Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا نوری قزلچه در مورد امکان احیا برجام گفت: تا کنون مجلس در جریان متنی که ایران به اروپا پیشنهاد داده است، نیست. علی القاعده باید مجلس در جریان قرار می گرفت اما به خاطر اهمیت موضوع و شرایطی که الان کشور در آن قرار دارد ما نمی خواهیم به تیم مذاکره کننده فشار بیاوریم که وقفه ای در کار ایجاد شود که بعد بگویند با اصرار و دخالت مجلس کار نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی خواهیم هیچ بهانه ای دست دولت و تیم مذاکره کننده باشد و فقط بر این تاکید داریم که منافع ملی کشور را حفظ کنند و کار را پیش ببرند.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس اظهار کرد: اطلاعات و شواهد نشان می دهد و مشخص است که داریم به توافق نزدیک می شویم. از طرف هم ایران و هم آمریکا این اراده هست که توافق به نتیجه برسد و هر دو طرف از اینکه دیر شده است ضرر کردند. ما این کار را باید یکسال و نیم قبل انجام می دادیم که قطعا منافع بیشتری برای کشور داشت.

وی ادامه داد: اصل کار خوب است و ما نیز از توافق حمایت می کنیم منتها اینکه متن توافق نسبت به یک و نیم سال قبل چه تغییراتی کرده است و رو به جلو و مثبت بوده است و امتیازات بیشتری توانستیم بگیریم یا برعکس بوده است، اطلاعاتی به ما داده نشده است که بتوانیم راجع به آن اظهار نظر کنیم ولی بنده به شخصه کلیت انجام توافق را قبول دارم و حمایت می کنم.

وی در پاسخ به این سوال که همیشه مخالفین برجام که در حال حاضر هم در مجلس و دولت هستند می گفتند اقتصاد کشور را به برجام گره نزنید، در حال حاضر عملکردشان در مورد برجام چه می گوید، گفت: با شعار دادن، مسائل اقتصادی مسیرشان را عوض نمی کنند. مسائل اقتصادی ما کاملا به برجام گره خورده است خود همین دولت هم گره زده است وضعیت اقتصاد و معیشت نیز این را نشان می دهد پیگیری های که دنبال می کنند نشان می دهد که مرتبط هست و به امیدی کارها را پیگیری می کنند ‌و همه این اقدامات دولت نشان می دهد که اتفاقا بخش مهمی از اقتصاد کشور به برجام ارتباط دارد.

نوری قزلچه تاکید کرد: برجام در مقطعی اجرایی شد ولی ما نتوانستیم از منافع اقتصادی آن به خوبی بهره مند شویم یکی از آن منافع این بود که باید در حوزه های زیرساختی نفت و‌گاز و پتروشیمی جذب سرمایه قابل توجه خارجی داشته باشیم که این اتفاق نیفتاد.

وی در پاسخ به این سوال که برخی تندروها همچنان بر بحث عدم توافق پافشاری می کنند و علت آن چیست، گفت: آنها به دنبال منافع شان در همین شرایط سردرگمی هستند و اینها بعضا نفع سیاسی و اقتصادی دارند. این افراد شرایط آشفته اضطرار و سردرگمی را می پسندند در این شرایط آشفته احساس می کنند در مرکز توجه هستند و طبیعتا مخالفت می کنند ولی با نرمال شدن شرایط در جامعه و رشد اقتصادی در کشور احساس می کنند دیده نمی شوند و به همین دلیل شرایط فعلی را می پسندند.

تماشاخانه به چه حقی در برخی مراکز توانبخشی کتک می‌زنند/ آن‌ها معلول ذهنی هستند و اگر اطاعت نکنند کتک می‌خورند؟ (فیلم) ببینید| آواز خواندن خواننده ۹۷ ساله در بستر بیماری فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشور‌های آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشور‌های آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

حجت الاسلام رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

به گزارش آنا، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشور‌های آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است / طرح‌ شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • کلوپ: کی گفته ممکن نیست قهرمان شویم!
  • رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»