شهریور در آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد. امیدوارم بتوانیم در این مسابقات حضور پیدا کنیم و ضمن کسب تجربه با دست پر به ایران برگردیم.

کد خبر 6092233

دیگر خبرها

  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم