Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرکل بنیاد استان اصفهان در مراسم افتتاحیه نخستین همایش نویسندگان نوقلم حوزه ایثار و شهادت منطقه دو کشوری که در دانشگاه هنر برگزار شد، گفت: قلم حافظ علوم، دانش‌ها، پاسدار افکار اندیشمندان و حلقه اتصال فکری عالمان و پل ارتباطی گذشته و آینده بشر و منشاء هدایت و آگاهی است.
به گزارش خبرگزاری آریا، مراسم افتتاحیه نخستین همایش نویسندگان نوقلم حوزه ایثار و شهادت منطقه دو کشوری صبح امروز چهارشنبه 26 مرداد 1401، با حضور مسعود احمدی‌نیا مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، در دانشگاه هنر و به همت معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بنیاد استان اصفهان در این همایش ضمن تسلیت ایام الله محرم حسینی و با اشاره به آیه «نون والقلم و مایسطرون» بیان کرد: خداوند متعال به قلم و آنچه با قلم بر صفحه کاغذ نقش می‌بندد سوگند می‌خورد؛ دلیل عظمت قلم و نگاشته‌های قلم همان سوگندی است که خداوند بدان خورده است، زیرا در قرآن کریم خداوند متعال همه جا به مظاهر عالم وجودی که خود خلق کرده است قسم می‌خورد. مانند عصر، شب، فجر، خورشید، ماه که همه مظاهر آفرینش هستند و در جهان عظیم خلقت ایفای نقش می‌کنند و تاثیر مستقیم و غیرمستقیم بر زندگی انسان دارند.
وی افزود: قلم یکی از آن مظاهر هستی است که خداوند به آن سوگند می‌خورد و این قلم است که نیات و منویات آدمی را بر جریده روزگار ثبت می‌کند و برای آیندگان به یادگار می‌گذارد.
احمدی‌نیا با تأکید بر اینکه قلم حافظ علوم، دانش‌ها، پاسدار افکار اندیشمندان و حلقه اتصال فکری عالمان و پل ارتباطی گذشته و آینده بشر و منشاء هدایت و آگاهی است بیان کرد: امیر بیان علی علیه السلام می‌فرمایند عقل نویسنده در قلم اوست.
احمدی‌نیا تصریح کرد: امروز در فضای جامعه‌ای بدون ترس از سایه طاغوت‌ها و استکبار جهانی قلم می‌زنیم و  صحبت و زندگی می‌کنیم و این مهم فراهم نشد مگر به برکت خون‌های پاک و مقدس شهدا، بنابراین وظیفه داریم تا حرمت آن خون‌های مقدس را نگه داریم و امیدواریم در این مسیر از افکار ارزشمند حضرت امام که همه این برکت‌های الهی به دست و زبان ایشان به ما عنایت شده و همچنین اندیشه‌های خلف صالحشان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) غفلت نکنیم و ان‌شاالله بتوانیم در این چارچوب‌ها به درستی حرکت کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پاسدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، زمستان سال گذشته حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران از روند افزایشی خودکشی در کشور خبر داد و این که در ۱۴۰۱ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۷.۴ نفر اقدام به خودکشی و فوت کرده‌اند. به گفته این او عوامل مختلفی هم در میل، تصمیم و اقدام به خودکشی افراد دخیل بوده؛ از مسائل اقتصادی گرفته تا اختلالات روانشناختی، اما مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از کسانی که خودکشی کردند، هنگام اقدام به خودکشی، افسردگی داشتند.

روانشناسان می‌گویند ایده‌ خودکشی می‌تواند زمانی شکل بگیرد که فرد احساس کند دیگر قادر به کنار آمدن با یک وضعیت طاقت‌فرسا نیست. این مسئله می‌تواند از مشکلات مالی، مرگ یکی از عزیزان، پایان یک رابطه یا ابتلا به یک بیماری صعب‌العلاج ناشی شود. همچنین اختلالات و بیماری‌های روحی مانند افسردگی، اختلال دو قطبی یا سوء مصرف الکل هم می‌تواند منجر به شکل‌گیری افکار خودکشی شوند. آنها تاکید می‌کنند اگر افکار خودکشی دارید و برای آن برنامه ریزی کرده‌اید، پیش از هر اقدامی با یک یا چند نفر از نزدیکان یا دوستانتان صحبت کنید و اگر کسی را نداشتید با یک روانشناس یا مرکز درمانی در ارتباط باشید.

توصیه جدی آنها این است که اگر در اطراف‌تان کسانی هستند که افکار خودکشی را بیان می‌کنند با همدلی به او گوش دهید و با ایجاد حس دلگرمی او را تشویق به کنید که با یک فرد متخصص در ارتباط باشد.

جردن پیترسون، روان‌شناس بالینی، نویسنده و منتقد فرهنگی اهل کانادا در گفت‌وگویی که درباره توصیه به افرادی که قصد خودکشی دارند، به نکات جالبی در این باره اشاره کرده که در ادامه می‌توانید آن را ببینید.

پیترسون در بخشی از صحبت‌هایش در این فیلم یک توصیه عجیب برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند کرده است، این که اگر افسرده هستید و فکر می‌کنید با نبودتان به دیگر لطف می‌کنید، در حقیقت چنین نیست و واقعیت ندارد. در اطرافتان کسانی را دارید که شما را دوست دارند و اگر شما جان خودتان را بگیرید، به احتمال زیاد هیچ وقت آدم سابق نخواهند شد. آنها تا آخر عمر خودشان را شکجه می‌دهند و همیشه به این فکر می‌کنند که اگر کاری انجام داده‌ بودند، عزیزشان از دست نمی‌رفت. شما افسرده هستید و فکر می‌کنید با گرفتن جانتان به آنها لطف می‌کنید. در حالی که چنین نیست و به همین دلیل در اکثر جوامع خودکشی جرم محسوب می شود چون پیامدهای فاجعه‌باری بر جای می‌گذارد.

این در حالی است که نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران هم پیشتر در این باره گفته «با هر مرگ ناشی از خودکشی در میان بازماندگان و کسانی که در معرض خبر خودکشی قرار می‌گیرند، ۱۳۵ تا ۱۸۰ نفر تحت تاثیر مشکلات روانشناختی قرار می‌گیرند. برخی از کسانی هم که اطلاعات خودکشی دیگران به آنها می‌رسد، ممکن است در معرض خودکشی تقلیدی قرار بگیرند.»

بیشتر بخوانید

جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف جزئیات مهم از فوت دکتر پرستو بخشی ؛ قتل، خودکشی یا...؟ خودکشی با روح آدم چه می کند؟ ۵ گام مهم برای مداخله در خودکشی

این در حالی است که مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران هم ۵ توصیه‌ را برای مواجهه با افراد دارای افکار خودکشی ارائه داده است.

۱. به دنبال نشانه‌های خودکشی باشید. از جمله این نشانه‌ها صحبت کردن یا تحقیق درباره مرگ، احساس ناامیدی، اضطراب، افسردگی و عدم تحمل است.

۲. همدلی کنید و حرف‌های آنها را بشنوید. فرد را قضاوت نکنید. با دلسوزی گوش دهید و به احساسات آنها ارج نهید.

۳. به صورت مستقیم درباره خودکشی سوال بپرسید. به نحوی سوال بپرسید که پاسخی صادقانه به شما بدهد. از هر علامتی که متوجه شده‌اید به عنوان بخشی از سوال استفاده کنید. روراست باشید. پرسیدن درباره خودکشی باعث خودکشی نمی‌شود.

۴. خطر را دور کنید. حذف دسترسی به اقلام مورد استفاده برای خودکشی یک رویکرد مبتنی بر شواهد برای جلوگیری از خودکشی است. اگر پاسخ مثبت به خودکشی داده‌اند، از آنها بپرسید: «آیا برنامه‌ای دارید؟ آیا به آن وسایل دسترسی دارید؟» دسترسی به داروها، طناب، چاقو و... را محدود و منع کنید.

۵. همراه با فرد مورد نظر با اورژانس اجتماعی برای پیشگیری از خودکشی تماس بگیرید. اگر فرد حاضر به دور کردن لوازم و ایمن شدن نیست، او را تنها نگذارید و تا حضور اورژانس در کنار او باشید.

کد خبر 847880 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها بهداشت روانی سلامت خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان
  • امروز با حافظ : کس ندارد ذوقِ مستی میگساران را چه شد؟
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان