Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@12:17:45 GMT

سلمان رشدی از ترس در حمام پنهان می شد!

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۰۰۱۹

سلمان رشدی از ترس در حمام پنهان می شد!

سلمان رشدی حتی زمانی‌که نیاز به تعمیرات در منزلش داشت مجبور بود خود را از لوله‌کش یا برقکار مخفی کرده و به این منظور خود را در حمام حبس می‌کرد!

به گزارش برنا؛ پایگاه خبری «پالو آلتو آنلاین» حدود یک دهه پیش (۲۰۱۲) گزارشی از زندگی مخفیانه و همراه با ترس نگارنده کتاب موهن «آیات شیطانی» منتشر کرد؛ موضوعی که کمتر رسانه‌ای به آن پرداخته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روز پیش که سلمان رشدی مورد ضربات چاقو قرار گرفت، بهانه‌ای شد تا بخش‌هایی از این مقاله ترجمه و انتشار یابد که در ادامه می‌خوانیم:

این گزارش درباره سرگذشت «سلمان رشدی» است؛ رمان‌نویس هندی بریتانیایی درمانده‌ای که برای نجات جان خود باید مخفیانه زندگی می‌کرد و همواره مجبور به نقل مکان از خانه‌ای به خانه دیگر بود. او حتی زمانی‌که نیاز به تعمیرات در منزلش داشت مجبور بود خود را از لوله‌کش یا برقکار مخفی کرده و به این منظور خود را در حمام حبس می‌کرد!

این داستان را رشدی با حدود ۳۰۰ نفری که در یک کتابفروشی جمع شده‌بودند، در میان گذاشت. او سال‌های زیادی را در مخفیگاه سپری کرد.

پس از صدور فتوای مهدور الدم بودن رشدی، بسیاری از نویسندگان و حامیان حقوق بشر غربی علیه افرادی که خواهان مرگ این رمان‌نویس بودند، اظهاراتی را مطرح کردند اما برخی مانند «جان لوکاره» رمان‌نویسی که به دلیل نگارش کتاب‌های جاسوسی خود شناخته می‌شود و «رولد دال» نویسنده کتاب‌های کودکان، آشکارا به کتاب رشدی انتقاد و او را به غرور و طمع متهم کردند، زیرا او صحبت‌هایی را که در کتاب خود به آن پرداخته بود، پس نمی‌گرفت.

البته برخی از نویسندگان همچون «مارگارت درابل» رمان‌نویس اهل انگلستان، «مایکل هولروید» زندگی‌نامه نویس انگلیسی و نیز «ایان مک ایوان» نویسنده و نمایشنامه‌نویس انگلیسی به حمایت از رشدی برخواسته و از وی محافظت کردند.

آنان در برخی شرایط برای وی سرپناه فراهم ساخته و همیشه محل اختفای او را همچون یک راز پنهان نگاه داشتند. رشدی از این نویسندگان قدردانی می‌کرد و درباره آنان بیان داشت، در جامعه‌ای که مردم نمی‌توانند دهان خود را برای نجات جان خود بسته نگاه دارند، این افراد برای نجات جان من، بیش از یک دهه دهان خود را بسته بودند.

این گزارش ۱۰ سال پیش پرسشی مطرح کرد مبنی بر اینکه «آیا هنوز جان رشدی از طرف افرادی که به دنبال اجرای فتوای سال ۱۹۸۹ هستند در خطر است یا خیر؟ این یک سوال حل نشده است.»

نگارنده در پاسخ به پرسش فوق، تدابیر امنیتی را برجسته کرد و نوشت: با این حال اما هنوز اقدامات احتیاطی برای حفاظت از وی انجام می‌شود. به عنوان مثال در این دیدار رشدی، کیف صدها نفری که وارد این کافه شدند، قبل از ورود توسط دو محافظ امنیتی در جلوی ورودی بازرسی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلمان رشدی سلمان رشدی رمان نویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۰۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌

به گزارش جام جم آنلاین، قرار است ایالات متحده و روسیه روز چهارشنبه در شورای امنیت سازمان ملل متحد بر سر موضوعات مرتبط با استقرار تسلیحات هسته‌ ای در فضا با هم دیدار و بحث کنند.

به گزارش رویترز، این دیدار در شرایطی شکل می‌گیرد که قرار است، شورای امنیت بر سر پیش‌نویس قطعنامه‌ای که به موجب آن آمریکا از کشور‌ها می‌خواهد از هر گونه مسابقه تسلیحاتی در فضا جلوگیری کنند، رای‌گیری کند.

برخی از دیپلمات‌ها عنوان کرده‌اند که احتمال می‌رود، روسیه مانع از تصویب این پیش‌نویس ارائه شده از جانب آمریکا شود. این اقدام ایالات متحده آمریکا پس از آن صورت می‌گیرد که این کشور، مسکو را به دلیل ساخت سلاح‌های هسته‌ای ضدماهواره‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد.

ادعایی که وزیر دفاع روسیه آن را به صراحت رد کرده است. لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل و یامازاکی کازویوکی، سفیر ژاپن در سازمان ملل روز جمعه در جریان یک بیانیه مشترک اعلام کردند که به مدت شش هفته با اعضای شورای امنیت در مورد متن پیش‌نویس مورد نظر مذاکره کرده‌اند.

این متن بر لزوم تعهد دولت‌ها به تبعیت از معاهده فضای ماورای جو تایید کرده و از کشور‌های می‌خواهد تا به صورت فعال در بحث استفاده صلح‌آمیز از فضای ماورای جو و جلوگیری از هرگونه مسابقه تسلیحاتی در فضا مشارکت کنند.

معاهده فضای ماورای جو در سال ۱۹۶۷، روسیه و ایالات متحده را از قرار دادن هر شی حامل سلاح هسته‌ ای یا هر نوع سلاح کشتار جمعی در مدار زمین منع می‌کند.

روسیه و چین قصد دارند در این جلسه قبل از هر چیز یک اصلاحیه را به رای بگذارند. اصلاحیه مذکور بازتاب‌دهنده پیشنهادی است که از سوی دو طرف در سال ۲۰۰۸ مطرح شد و به موجب آن استقرار هر گونه سلاح در فضا و یا ایجاد تهدید و استفاده از زور علیه اجرام فضای بیرونی زمین را ممنوع می‌کند.

با این حال، منابع دیپلماتیک بر این باورند که اصلاحیه مذکور نیز به مرحله تصویب نمی‌رسد. اصلاحیه و پیش‌نویس قطعنامه مذکور هر کدام حداقل به ۹ رای موافق و بدون وتوی روسیه، چین، آمریکا، بریتانیا و فرانسه نیاز دارند. برخی از مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که روسیه در حال ساخت یک بمب هسته‌ای فضایی است که در صورت انفجار، تشعشات الکترومغناطیسی آن شبکه گسترده‌ای از ماهواره‌ها را از کار می‌اندازد.

با این حال، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که روسیه مخالف هر گونه استقرار سلاح هسته‌ ای در فضاست.

دیگر خبرها

  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/ «بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌