Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدار ۳ ساعته رئیس‌جمهور در بیست و پنجمین روز از مردادماه از مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان «پیشران» حاوی خبرهایی خوب برای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ های کشور و هشدار به جریان‌هایی بود که در جهت توسعه بومی کشور در زمینه‌های مختلف سنگ‌اندازی کرده و یا اختلال ایجاد می‌کنند. جریان هایی که طی ماههای اخیر محدودیت های علیه پلتفرم ها و سکوهای تولید داخلی ایجاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیسی اظهارداشت: نباید شرایط به‌گونه‌ای باشد که محقق و تولیدکننده‌ای بگوید برای محصول دانش‌بنیان خود که امکان تجاری‌سازی آن‌هم وجود دارد، بازاری ندارم اما درعین‌حال دستگاه‌های مختلف همان محصول را از خارج از کشور وارد کنند.
شاید منظور رئیس‌جمهور از این یادآوری که با هشدار «هرگز دستگاهی نباید این کار را انجام دهد» همراه بود تداخلاتی است که چهره‌های ذی‌نفوذ دولتی و شبه‌دولتی در این زمینه‌دارند.
این جریان‌ها علاوه بر تأثیر مستقیم بر بهره‌گیری از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان به سدی در توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان در کشور تبدیل‌شده‌اند.
علاوه بر موانع ساختاری و بوروکراتیکی که رئیس‌جمهور به آن‌ها اشاره‌کرده است شرکت‌های دانش‌بنیان طی سال‌های اخیر با یک مشکل بزرگ مواجه هستند. آن‌ها اولین رقیبشان دولت و نهادهای حاکمیتی است. نهادهایی که نقش اول خود را «تنظیم گری» یا رگلاتوری می‌دانند و نقش دومشان رقابت با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هایی است که متعلق به بخش خصوصی هستند.

بیشتر بخوانید: نماینده مجلس : دولت برای کندی و ایجاد اختلال در اینترنت همکاری می‌کند انتقاد تند ذوالنوری از رئیسی / حرکت دولت مانند حرکت کسی است که روی تردمیل می دود و مسافتی طی نمی شود / نمایندگان هر روز با انتقاد و پرخاش مردم مواحهند

وجوه بارز این عملکرد را می توان در رقابت سازمان صدا و سیما با شبکه نمایش خانگی مشاهده کرد. این همان چیزی است که برخلاف نظرات رئیس جمهور کشورمان در حال پیشرفت است و می رود تا بخشی از جامعه فرهنگی و هنری کشور را دچار مشکلاتی کند.
نامه نگاری ها اخیر ساترا و احساس تهدیدی که در شبکه نمایش خانگی کشور به وجود آمده است به غیر از مواردی که درباره صیانت از فرهنگ ملی و توجه به نگرانی های به جا و شایسته است و مورد توجه این بسترها نیز هست یکی از مصادیقی است که بر خلاف نظر رئیس جمهور در جهت حمایت از استارتاپ های پیشران و مولد تعبیر می شود.
«رقابت شرکت‌های دانش‌بنیان با چهره‌های دولتی و حاکمیتی مستقر در دولت» یکی دیگر از مواردی که ذیل اظهارات رئیس‌جمهور مستتر است. این جریان متشکل از افراد دارای مسئولیت مستقیم در بخش‌های اجرایی کشور است که ضمن اطلاع از نیازهای داخلی راه را بر جوانان می‌بندند تا منافعی که از قبل برای خود ایجاد کرده‌اند قطع نشود.
در این گزارش می خوانیم: راه سخت دولت در برابر مداخله کنندگان و اختلال ایجادکننده‌ها علیه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها فقط محدود به مواردی که در بالا آمد نمی‌شود. باید به این دسته‌بندی «رقابت شرکت‌های دانش‌بنیان با چهره‌های بازنشسته دولتی» که اقدام به راه‌اندازی شرکت‌های صوری و یا رسمی به اسم دانش‌بنیان کرده‌اند را نیز اضافه کرد.
باز کردن پای شرکت‌های دست چندم خارجی به اسم دانش‌بنیان به کشور توسط مافیاهای شبه‌دولتی یکی از اقداماتی است که این جریان اخیر به آن اقدام می‌کنند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1663262

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی دانش بنیان شرکت های دانش بنیان استارتاپ ها رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد

رئیس‌جمهور ونزوئلا سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی توسط نیروهای پلیس این کشور را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا خاطرنشان کرد: ما سرکوب جوانان آمریکایی توسط نیروهای پلیس این کشور را که برای محکوم کردن نسل‌کشی علیه فلسطینیان بیرون آمده‌اند، محکوم می‌کنیم.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، رئیس‌جمهور ونزوئلا همچنین تاکید کرد: احترام کامل خود را به جوانان آمریکایی اعلام می‌کنیم. آنها در مبارزه خود برای برقراری صلح مستحق احترام هستند.

مادورو از جوانان سراسر جهان خواست تا به خیابان‌ها بیایند و نسل‌کشی علیه ملت فلسطین را محکوم کنند.

دانشجویان آمریکایی ۱۸ آوریل جاری در محوطه دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک برای اعلام مخالفت خود با جنگ علیه نوار غزه تجمع کرده و از مدیران دانشگاه خود خواستند همکاری‌های آکادمیک‌شان با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و سرمایه‌های خود را از شرکت‌هایی که حامی اشغال اراضی فلسطینی هستند، خارج کنند.

پس از مداخله نیروهای پلیس و بازداشت ده‌ها دانشجوی آمریکایی، خشم در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته و تظاهرات به ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف این کشور رسید.

در ادامه جنبش دانشجویی بی‌سابقه‌ای در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکایی به دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، انگلیس و آلمان کشیده شد و همگی آنها اکنون شاهد برگزاری تظاهرات‌هایی در حمایت از ساکنان غزه و درخواست برای توقف جنگ در این منطقه و تحریم شرکت‌هایی هستند که سلاح در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان