Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: بهبود وضعیت بانک ها و موسسات مالی بدون اصلاحات ساختاری بر نظام بانکی کشور و تغییر دیدگاه ها امکان پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، غلامرضا مرحبا در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فقر، کریه ترین دستاورد بشر حاصل ضعف در برنامه ریزی، عدم استفاده بهینه از منابع، توزیع نابرابر منابع مادی، ناتوانی در تولید ثروت، ضعف در آموزش و البته اقدامات دشمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متداول ترین تعریف موجود از فقر، بر ارتباط آن با مسائل اقتصادی تمرکز دارد، یعنی سیاست های غلط اقتصادی بی شک منجر به فقر می شوند و به همین دلیل هم امروز به اعتقاد کارشناسان حل مشکلات حاصل شده از تصمیمات اقتصادی اولویت اول کشور است.

وی افزود: در کشورمان نظام بانکی و صنعت بانکداری به عنوان مهمترین و شاید تنها رکن تامین مالی در سطح خرد و کلان و ارائه کننده انحصاری خدمات مالی به مردم از مهمترین عرصه هایی است که باید به دور از هر گونه هیجان و صرفا با دید کارشناسی و علم حاکم بر این صنعت جهانی، البته در چارچوب نظام فقهی و شرعی اسلامی به آن نگریسته شود اما این صنعت در کشورمان دستخوش مشکلات و چالش های فراوانی شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم در ادامه تصریح کرد: بهبود وضعیت بانک ها و موسسات مالی بدون اصلاحات ساختاری بر نظام بانکی کشور و تغییر دیدگاه ها امکان پذیر نیست. افزایش دستوری نرخ سودهای پرداختی به عنوان یکی از عوامل اصلی زیان انباشته بانک ها ارزیابی می شود، هر چند با افزایش سرمایه ناشی از محل تجدید دارایی بسیاری از بانک ها از مشکلات مقطعی نجات یافته اند اما همچنان زیان انباشته قسمت عمده ای از سرمایه آنان را درگیر کرده است.

مرحبا با بیان اینکه ناترازی نقدینگی بانک ها به موجب پرداخت تسهیلات تکلیفی مشکل دیگری است، عنوان کرد: مطالبات غیرجاری و تسهیلات اعطایی ناخالص بانک های بزرگ هم نشان از ادامه رشد مطالبات غیر جاری دارد. عدم ایفای تعهدات ارزی توسط بانک مرکزی و نوسانات شدید ارزی، مطالبات از دولت، هزینه های مالیاتی، انجماد دارایی و البته ترکیب و مشکلات منابع انسانی از مشکلات قابل احصاء هستند، اما راهکار چیست؟.

وی تصریح کرد: اجرایAQR  و تعیین میزان ناترازی نظام بانکی و تعیین روش مناسب برای جذب زیان و رفع ناترازی، تقویت نظارت بانک مرکزی با عنایت بر تفکیک بانک های سالم در معرض ریسک و ناسالم، بررسی و پیشنهاد تمامی قوانین و مقررات بانک ها از طریق شورای عالی پول و اعتبار، تقویت نظارت شرعی و ایجاد ساختارها و سازمان های مناسب برای آن، طراحی و تقویت نظام اعتبارسنجی و رتبه بندی مناسب با قواعد بانکداری اسلامی و تخصصی شدن بانک ها و تنظیم مقررات بانکی متناسب با آن از این راه ها است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم افزود: البته توجه به نیروی انسانی مظلوم و به شدت آسیب دیده فعال در این صنعت از مهمترین مسائلی است که می توان به اشاره کرد.

نماینده مردم شهرستان آستارا در ادامه در رابطه با مسائل حوزه انتخابیه خود بیان کرد: شهرستان آستارا با دارا بودن سه شیوه حمل و نقل دریایی، ریلی و زمینی در مهمترین بخش کریدور شمال- جنوب در کنار فرصت های بسیار، از محرومیت انباشته شده تاریخی و بیکاری رنج می برد، البته به لطف خدا و با پیگیری های شبانه روزی و خدمات دولت خدمتگزار اقدامات مناسبی انجام شده است.

مرحبا افزود: با تامین اعتبارات لازم مرکز فرهنگی، ورزشگاه وحدت، استخر، گازکشی به روستاهای گردنه حیران و آستارا، آسفالت و بهسازی معابر تعدادی از روستاهای اصلی و پرجمعیت، رفع تنش آبی، بهسازی شبکه توزیع برق، پیشرفت در احداث شبکه فاضلاب، تکمیل لایروبی بندر و راه اندازی منطقه ویژه در دست اقدام یا تامین اعتبار شده است اما راه بسیاری تا حصول نتیجه باقی است.

وی یادآور شد: بارانداز راه آهن که به صورت BOT به طرف خارجی واگذار شده هنوز تکمیل نشده و شاهد تعلل بسیاری هستیم، از دستگاه دیپلماسی و وزارتخانه های اقتصاد و راه درخواست می شود این مشکل بجا مانده که در شأن کشور نیست را حل کنند.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی همچنین خواستار تکمیل راه آهن رشت- آستارا شد و گفت: این پروژه مهمترین پروژه ای است که متاسفانه به دست فراموشی سپرده شده بود، اما امروزه خوشخبتانه مورد توجه قرار گرفته است به نحوی که رهبر فرزانه انقلاب به این مهم عنایت ویژه داشتند، لذا امیدوارم دولت اجرای این خط مواصلاتی و حیاتی که با سرعت کمی آغاز شده را سرعت بخشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اصلاح نظام بانکی صنعت بانکداری غلامرضا مرحبا بانك مركزي نظام بانکی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید

به گزارش «تابناک» به نقل از طبنا نیوز،  با وجود اینکه فراموشی و ضعیف شدن حافظه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما راهکارهایی برای بهبود عملکرد شناختی و کاهش خطر از دست دادن حافظه وجود دارد. در ادامه به بررسی اقداماتی برای کاهش خطر ابتلاء به ضعف حافظه می‌پردازیم:
 
داشتن فعالیت بدنی

فعالیت بدنی نه‌تنها برای بدن مفید است، بلکه به بهبود عملکرد شناختی نیز کمک می‌کند، انجام ورزش منظم جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد و خطر ابتلاء به ضعف حافظه را کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است افراد روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط همچون پیاده‌روی، دویدن یا شنا داشته باشند.

به چالش کشیدن ذهن

مغز انسان نیز همچون عضلات برای قوی و سالم ماندن نیاز به ورزش منظم دارد، بنابراین لازم است افراد به‌منظور پیشگیری از بروز اختلالات شناختی، ذهن خود را تحریک کنند و توانایی‌های شناختی را به چالش بکشند. پازل‌ها، بازی‌های فکری و حل کردن جدول روش‌هایی عالی برای فعال نگه‌داشتن مغز و بهبود عملکرد حافظه است، علاوه بر این، یادگیری مهارت‌ها یا سرگرمی‌های جدید می‌تواند موجب تحریک ذهنی شود و به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند، در این صورت مغز فعال باقی می‌ماند.

نوشتن فهرست انجام کارها

یکی از دلایل رایج ضعف حافظه، نداشتن برنامه‌ریزی دقیق است، با ایجاد فهرست انجام کارها و برنامه‌ها می‌توانید به سازمان‌دهی و دسترسی آن به وظایف و مسئولیت‌های خود کمک کنید، به این منظور قرار ملاقات‌ها و وظایف مهم خود را یادداشت کنید و به‌طور مرتب به لیست خود مراجعه کنید تا آن‌ها را فراموش نکنید؛ تقسیم وظایف به مراحل کوچک‌تر و قابل مدیریت نیز می‌تواند موجب شود احساس خستگی کمتری داشته باشید و به خاطر سپردن آن‌ها نیز آسان‌تر شود.

مصرف مکمل کورکومین

کورکومین که یک ترکیب فعال در زردچوبه است، به دلیل فواید شناختی بالقوه‌ای که دارد، مورد توجه قرار گرفته است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین با هدف قرار دادن مسیرهای درگیر در بیماری آلزایمر به بهبود عملکرد شناختی کمک می‌کند، به نظر می‌رسد که مکمل‌های کورکومین ممکن است اثرات محافظتی عصبی داشته باشند و از سلامت مغز حمایت کنند.

دیگر خبرها

  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • سئو سایت وردپرس چیست؟
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه