Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با ایرنا در مورد گفت‌وگوهای اخیر وین گفت: هر پیشنهادی در حوزه مسائل مهم در موضوعات سیاست خارجی و روابط بین‌الملل و پرونده‌های موجود باید مورد مطالعه قرار گیرد و همه حدود و ثغور آن مورد عنایت ویژه دست‌اندرکاران هر پرونده واقع شود.

کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه اصل و اساس مسائل مهم در حوزه برجام، امنیت ملی و تامین منافع ملی جمهوری اسلامی است، افزود: همه کسانی که دل در گروی ایران، امنیت ملی و تامین منافع ملی و در پرونده‌های مختلف مسئولیت دارند باید به پیشنهادهای مختلف درباره هر موضوعی که به امنیت ملی و منافع ملی مربوط است توجه کنند و زوایای آن را مورد بررسی و در جلسات گوناگون همه حدود و ثغور آن را در حال و آینده مورد مطالعه دقیق کارشناسانه قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدرالحسینی بیان کرد: همچنین باید جلسات متعددی با حضور کارشناسان امر در حوزه‌های مختلف از جمله سیاست خارجی، امنیتی و اقتصادی تشکیل و نتایج آن از سوی نهادها و دستگاه‌های ذیربط جمع‌بندی شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئله پرونده برجام یک پرونده قطور و طولانی مدت برای جمهوری اسلامی است که از نگاه امنیت ملی و منافع ملی بسیار مهم است و در طول سال‌های اخیر و به ویژه در دولت سیزدهم که با رویکرد منافع‌محور این پرونده را بررسی می‌کند هر کسی از افراد موثر در این پرونده مانند کشورهای اروپایی و غیراروپایی مطلبی، موضوعی و پیشنهادی را مطرح کنند حتماً مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: بنابراین پیشنهادات آقای مورا به نمایندگی از اتحادیه اروپا هم مورد توجه قرار گرفته است و در کنار این موارد و موضوعاتی که از جانب آقای مورا بیان شده است، پیشنهاداتی هم از سوی جمهوری اسلامی در وین مورد تاکید قرار گرفته است.

صدرالحسینی بیان کرد: لذا این مسئله در چارچوب عملیات روانی و فشار به افکار عمومی و تاثیرگذاری بر روی مسائل اقتصاد کشور قرار داد که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها همصدا و با ادبیات مختلف صحبت از این موضوع می‌کنند که ایران پیشنهادات اروپا را نپذیرفته است در حالی که اینگونه نیست. قطعاً ایران به پیشنهادهای اروپا توجه کرده و در مقابل، پیشنهادها و مطالب و موضوعاتی را عنوان کرده که البته موضوعات جدید و تازه‌ای نبوده است.

جمهوری اسلامی تاکنون هیچ درخواست فرابرجامی نداشته است

وی عنوان کرد: چهار موضوع اصلی در حوزه مسائل تضامین، تحریم، پادمان و مسائل مربوط به صنعت هسته‌ای بیان شده و درباره همه مطالبی که باید گفته می‌شد در جلسات متعدد به صورت مکتوب، شفاهی و رودررو با نمایندگان کشورهایی که در مقابل ما و برخی از آنها کشورهای اروپایی به نمایندگی از آمریکایی‌ها یا همان ۱+۴ هستند، گفت ‌وگو و سوالات آنها پاسخ داده شده است و جمهوری اسلامی تاکنون هیچ متن فرابرجامی را ارائه نداده و هیچ درخواست فرابرجامی نداشته است.

این کارشناس مسایل بین الملل عنوان کرد: در دولت سیزدهم تنها به‌دنبال این موضوع بودند که تامین منافع ملی را از طریق متن برجام داشته باشند و همان اسنادی که در اولین جلسات مذاکرات جدید در دولت سیزدهم روی میز گذاشته شد و مقامات حاضر از کشورهای مختلف بعد از تحقیق و توجه به همه مواردی که نوشته بودیم نتوانستند بر آن متن هیچ‌گونه ایراد و اشکالی وارد کنند و آمریکایی‌ها هم در این ارتباط مجبور شدند که دوباره حرف‌های جدیدی را که خود آنها خلاف آن را در ماه‌ها و سال‌های گذشته بیان کرده و حرف‌ها و عملیات‌های روانی- رسانه‌ای جدیدی را راه‌اندازی کنند به همین دلیل آنها هیچ حرف منطقی در این ارتباط نداشتند و هنوز هم وضعیت به همین شکل است.

صدرالحسینی یادآور شد: بنابراین باید به این نکته توجه داشته باشیم که دولت کنونی آمریکایی‌ در یک پارادوکس تناقضی قرار گرفته که از یک طرف به بازگشت به برجام نیازمند است زیرا هیچ دستاوردی در حوزه سیاست خارجی نداشته و نتوانسته نگرانی اروپا و آمریکا را در حوزه مسائل برجام مرتفع کند و ادعا داشته که می‌توانسته با مذاکره مسائل را حل کند اما تاکنون نتوانسته این کار را انجام دهد.

وی بیان کرد: نکته دیگر اینکه دولت بایدن توانمندی کنترل و هماهنگی با سایر قدرت‌های موجود هم به جهت قوای رسمی و هم از طریق فشار لابی‌هایی که به او می‌آورند را نداشته است. بنابراین دولت ضعیف آقای بایدن و عدم توانمندی برای انسجام داخلی و تصمیم‌گیری مهم و اساسی برای آمریکایی‌ها، علیرغم اینکه عنوان می‌کرد رفتار، کردار و تفکر او با ترامپ متفاوت است اما مشاهده می‌کنیم که همان رفتارها، اقدامات و تفکر بر مساله مهمی به‌نام برجام و برای آمریکایی‌ها مطرح است.

کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: بنابراین آمریکایی هستند که باید حرف آخر را که به نفع ملت‌ها، امنیت جهانی و محق دانستن جمهوری اسلامی برای استفاده از صنعت هسته‌ای داشته باشند را بیان کنند. واقعیت این است که آمریکایی‌ها هنوز نتوانسته‌اند تصمیمی در این ارتباط بگیرند اما با عنایت به امپراتوری رسانه‌ای که در اختیار دارند به شدت دنبال تاثیرگذاری روی روان و اذهان ملت ایران و اقتصاد روزمره ما هستند.

منبع: الف

کلیدواژه: جمهوری اسلامی کارشناس مسائل آمریکایی ها امنیت ملی منافع ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام

شیخ احــمد آرول، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور اتیوپی در گفتگو با خبرگزاری تقریب هدف کشورهای غربی را برای حذف معنویت گرایی در جهان اسلام و منطقه خاورمیانه مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: همه اهداف و نقشه های کنونی غرب در روند محو و نابودی موج معنویت خواهی و گرایش به ارزش های الهی و پیشی گرفتن از تمدن جاری است. در این راستا دشمنان سعی دارند در نظام باورها و گفتارها و کارکردهای جوامع اسلامی تغییر ایجاد کنند و دین مبین اسلام را منزوی سازند.

شیخ احــمد آرول با بیان اینکه تلاش برای دولت سازی و ملت سازی و ایجاد تفرقه های مذهبی در همین راستا بوده است، ادامه داد: نتایج اجرای این طرح ها در منطقه خاورمیانه در بروز جنگ های نظامی و تنش های دینی و اعتقادی دیده شده است. بنابراین کشورهای مسلمان باید با علم به این واقعیات و تلاشی که برای دگرگونی در منطقه صورت می گیرد، متناسب با توصیه های دین اسلام پیش روند و رویکرد خود را براساس یک الگوی متناسب با ارزش‌ها و هنجارهای بومی انجام دهند.

وی همچنین گفت: دشمنان جهان اسلام برای ایجاد تغییر در الگوی مناسبات خاورمیانه و حوزه کشورهای مسلمان تلاش کرده اند  ابتدا با راهبرد نرم افزاری خاورمیانه اسلامی را مهار کنند و با تمرکز فعالیت های خود برای محدود کردن حوزه بازیگران بزرگ، مانع از به ثمر رسیدن تمامی اقدامات اسلامی شوند و مانع از شکل گیری خاورمیانه اسلامی گردند.

شیخ احــمد آرول ادامه داد: موفقیت در صحنه فلسطین، این توانایی را به نظام کشورهای خارج از منطقه می بخشید تا زمینه را برای اشغال رسمی سرزمین فلسطین فراهم کنند و ساختار مورد نظر خود را درونی سازند. غرب حتی در این مسیر گروههای تروریستی را تقویت کردند و انها را در کشورهای مسلمان برای ایجاد تنش افروزی فعال کردند.

او تصریح کرد: طرح عادی کردن حضور اسرائیل در منطقه و در دست گرفتن سرنوشت سیاسی منطقه هدف غایی کشورهای فرامنطقه است که منافع همه کشورهای مسلمان را به خطر می اندازد. دشمنان با این طرح به دنبال بی اثر کردن نقش و اثرات دین از چارچوب روند تحولات منطقه هستند و امیدوارند که با دین زدایی منطقه نگاه مسلمانان به موضوع اسرائیل تغییر کند.
 

دیگر خبرها

  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • دولت نتانیاهو در حال سقوط است/ نیروهای حماس به مقاومت خود ادامه دهند
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • تعلیم و تربیت یکی از مهمترین مسائل روز ارتش است
  • درخواست جدید سردار شکارچی از مسئولان
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • حضور ۱۳۰ بازرس آژانس در ایران
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود