Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیوا لهونیان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج از همکاری خوب تعدادی از دستگاه های اجرایی استان در مدیریت مصرف بار ۱۴۰۱ خبر داد و اظهار کرد: تعدادی از دستگاه های اجرایی با به مدار آوردن دیزل ژنراتورها و کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری، ۷ مگاوات در مصرف برق استان صرفه جویی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مدیریت صحیح و همکاری خوب مشترکین در بخش های مختلف منجر شد تا در پیک امسال تاکنون هیچ خاموشی با برنامه ای در سطح استان اعمال نشود، گفت: ۲۸ دستگاه اجرایی استان با وارد مدارکردن دستگاه های دیزل ژنراتور در ساعات پیک مصرف برق، ضمن تامین برق مورد نیاز خود، یاریگر صنعت برق در تامین برق پایدار مشترکان شدند.

لهونیان اظهار داشت: مصوبه هیئت وزیران مبنی بر کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری و همچنین کاهش ۶۰ درصد در ساعات غیر اداری نقش بسزایی در مدیریت بار استان داشت به گونه‌ای که تاکنون بیش از ۷ مگاوات توسط بخش اداری استان در مصرف برق صرفه‌جویی شده و این میزان برق صرفه‌جویی شده به بخش‌های دیگر بخصوص بخش خانگی اختصاص داده می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در ادامه با تاکید بر تداوم پایش و رصد مصرف برق ادارات تا پایان پیک امسال، گفت: از ابتدای اجرای طرح مدیریت بار در استان تاکنون، شبکه برق ۷۶دستگاه اجرایی پرمصرف در کردستان قطع شده وهمچنین بیش از ۱۸۰۰ مورد اخطاریه قطعی برق به ادارات پرمصرف استان صادر شده است.

وی اضافه کرد: تغییر ساعات کار ادارات، برگزاری مانور مدیریت مصرف، انعقاد ۹۸ تفاهم نامه همکاری با ادارات با ظرفیت عملی  ۹ دهم مگاوات و در نظرگرفتن پاداش های مختلف ازجمله اقدامات مهم این شرکت در قالب برنامه های پاسخگویی بار بوده است.

لهونیان در پایان اظهار داشت: امید است با تداوم همکاری خوب مشترکان در بخش‌های مختلف روزهای باقی مانده پیک امسال را همچون دوماه اخیر با موفقیت و بدون هیچ گونه خاموشی به پایان رسانیم.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت توزیع برق کردستان کاهش مصرف برق کردستان مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد