Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه چهارشنبه ایرنا از حوزه ارتباطات و امور بین الملل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو)، این شناور با طول ۱۷۲ متر، عرض ۲۳ متر و آبخور ۵.۸ متر بزرگترین شناور کروز موجود در کشور است که تحت مالکیت شرکت مکین دریای کیش می‌باشد.

براساس این گزارش، شناور تفریحی مسافری سانی با دارا بودن ۹ طبقه، ۷۷ کابین مسافری و ۱۱۰ اتاق در مجموع ۴۱۷ تخت اقامتی در خود جای داده که امکان پذیرش بیش از ۵۰۰ مسافر را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه هزار و ۵۰۰ متر فضای رستورانی، ۲ سالن سینما، اتاق مطالعه، کتابخانه، اتاق بازی کودکان و سالن برگزاری همایش ها و مراسم جشن از دیگر امکانات این شناور می‌باشد که جهت حضور در رویداد جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مهیا می‌شود.

این کشتی قابلیت جابجایی همزمان ۲۵۰ خودرو با سرنشین را داراست و برای سوار و پیاده شدن مسافران علاوه بر رمپ انتهایی، ۸ درب جانبی نیز در قسمت های مختلف کشتی تعبیه شده تا تخلیه بار و سوار و پیاده شدن مسافران به سهولت امکان پذیر باشد.

ایزوایکو در کارنامه خود ساخت و تعمیر شناورهای تفریحی و مسافری را دارد اما برای نخستین بار است عملیات تعمیرات یک شناور مسافری با این ابعاد در داخل کشور انجام می‌شود که نشان از توانمندی ایزوایکو و مهندسین صنعت دریایی کشور دارد.

مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران یک منطقه ویژه اقتصادی با وسعت هزار و ۱۰۰ هکتار و بزرگترین زیرساخت صنایع دریایی کشور است.

این مجتمع در سال ۱۳۵۰ با هدف ساخت و تعمیر انواع شناور در جوار سواحل خلیج فارس و ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس احداث شد.

مجموعه ایزوایکو از سوله ها و کارگاه های مجهز و امکانات و ابزار کامل و حوضچه آرامش به مساحت ۳۸۰ هکتار و همچنین سیستم های مختلف آبگیری و به آب اندازی شناورها و انواع تاسیسات نفت و گاز بهره مند است.

ایزوایکو از یک دهه قبل با احداث و راه اندازی درای داک توانایی خود را در آبگیری و تعمیرات شناورهای پهن پیکر به حداکثر رسانده و امروزه قادر است تا سنگین ترین و بزرگترین شناورهای موجود در دنیا را آبگیری و بازسازی کند.

برچسب‌ها هرمزگان منطقه ویژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هرمزگان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هرمزگان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • تخلیه بوستان‌های ساحلی دزفول در پی افزایش دبی «دز»/ هشدار خودداری از حضور در مناطق تفریحی
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف