Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور گفت: این صندوق از زمان تأسیس تاکنون یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال دارد.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور، بیت‌الله برقراری صبح امروز چهارشنبه در دیدار با استاندار اصفهان با اشاره به اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال و غیرفعال دارد، اظهار کرد: جمعیت بیمه شده فعال این صندوق از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۴ تاکنون به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ساختار این صندوق بر اساس اسناد بالادستی و نیز اصل ۲۹ قانون اساسی تشکیل شده است، افزود: این صندوق مولود انقلاب اسلامی است و عملکرد آن مبنی بر نگاه انقلابی و تحولی است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره به اینکه جامعه هدف ما شناخت کم و کلی از مزایای این صندوق دارند، خاطرنشان کرد: بسیاری این صندوق را چون جوان است نمی‌شناسند در حالی که صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ۱۷ ساله است و جامعه هدف آن کشاورزان، روستاییان و عشایر سراسر کشور و نیز شهرهای با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است.

وی با بیان اینکه جمعیت جامعه هدف ما به سی میلیون نفر در کشور می‌رسد، ادامه داد: طبق آمار جمعیت خالصی که باید تحت پوشش این صندوق قرار گیرند ۱۰ میلیون نفر است.

برقراری سن ورود و عضویت در این صندوق را ۱۸ سال و سن بازنشستگی این صندوق را ۶۵ سال اعلام کرد و گفت: حدود هفت میلیون نفر باقی مانده جامعه هدف ما در کشور تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و در راستای تحقق پوشش بیمه‌ای صددرصدی صندوق بیمه اجتماعی شرایط مناسبی را برای همه سطوح درآمدی فراهم کرده که افراد با دستکم ۵۰ هزار تومان و حداکثر با ۱۱۳ هزار تومان ماهانه خود را می‌توانند بیمه کند.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان ۳۱۲ هزار نفر جامعه مشمول صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان دارد که تاکنون ۹۷ هزار نفر آنها عضو این صندوق شدند و ۱۰ هزار نفر مستمری بگیر هستند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه امسال طرح تحولی را برای تحت پوشش قرار دادن جامعه هدف در دستور کار داریم، اظهار کرد: این طرح همزمان با دهه کرامت آغاز شده و تصمیم داریم ظرف یک سال یک میلیون نفر در سراسر کشور جذب صندوق شوند که معادل ۱۰ سال فعالیت است.

وی با بیان اینکه این صندوق با هدف عدالت‌گستری در راستای تحقق سیاست‌ها و منویات رهبری با رویکرد انقلابی دولت گام بر می‌دارد، خاطرنشان کرد: در سفرهای استانی و حضور در استانداری‌ها تفاهم نامه‌های مختلفی نوشته شده و مشاهدات میدانی و برآوردها نشان می‌دهد که سهمیه پوشش یک میلیون نفر جامعه هدف قبل از زمان مقرر طی یک سال محقق می‌شود.

برقراری خاطرنشان کرد: از یک میلیون نفر سهمیه کشور در طرح تحولی، سهمیه تخصیصی بیمه‌ای به استان اصفهان ۲۸ هزار نفر است که با مساعدت مدیران استان امید است محقق شود.

وی با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کشور ۱۶۳ هزار نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر دارد، ادامه داد: درآمدهای پایدار صندوق پشتیبانی این صندوق یک به ۱۰ است و هم اکنون در ترازی کاملاً مطلوبی قرار دارد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه بودجه دولتی صندوق در سال گذشته ۱,۷۰۰ میلیارد تومان بوده است، افزود: امسال ۴۰ درصد بودجه دولتی صندوق رشد یافته است.

وی با بیان اینکه باید نقش حاکمیتی در عدالت را محقق کنیم و باید اهداف این صندوق برای جامعه هدف تبیین شود، افزود: روستاییان و کشاورزان و عشایر جامعه آرمانی کشور و تولیدکننده هستند که توسعه پایدار را با تلاش و تولید رقم می‌زنند و میراث داران و وفاداران به انقلاب و مردمی کم توقع هستند.

به گزارش ایمنا، صبح امروز تفاهم‌نامه همکاری بین استانداری اصفهان و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با حضور سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان و بیت‌الله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور منعقد شد.

کد خبر 597257

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کشور بیمه کشاورزان و عشایر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کشور بیمه شده فعال میلیون نفر جامعه هدف یک میلیون هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است | استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟