Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالی بر ضرورت تقویت جایگاه تشکل‌های میراث‌فرهنگی در توسعه صنعت گردشگری این استان تاکید کرد و گفت: تمرکز اصلی فعالیت‌ها باید بر مبنای فعال‌سازی و افزایش مشارکت تشکل‌ها در حوزه‌های مختلف میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از"راه آرمان"؛ فریدون فعالی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان در نشست با سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و اعضای تشکل‌های مردم نهاد میراث‌فرهنگی این استان با اشاره به اینکه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امری فرابخشی است اظهار کرد: با توجه به تعدد بناهای تاریخی و فرهنگی و محوطه‌های باستانی در استان کرمان، اداره‌کل میراث‌فرهنگی به تنهایی قادر به مدیریت این تعداد آثار نیست و تشکل‌های مردم نهاد به عنوان بازوان اجرایی می‌توانند در این زمینه نقش مهمی را ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان به کمبود نیرو در یگان حفاظت این اداره‌کل اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر تعامل و ارتباط خوبی میان این اداره‌کل با تشکل‌های مردمی به وجود آمده است که این همکاری‌ها در زمینه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی، راهنمایی گردشگران و همچنین کشف و ضبط اشیای تاریخی بوده است.

او بیان کرد: ایجاد کسب و کار و درآمد برای اعضای تشکل‌های مردم نهاد از اولویت‌های این اداره‌کل است بطوریکه بناهایی که توسط این اداره‌کل مرمت و ساماندهی می‌شود را برای کاربری بخشیدن و استفاده بهینه از آنها به تشکل‌ها واگذار می‌کنیم که علاوه بر حفاظت آنها، درآمدی هم عاید این عزیزان شود.

فعالی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در نوروز 1401 در کنار راهنمایان گردشگری از وجود اعضای تشکل‌های مردم نهاد میراث‌فرهنگی هم استفاده شد که تجربه بسیار خوبی برای سال‌های آینده می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تشکل های مردم نهاد گردشگری و صنایع میراث فرهنگی اداره کل تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفاری ۱۵ متری در منزل شخصی و دستگیری ۳ نفر
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است