Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر کاظم دبیر روز چهارشنبه در نشست آموزشی تخصصی مسئولان فنی خانه‌های امن بهزیستی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: برخی مواقع مشکلات حوزه اجتماعی، دامنه‌دار می‌شود و مدیریت آنها نیاز به تخصص و فضای لازم دارد و از این نظر راه‌اندازی مراکز مشابه خانه‌های امن در شهرستان‌ها می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اردبیل به سابقه فرمانداری خویش در چندین شهرستان استان اشاره و خاطرنشان کرد: حوزه اجتماعی فعالیت‌های بهزیستی از اهمیت خاصی برخوردار است و فعالان این عرصه را همکاران خود می‌دانیم و برای هرگونه پشتیبانی و تعامل در این راستا آماده هستیم.

محمود علی‌گو مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست، اجتماع محور بودن دستگاه قضایی را فرصت مغتنمی برای بهزیستی دانست و گفت: دادسراهای اخلاقی و ارشادی می‌توانند در این راستا منشا خیر و خدمت باشند.

وی افزود: کارشناسان و مددکاران اجتماعی شرکای ما در حوزه مسائل اجتماعی هستند و افرادی که به حوزه اجتماعی بهزیستی مراجعه می‌کنند هر کدام روایت‌های خاص خود را دارند و باید برای مدیریت و خدمت به آنها روایت‌های خاص مدنظر باشد و همچنین مداخله خلاقانه را در مواجهه با آنها در پیش بگیریم.

وی تصریح کرد: زن به تعبیر مقام معظم رهبری، عضوی از خانواده است و مرد و زن از حقوقی برخوردارند و مرد حق ندارد در هر امری به زن زور بگوید و نظر خویش را تحمیل کند.

خلا قانون در حوزه خشونت علیه زنان

رئیس کل دادگستری استان اردبیل هم در این نشست گفت: حضور عضوی از دستگاه قضایی در هر مجموعه‌ای به منزله حضور قانون است و در موضوع خشونت علیه زنان، در کشورهای مختلف، قوانین لازم وجود دارد اما در کشور ما با وجود استفاده از قوانینی نظیر تعزیرات، تاکنون قانون خاصی تدوین نشده است.

حجت الاسلام حسین کثیرلو افزود: ضعف قانونی زیادی در این حوزه نداریم اما در مرحله اجرا، مشکلاتی وجود دارد و در سال‌های اخیر، دستگاه قضایی به صورت برنامه محور در این حوزه وارد عمل شده است.

او ادامه داد: سند تحول و تعالی قضایی تدوین و تکلیف قانونی و شرعی برای آحاد جامعه در آن گنجانده و به پیشگیری از جرائم تاکید شده است و روی آن کار انجام می‌گیرد و معاونت پیشگیری نیز در همین راستا در دادگستری‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: اغلب ازدواج‌ها در سه سال نخست زندگانی به طلاق منجر می‌شود و علت مهم این مشکل، هم کفو یا همسان نبودن زوجین از حیث فرهنگ، اقتصاد، خانواده و نظایر آن است و در حوزه مسائل اجتماعی و خشونت علیه زنان باید به این مسئله نیز توجه شود.

حامد رضایی مدیرکل بهزیستی اردبیل در این نشست گفت: این سازمان ۵۰ خدمت متنوع به جامعه ارائه می‌کند و خشونت‌های خانوادگی از مسائل مهم حوزه اجتماعی است و اردبیل جزو ۶ استان پایلوت کشور است که در طرح راه‌اندازی خانه‌های امن پیشرو است و فعالیت‌های این استان در این خصوص، موفق ارزیابی شده است.

عزیز طلوعی مدیرعامل موسسه خیریه ائمه اطهار اردبیل هم در این نشست گفت: این موسسه از سال ۸۵ تحت نظارتت بهزیستی دایر شده و خدماتی با همکاری خانه امن و مرکز نگهداری کودکان و زنان خشونت دیده، مرکز نگهداری آسیب‌دیدگان زیر ۱۴ سال و مرکز نگهداری کوتاه قامتان با ۲۰۰ نفر عضو ارائه می‌دهد و ۹۰۰ نفر از خانوارهای آسیب دیده را تحت پوشش دارد.

وی ادامه داد: خانه امن برای حمایت از زنان و کودکان خشونت دیده در اردبیل از سال ۹۶ راه‌اندازی شده و تاکنون از ۱۷۰ نفری که برای آنها پرونده تشکیل شده، سرنوشت فقط ۲ نفر از آنها به طلاق منجر شده است.

وی تصریح کرد: ۱۲۰ پرونده برای افراد خشونت‌دیده یا خشونت‌گر تشکیل داده‌ایم و برای ۶۰ مورد از آنها در زمینه ایجاد سازش، اقداماتی انجام گرفته است.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است.

برچسب‌ها سازمان بهزیستی استان اردبیل خشونت خانگی کودک آزاری سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی استان اردبیل خشونت خانگی سازمان بهزیستی استان اردبیل خشونت خانگی کودک آزاری سازمان بهزیستی کشور حوزه اجتماعی خانه های امن راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«احمد بیگدلی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در قالب طرح پویش «با مهر انتخاب کنید» با بیان اینکه خانه ملت به هیچ وجه محلی برای حزب‌بازی و بازی‌های جناحی نبوده و مردم نیز امروز به این موضوع کاملاً واقف هستند و از آن عبور کرده‌اند، افزود: به همین خاطر خانه ملت به معنای واقعی کلمه محلی برای برآورده کردن خواسته‌های به حق مردم استان، شهرستان و در سطح کلان، ملت ایران اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه یکی از تأکیدات ما در مجلس دوازدهم، کار برای مردم بدون توجه به تفکرات سیاسی و جناحی است، اظهار کرد: بر همین استان هر کسی که با جان و دل برای حل مشکلات مردم گام بردارد، قطع یقین از حمایت مردمی نیز برخوردار بوده و از آن حمایت خواهیم کرد.

این کاندیدای مجلس با یادآوری انتظارات و خواسته‌های مقام معظم رهبری در حوزه بهداشت و درمان ادامه داد: خواسته رهبر فرزانه انقلاب این است که به گونه‌ای اقدام شود که خانواده‌ای که از اعضای آن با مشکلات این حوزه دست به گریبان هستند، جز درد بیماری، با مشکل دیگری دست و پنجه نرم نکنند، به همین خاطر در مجلس آینده به دنبال تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه بهداشت و درمان هستیم.

بیگدلی خاطرنشان کرد: در همین راستا پیگیری افتتاح بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی حضرت رسول اکرم، یکی از نیازهای مبرم مردم شهرستان خدابنده است که دنبال خواهد شد.

وی در خصوص به حداقل رساندن چالش‌های حوزه بهداشت و درمان کشور عنوان کرد: تأمین نیروی انسانی متخصص و ارزش‌گذاری به این نیروها از بهورزها تا پزشکان متخصص، یکی از رویکردهای اصلی مجلس دوازدهم خواهد بود، لذا تلاش دولت نیز باید این باشد که با کم‌ترین هزینه و اختصاص یارانه در این حوزه ورود پیدا کند.

کاندیدای مجلس دوازدهم شورای اسلامی از حوزه انتخابیه خدابنده با بیان اینکه استان زنجان با چند چالش مهم و جدی مواجه است، اضافه کرد: موضوعاتی از قبیل معیشت، اقتصاد و اشتغال جوانان، از جمله چالش‌های مهم و پیش روی مردم استان زنجان است. علاوه بر این، مسؤولان اجرایی باید بیش از پیش در خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه تعریض جاده ابهر به قیدار، جاده قیدار به بیجار و ادامه باند دوم سلطانیه، قیدار، کبودرآهنگ از دیگر برنامه‌هایی است که در مجلس دوازدهم تلاش خواهد شد تا شاهد تسریع در تحقق آن باشیم، عنوان کرد: کمبود پزشک متخصص در خدابنده نیز یکی دیگر از چالش‌هایی است که تلاش می‌کنیم با تعامل دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان آن را مرتفع کنیم.

بیگدلی همچنین مشکل آب شرب برخی از روستاهای شهرستان خدابنده را جزو برنامه‌های اولویت‌دار عنوان و تاکید کرد: موضوع برخورداری روستاهای شهرستان خدابنده از آب آشامیدنی سالم همواره جزو دغدغه‌ها بوده و تلاش خواهیم کرد در مجلس دوازدهم به این دغدغه پایان دهیم.

کد خبر 6078543

دیگر خبرها

  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست
  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد