Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@00:25:29 GMT

صحبت‌های محمد ربیعی درباه صد و هزار

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۰۱۱۵

صحبت‌های محمد ربیعی درباه صد و هزار

به گزارش "ورزش سه"، محمد ربیعی در کنفرانس خبری پیش از بازی با گل‌گهر سیدجان در صحبت‌های ابتدایی‌اش گفت: مجددا بخاطر اینکه در شهر رفسنجان کنفرانس خبری است با تاخیر روز خبرنگار را خدمت شما عزیزان که اصحاب رسانه هستید تبریک عرض می‌کنم و برای شما طول عمر، توفیق و سلامتی آرزو می‌کنم. به تیم گل‌گهر سیرجان خیر مقدم عرض می‌کنم و تبریک ویژه به آقای قلعه‌نویی بابت کسب بیش از هزار امتیاز در لیگ که شاید شنیدن و گفتنش آسان باشد ولی هرکس نیمکت مربیگری را تجربه کرده باشد می‌داند که چقدر این دستاورد بزرگ و عظیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌دانم پشت این قضیه چیزی جز ممارست، پشتکار، توانمندی و تدبیر نبوده و باعث خوشحالی من و استان کرمان است. امیدوارم خداوند به ایشان سلامتی بدهد و افتخارات بیشتری برایشان رقم بخورد.

ربیعی ادامه داد: تجربه مسابقات این دو تیم در دوفصل گذشته نشان داده که طبعا بازی‌های خوبی از آب در می‌آید چون از لحاظ کیفیت فنی، هر دو تیم شرایط خوبی را داشتند و نوید این را می‌دهد که بازی فردا رو به جلو و تهاجمی باشد. ما بعد از اصفهان به رفسنجان آمدیم و تمرینات‌مان اینجا انجام شد‌ و خودمان را برای بازی فردا مهیا کردیم. امیدوارم هر دو تیم سلامت از زمین خارج شوند. تیم خودمان باید تمرکز و دقت بسیار کافی داشته باشد. بازی فردا جزو بازی‌هایی است که باید از کمترین اشتباه در جریان بازی بهره‌مند باشیم. از هواداران‌مان می‌خواهم حضور داشته باشند و از تیم مس حمایت کنند.

او در مورد مستحکم‌تر شدن خط دفاعی‌شان در پنجره تابستانی گفت: ما سال به سال سعی می‌کنیم نقاط ضعفی را که مدنظرمان است ترمیم کنیم. من به عنوان مربی یا باید تولید کنم یا بازیکن جذب کنم. یک بخشی را به عنوان تولید پیش بردیم مثل مجید نصیری در خط دفاعی، هومن ربیع‌زاده و بازیکنانی از این دست‌. در بحث جذب هم امسال اقای رامتین سلیمان زاده، ایمان سلیمی و جفرسون هم اضافه شدند و حضور آقای لک در دروازه هم می‌تواند تا حدودی نقاط ضعف را برطرف کنیم؛ کمااینکه بازیکنان فصل گذشته‌مان هم فوق العاده بودند و زحمت کشیدند. سال به سال در جهت پویایی بیشتر جلو می‌رویم. الان اگر به سه سال گذشته برگردیم چه تصویری از این تیم در فوتبال بود و حالا پس از سه سال چه تصویری وجود دارد؟ این دستاورد بزرگی است و باید این هویت را باید بیشتر جلا دهیم و این به جز با همت گروهی فنی، مدیریتی و مسئولین استانی میسر نمی‌شود.

ربیعی در مورد تجربه صدمین بازی روی نیمکت مس که با هزار امتیازی شدن قلعه‌نویی همزمان شده گفت: دستاورد ایشان بسیار بزرگ است و این یک کار خارق العاده است. برای من بسیار با ارزش است چرا که دیدگاه شما به مربیگری خیلی مهم است. آقای قلعه‌نویی جدا از امتیاز دستاوردهای خیلی بزرگتری در فوتبال کشور داشته است. در مورد صدمین بازی باید بگویم برایم باعث افتخار است. خیلی زود گذشت و بسیار سخت بود. از این اتفاق برای خودم و مجموعه مس و شهر خودم رفسنجان خوشحالم. شهروند افتخاری این شهر هستم و امیدوارم این اتفاقات خوب برای مس رفسنجان ادامه‌دار باشد.

سرمربی مس در مورد وضعیت محمد انصاری گفت: محمد انصاری یکی از شخصیت‌های مطرح و قابل احترام ورزش کشور است. محمد یک انسان ویژه و دوست‌داشتنی با فضیلت‌های اخلاقی و انسانی بسیار بالا است. من با آقای انصاری صحبت کردم؛ ایشان عمل جراحی داشتند و باید طول درمان‌شان سپری شود. قراردادش با ما تمام شده است. من به او اعتقاد فنی دارم و این پیشنهاد را پارسال به او دادم که اگر علاقه‌مند به ادامه فوتبال نباشد، به کادرفنی من اضافه شود. من با او همکاری خواهم کرد و علاقه‌مندم او را کنارم داشته باشم. محمد انصاری فعلا علاقه‌مند به بازی کردن است.

او در پایان در خصوص غایبین تیمش گفت: در رابطه با مهرداد رضایی، بحث انضباطی است که برای‌مان فوق العاده مهم است. ما آقای قائم اسلامی‌خواه، مهدی ترکمان و فرشاد محمدی‌مهر را به علت مصدومیت نداریم‌.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟

کودکان با صحبت‌کردن بی‌وقفه میزان صبر و مقاومت والدین را می‌آزمایند. هر مرحله از رشد کودک چالش‌های خاص خودش را دارد. در مرحله‌ای که کودک یاد می‌گیرد با کلمات مختلف جملات معنادار بسازد، کم‌کم مقدار صحبت‌کردن او بیشتر می‌شود. صحبت‌کردن و سؤال پرسیدن روش‌هایی‌اند که کودک برای آشنایی بیشتر با محیط استفاده می‌کند و دنیای اطرافش را بیشتر می‌شناسد.

به گزارش چطور، گرچه گاهی این صحبت‌کردن بی‌وقفه کودک بسیار آزاردهنده است و ممکن است بخواهید با جست‌وجوی راه‌های ساکت‌کردن کودک با عنوان «چکار کنیم بچه کمتر حرف بزنه؟» به‌دنبال یافتن راه‌حل باشید، لازم است بدانید که این اوضاع موقتی است. با بزرگ‌ترشدن کودک و افزایش درکش از محیط کم‌کم صحبت‌کردن او کمتر خواهد شد. صبور باشید و بدون عصبانیت کودکتان را با دنیای اطرافش آشنا کنید.

علت پرحرفی کودکان چیست؟ ۱. اختلال کم‌توجهی بیش‌فعالی (ADHD)

گاهی علت روانشناسی پرحرفی کودک ابتلا به برخی اختلالات رفتاری است. معمولا کودکانی که دچار اضطراب، اختلال کم‌توجهی بیش‌فعالی و سایر اختلالات رفتاری هستند، تمایل بیشتری به صحبت‌کردن دارند. در صورتی پرحرفی کودکان نشانه تکانشگری و ابتلا به اختلال کم‌توجهی بیش‌فعالی است که کودک صرف‌نظر از محیط و اطرافیان، بی‌وقفه حرف بزند و مدام صحبت دیگران را قطع کند.

۲. اضطراب

اگر کودک حین صحبت‌کردن بی‌وقفه استرس دارد، علت پرحرفی اضطراب درونی اوست. گرچه اضطراب کودک معمولا با رفتارهایی مانند خجالت‌کشیدن یا گوشه‌گیری همراه است، گاهی کودکان خردسال اضطرابشان را با پرحرفی نشان می‌دهند.

۳. هوش زیاد

صحبت‌کردن بیش از حد کودک همیشه حاکی از ابتلا به اختلالات رفتاری مختلف نیست و گاهی ممکن است نشانه‌ای از توانایی کلامی فوق‌العاده او باشد که در کودکان تیزهوش رایج است. یافتن راه‌های دیگری برای ابراز وجود کودک و ارتباط با دیگران ممکن است وابستگی کودک به صحبت‌کردن با شما را تا حد زیادی کاهش دهد.

۴. اوتیسم

اگر صحبت‌کردن بی‌وقفه کودک با سایر مشکلات اجتماعی مانند ارتباط چشمی ضعیف، پافشاری زیاد روی یک موضوع یا مشکل در برقراری ارتباط متقابل همراه است، ممکن است نشانه‌ای از طیف اوتیسم باشد. اگر نگران صحبت‌کردن بیش از حد کودکتان هستید، بهتر است در این باره با متخصص کودکان مشورت کنید.

راهکارهای مقابله با پرحرفی کودکان

علت پرحرفی کودکان هرچه باشد، گاهی والدین واقعا از این‌همه سؤال و جواب خسته می‌شوند. اگر اکنون در این وضعیت هستید و هرلحظه وسوسه می‌شوید که به کودک بگویید «ساکت باش دیگه»، باید بدانید که این راهکار مؤثری نیست؛ ممکن است در لحظه کودک ساکت شود، اما تأثیر مثبت و ماندگاری روی او ندارد.

۱. تعیین کنید چه صحبت‌هایی نیاز به پاسخ دارند

همه حرف‌های کودک خطاب به شما نیستند و گاهی در حال بازی‌کردن با خودش حرف می‌زند و واقعا نیازی به پاسخی از جانب والدین ندارد. به حرف‌هایی که کودک خطاب به شما می‌گوید و سؤالاتی که می‌پرسد، با مهربانی جواب بدهید ولی وارد حریم صحبت‌کردن او با خودش یا اسباب‌بازی‌هایش نشوید و اجازه بدهید تنها بازی‌کردن را یاد بگیرد.

مثلا اگر می‌گوید «من می‌خوام با رنگ‌های آبی و قرمز و بنفش نقاشی بکشم» این جمله نیازی به پاسخ یا واکنشی از سمت شما ندارد. اما اگر می‌گوید «مامان، به این نقاشی نگاه کن، خوب کشیده‌ام؟»، یعنی باید به تصویری که خلق کرده است توجه کنید و مهربانانه نظر بدهید.

۲. حدومرز تعیین کنید

به زبانی ساده و قابل‌فهم به کودک توضیح دهید که کارهای دیگری هم دارید که باید در طول روز انجام بدهید و بازی با او را هم در فهرست کارهایتان بگنجانید. زمانی از روز را به نشستن کنار فرزندتان و بازی‌کردن و صحبت‌کردن با او اختصاص دهید. در این زمان هیچ کار متفرقه دیگری انجام ندهید و تمام توجهتان را معطوف بازی‌کردن با او کنید.

با این کار نیاز کودک به بودن در کنار شما رفع می‌شود و وقتی مشغول کارهای دیگر شوید، مدام دنبالتان نخواهد بود. وقتی زمان مشخصی از روز را به وقت‌گذراندن با کودک اختصاص می‌دهید، کم‌کم می‌فهمد چه زمانی وقت بازی‌کردن و صحبت‌کردن با شماست.

۳. مراقب لحنتان باشید

هرگز حرف‌هایتان را با لحن تند یا جملات منفی به کودک نگویید. شنیدن جملاتی مانند «تو هیچ‌وقت دست از حرف‌زدن برنمی‌داری!» باعث می‌شود در ذهن کودک تصوری منفی از خودش شکل بگیرد و خجالت‌زده شود.

به‌جای صحبت‌کردن با لحن تند، به کودک بگویید «من عاشق شنیدن حرف‌های تو هستم، اما کارهای دیگری هم دارم که باید انجام بدم. هروقت کارهام تموم شد، با هم صحبت می‌کنیم. باشه عزیزم؟» این لحن صحبت‌کردن باعث می‌شود کودک بفهمد شما همیشه دوستش دارید و فقط وظایف دیگری هم دارید که نمی‌توانید تمام‌وقت کنارش باشید.

چطور خودتنظیمی و کنترل تکانه را به کودک بیاموزیم؟

هیچ کودکی مجهز به مهارت‌های مختلف به دنیا نمی‌آید؛ ما والدین مهارت‌های مختلف را به آنها می‌آموزیم. همه کودکان برای تقویت مهارت‌های خودتنظیمی و کنترل تکانه نیاز به الگو و انجام تمرینات مکرر دارند. علت پرحرفی کودکان هرچه باشد، شما باید به شیوه‌ای سرگرم‌کننده خودتنظیمی را به کودک خود بیاموزید.

۱. زمانی از روز را به تمرین سکوت اختصاص دهید

به‌تدریج باید تحمل ساکت‌ماندن فرزندتان را افزایش دهید. به کودک بگویید «بیا چند دقیقه هیچی نگیم و یک کار سرگرم‌کننده انجام بدیم، مثلا نقاشی بکشیم یا با لگوها بازی کنیم». از زمان‌های کوتاه شروع کنید و به‌تدریج این زمان را افزایش دهید.

در ابتدا همراهی‌اش کنید و به‌مرور اجازه دهید به‌تنهایی مشغول بازی‌کردن شود. اسباب‌بازی‌های متنوع در اختیارش بگذارید تا انگیزه‌اش برای بازی‌کردن افزایش و برای صحبت‌کردن بیش از حد کاهش یابد.

۲. خودکنترلی را با کودک تمرین کنید

با تمرین و بازی به کودک یاد بدهید که همیشه باید با دقت به حرف‌های شما گوش کند. کتاب‌های مرتبط با این موضوع برایش بخوانید و اهمیت گوش‌دادن هنگام حرف‌زدن دیگران را از زبان شخصیت‌های قصه روایت کنید. حتی می‌توانید خودتان قصه‌ای جذاب بسازید و با نهی‌کردن پرحرفی شخصیت‌های قصه، غیرمستقیم به کودک یاد بدهید که بیش از حد صحبت‌کردن کار خوشایندی نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش نکیسا به تبانی: دم از دین‌داری نزنید
  • واکنش نکیسا به شایعه تبانی ذوب آهن مقابل نساجی: مگر ربیعی دروغ گفته است؟
  • تیتر بزنید که مقصر این باخت محمد ربیعی است!
  • ربیعی: در فولادشهر مهمان نساجی بودیم!
  • ربیعی: مقصر شکست من هستم ولی توقع بیشتری داشتم
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • صحبت های جیمی کرگر در مورد آینده محمد صلاح در دوران جدید لیورپول / فیلم
  • افشای صحبت‌های محمد صلاح در درگیری با کلوپ
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!