Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: در سال ۹۸ حدود ۲۱۴ نقطه حادثه‌خیز داشتیم که اکنون به حدود ۱۰۸ نقطه کاهش یافته است. از این رو با تلاش‌های متعددی که صورت گرفته کاهش نقاط حادثه‌خیز را داشتیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حمیدرضا رحیمی امروز _چهارشنبه بیست‌وششم مردادماه ۱۴۰۱_ در دوره آموزشی یک روزه ویژه اعضای ستادهای معاینه فنی شهرداری‌های استان اصفهان، اظهار کرد: مساحت استان ۱۰۷ هزار کیلومتر مربع و جمعیت استان بالغ بر پنج میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده و شامل ۲۸ شهرستان و ۱۱۳ شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است تعداد شهرهای استان اصفهان در حال افزایش است.

وی با بیان اینکه ۸۴ شهر استان اصفهان فاقد راهور است، ادامه داد: میانگین سفر روزانه به استان حدود یک میلیون است که نشاندهنده حجم ترافیک شهری و درون شهری است.

مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی استانداری اصفهان ادامه داد: طول معابر اصلی درون شهری استان ۲۳۱۶ کیلومتر، طول معابر فرعی درون شهری ۲۰۶۱ کیلومتر، طول بزرگراه‌های درون شهری ۱۲۰ کیلومتر، طول معابر اصلی برون شهری ۲۳۱۶ کیلومتر، طول معابر فرعی برون شهری ۲۰۶۱ کیلومتر، طول آزادراه برون شهری ۴۹۷ کیلومتر و طول بزرگراه‌های برون شهری ۲۲۶۰ کیلومتر است.

رحیمی با اشاره به وضعیت حمل‌ونقل و ترافیک اصفهان تصریح کرد: اقدامات خوبی از سالیان گذشته به لحاظ وضعیت جاده‌ای و معابر در استان انجام شده اما مشکل کنونی فرسودگی راه‌ها است به همین دلیل به لحاظ تعداد حوادث و اتفاقات، اصفهان جز استان‌های چهارم و پنجم است.

وی اضافه کرد: اصفهان در مرکز کشور قرار دارد و در مناسبت‌ها و ایام مختلف حجم ترافیک عبوری به شدت افزایش پیدا می‌کند. باید اعتبار قابل توجهی برای رفع مشکلات و وضعیت جاده‌ها و نقاط حادثه خیز و کیفیت آسفالت در نظر گرفته شود.

مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی استانداری اصفهان اضافه کرد: براساس آماری که پزشکی قانونی اعلام کرده تعداد فوتی‌های تصادفات جاده‌ای در سال ۹۹، حدود ۹۹۱ نفر بوده و این آمار در سال ۱۴۰۰ به ۱۰۲۴ نفر رسیده که نشان دهنده افزایش ۳.۴ درصدی بوده است.

رحیمی خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ حدود ۲۱ هزار نفر مصدوم شدند که در سال ۱۴۰۰ این آمار به ۲۴ هزار و ۸۵۶ نفر رسیده است که افزایش ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد. در سال ۹۸ حدود ۲۱۴ نقطه حادثه‌خیز داشتیم که اکنون به حدود ۱۰۸ نقطه کاهش یافته است. از این رو با تلاش‌های متعددی که صورت گرفته کاهش نقاط حادثه‌خیز را شاهد هستیم.

وی افزود: ۴۸ شهر استان دارای مراکز معاینه فنی و ۶۱ خط معاینه فنی سبک در استان وجود دارد و برای توسعه مراکز تا پایان سال چهار مرکز برای اصفهان پیش بینی شده است.

مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی استانداری اصفهان ادامه داد: برنامه جامع در سال ۹۷ به استان ابلاغ شده و برای کلانشهر اصفهان ۱۲ خط معاینه فنی پیش بینی کرده بودند که افزایش چهار مرکز را تا پایان سال جاری پیش بینی کردند، معاینه فنی خودرویی شهرستان‌های برخوار، خمینی شهر، کاشان، بوئین میاندشت و شهرضا براساس برنامه جامع توسط مدیرکل حمل و نقل و ترافیک شهری وزارت کشور به اصفهان ابلاغ شده است.

به گفته رحیمی، امسال آخرین سال برنامه جامع پنج ساله است که درخواست ما اصلاح آن است تا براساس ظرفیتی که در استان وجود دارد برنامه جدید پیش بینی و ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه رفع نقاط حادثه خیز در شورای راهبری مورد تاکید قرار گرفته است، تاکید کرد: ظرفیت و اقدامات برای رفع نقاط حادثه خیز با همکاری پلیس راهور، فرمانداری، شهرداری، اعضای کمیسیون ایمنی و شورای ترافیک شهرستان‌ها پیش بینی شود.

مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی استانداری اصفهان ادامه داد: مراکز معاینه فنی در راستای قانون هوای پاک و آلودگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند، اگر مراکز معاینه فنی وظایف خود را به درستی انجام دهند بخشی از آلودگی و آلایندگی رفع خواهد شد.

رحیمی گفت: در مواقعی شهر اصفهان از تهران آلوده‌تر است. تعداد روزهای هوای پاک در شهر اصفهان انگشت شمار است و تقریباً هوای پاک در اصفهان نداریم که بخشی از آن به آلایندگی خودروها برمی‌گردد از این رو نقش ستاد و مراکز معاینه فنی تأثیرگذار است.

وی اظهار کرد: ستادها و مراکز معاینه فنی در کاهش آمار تلفات و حوادث نقش چشمگیری دارند به شرط آن که وظایف خود را به درستی انجام دهند. اگر ستادهای شهر و ستاد مرکز استان و کارگروه نظارتی دقت لازم را به عمل بیاورند شاهد کاهش تلفات جاده‌ای و حوادث خواهیم بود.

کد خبر 597267

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نقاط حادثه خيز نقاط حادثه خیز ریلی شناسایی نقاط حادثه خیز استان اصفهان شناسایی نقاط حادثه خیز در استان اصفهان امور عمرانی استانداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مراکز معاینه فنی نقاط حادثه خیز طول معابر درون شهری برون شهری هوای پاک پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد

ایسنا/قم سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

سید حسن خلیلی‌نیا سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر اساس آمارهای ۳ساله از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، در اسفندماه سال ۱۴۰۱، ۱۷ نقطه حادثه خیز و پر تصادف قم را احصاء و به استان ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: پس از تعیین ۱۷ نقطه پر تصادف در استان با برنامه‌ریزی‌ها انجام شده میزان اعتبار مورد نیاز برای هر نقطه احصاء شد و شروع به فعالیت کردیم تا نواقص اولیه برخی از نقاط حادثه خیز را با توجه افزایش ترافیک سفرها در طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ برطرف کنیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه از دو نقطه حادثه خیز باقی مانده یک از نقاط را در ابتدای سال ۱۴۰۳ رفع کردیم، افزود: یکی از این نقاط به تقاطع غیر همسطح نیاز داشت که تامین اعتبار آن انجام شده و در حال حاضر پیشرفت حدود ۸۰ درصدی دارد که امیدواریم بتوانیم در چندماه آینده به بهره برداری برسانیم.

سرپرست معاونت راهداری قم اضافه کرد: در محور قدیم کاشان دو نقطه پرحادثه نزدیک به هم احصاء شده بود که با انجام اقدامات اولیه از نقطه حادثه خیز خارج شد، اما باتوجه به اینکه در مسیر زیارت جمکران قرار دارد مجددا در دستور کار قرار گرفت لذا برای حدود ۴ کیلومتر از طول مسیری که از آزادراه کاشان به سمت قم هنوز دو طرفه است مجوز گرفتیم که چهارخطه جداسازی شده انجام دهیم؛ با برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

خلیلی‌نیا اظهار کرد: امیدواریم در سال جاری ۴ کیلومتر از محور آزادراه کاشان به سمت قم چهارخطه جداسازی کنیم به این معنا که مسیر رفت و برگشت را با هدف حذف تصادفات رخ به رخ جدا کنیم.

وی با بیان اینکه طبق آمار ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ تقریبا ۱۰ درصد افزایش تردد را داشتیم، یادآور شد: در سال گذشته آمار تصادفات با وجود اقدامات انجام شده برای رفع نقاط حادثه خیز و پر تصادف افزایشی بود که با بررسی کارشناسی‌ علت آن ارتقای کیفیت زیرسازی راه‌ها اعلام شد که منجر به افزایش سرعت رانندگان می‌شود.

سرپرست معاونت راهداری قم اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده برای تهیه و نصب چهار دوربین‌ کنترل سرعت مجوز گرفتیم و انتظار داریم با تأمین اعتبار و انعقاد قرارداد برای سال جاری این دوربین‌ها نصب شود تا مسئله کنترل و نظارت بر سرعت را افزایش به تبع تخلفات ناشی از افزایش سرعت و تصادفات ناشی از آن را کاهش دهیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: بر اساس مطالعات ترافیکی بین ۶۰ تا ۸۰ درصد تصادفات به دلیل عامل انسانی است؛ لذا استفاده از تلفن همراه، عدم استراحت کافی و خواب آلودگی رانندگان، تعجیل، میل کردن غذا حین رانندگی از عوامل انسانی در بروز تصادفات است.

وی آموزش را بر کنترل عامل انسانی در تصادفات موثر دانست و گفت: همکاری با صداوسیما و پلیس راه برای تولید کلیپ‌های آموزشی و فرهنگ سازی ایمنی، اجرای طرح همیاران پلیس در مدارس به ویژه مدارس روستایی، برگزاری پویش همراهان سفر با هدف افزایش آگاهی سرنشینان برای رانندگی ایمن از اقدامات ما در راستای ترویج رعایت قوانین و ایمنی بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن