Web Analytics Made Easy - Statcounter

مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان تشنه از بی آبی است که این مسئله به ویژه سبب ابراز گلایه شهروندان شهرستان قصرقند شده که در حقیقت همت دولت تدبیر و امید در رفع این محرومیت در این استان با جهاد آبرسانی باعث ایجاد نشاط در روحیه مردم شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، موضوع کمبود آب و بی آبی در سیستان و بلوچستان و به ویژه در شهرستان های جنوبی مسئله تازه و جدیدی نیست و در حقیقت این موضوعی است که همیشه و به خصوص در فصل تابستان گریبان گیر اکثر مردم ساکن در روستاها و حتی داخل شهرها می شود که این موضوع سبب ابراز ناراحتی مردمان این مرز و بوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 نگرانی دیگر مردم سیستان و بلوچستان این است که تاکنون هیچ اقدام عملیاتی دقیقی برای حل مشکل بی آبی و نبود آب در سیستان و بلوچستان انجام نشده و امید و انتظار شهروندان این منطقه به این است که دولت‌ انقلابی و مردمی این مشکل را اساسی حل و فصل کند.

در همین زمینه اهالی شهرستان قصرقند مدتی است با قطع مکرر آب و بی آبی در این منطقه مواجه هستند و از عدم پیگیری و بی‌توجهی مسئولان ذیربط در این زمینه به شدت گلایه‌مند هستند. 

حال ناخوش مردم قصرقند از بی آبی 

در همین راستا یکی از شهروندان قصرقندی در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: قطعی‌های مکرر آب آشامیدنی در اکثر روستاها و مناطق شهرستان به دلایل و به بهانه‌های مختلف سبب شده تا صدای مردم این منطقه بلند شود.

 وی افزود: از مسئولان به‌ صورت جدی خواهش می کنیم تا هر چه سریع‌تر نسبت به رفع مشکل بی آبی و کمبود آب منطقه قصرقند اقدام کنند.

این شهروند قصرقندی تصریح کرد: در برخی موارد هم در شب و هم روز شاهد قطعی آب در محله های مختلف شهر قصرقند هستیم.

وی اضافه کرد: چندین بار با مسئولان آب و فاضلاب، نامه نگاری و مشکل محلات و روستاهای مختلف را بیان کردیم اما شرایط تغییری نداشته و مشکل قطعی آب به ویژه در فصل تابستان به یک معضل جدی تبدیل شده است.

عزم جهاد آبرسانی بی نظیر است 

در این راستا مرتضی سایگانی، سرپرست فرمانداری قصرقند در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: در قرارگاه جهاد آبرسانی (شهرستانی) طی 8 جلسه که تاکنون برگزار شده مشکل آب 10 هزار نفر به جای 800 میلیون تومان با 200 میلیون تومان رفع خواهد شد.

 وی افزود: جهاد آبرسانی شهرستان قصرقند با شروع به کار جهاد آبرسانی در سطح استان سیستان و بلوچستان با اتکا به ظرفیت های شهرستانی از مورخ یکم اردیبهشت ماه امسال کار خود را با حضور بخشداران، سپاه شهرستان و مدیریت آب و فاضلاب به صورت بومی در این منطقه کار خود را جهت تسریع در رفع مشکلات آبی آغاز کرده است.

 این مقام مسئول تصریح کرد: در این مدت 8 جلسه در فرمانداری تشکیل شده که اصلاح و توسعه شبکه داخلی و خطوط انتقال روستاهای چوت آباد، بگ، عزیزآباد، شهر ساربوک به طول ۱۵۵۰ متر انجام شده است.

سایگانی اضافه کرد: همچنین اتاقک سرچاهی مجتع دزبن حاجی آباد به منظور وارد مدار کردن چاه شماره ۲ مجتمع احداث شده و با نصب شیر چکمه ای در سه نقطه روستای چندوکان برای زون بندی روستا و مانور بر شیرآلات نیز صورت پذیرفته است.

سرپرست فرمانداری شهرستان قصرقند خاطرنشان کرد: اعتبار هزینه شده در راستا آبرسانی به این منطقه  ۲۱۳  میلیون تومان هزینه شده که با برآورد اولیه انجام شده برای انجام موارد فوق حداقل ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز بوده که با مدیریت منابع شهرستانی با یک چهارم براورد اولیه انجام شده و باعث بهبود وضعیت آبی حدود ۱۰ هزار نفر در شهرستان شده است.

ادامه دار بودن جهاد تا رفع معضل بی آبی 

سایگانی با اشاره به این که جهاد آبرسانی خروجی مناسبی داشته، تصریح کرد: از تلاش های اداره آب و فاضلاب و بخشداران و دهیاران در امر آبرسانی به شهرها و روستاهای شهرستان قصرقند باید تقدیر و تشکر کرد.

وی با اشاره بر اهمیت آب و مصرف بهینه آن، عنوان کرد:  از این پس از ظرفیت گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی بیشتر استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شهرستان قصرقند میلیون تومان جهاد آبرسانی بی آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح ملی جهاد آبرسانی و در راستای محرومیت زدایی از روستاها، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، ۱۵ روستا در شهرستان‌های نائین و فریدن از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

وی افزود: در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور مقرر شد که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال جاری ۵۱ روستا با جمعیت بالغ بر ۱۳ هزار نفر، شامل ۴۳۰۰ خانوار به آب پایدار سالم و بهداشتی دست یابند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص برنامه زمان بندی تکمیل آبرسانی به روستاها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی آبرسانی به ۹ روستا تکمیل شده و ۶ روستای دیگر نیز نیز تاقبل از پایان اردیبهشت ماه سال جاری از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۴۲ روستای شهرستان نائین از طریق طرح جهاد آبرسانی به آب پایدار دست یافتند، افزود: حذف آبرسانی سیار و محرومیت زدایی از روستاها یکی از اولویت‌های شرکت‌های آبفا بر مبنای جهاد خدمت رسانی است.

کد خبر 6091111

دیگر خبرها

  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند