Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، هادی بیگی‌نژاد، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون انرژی درباره آخرین گام‌های مذاکرات برجام و نتیجه آن برای کشور در توئیتر خود نوشت: «با نزدیک شدن به پایان مذاکرات احیای برجام، بد نیست چند جمله‌ای ناظر به آنچه در حال وقوع است صحبت کنیم؛ پر واضح است که آن‌چه مردم از مذاکرات هسته‌ای توقع دارند، انتفاع اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه توئیت‌های خود پیرامون مذاکرات اینطور مرقوم کرد: «وقتی که نهایت خروجی مذاکرات، برجام است مسؤولان مذاکره کننده توضیح دهند که قبلاً و در زمان اجرای برجام که اتفاقی نیافتاده چطور می‌توان انتظار داشت که اکنون پیشرفتی حاصل شود؟ بد نیست که نظرات چند سال پیش (باقری کنی) را در مورد برجام مرور کنیم تا بتوان قضاوت بهتری داشت!»

این نماینده مجلس در سومین توئیت خود نیز با خطاب قرار دادن تیم مذاکره کننده نوشت: «تیم مذاکره کننده باید پاسخ دهد، با وجود این‌که طرف غربی نه «تضمینی» برای پایبندی به تعهداتش می‌دهد و نه «راستی آزمایی» ایران را می‌پذیرد، نفع اقتصادی توافق چگونه حاصل می‌شود؟»

همچنین سیدنظام الدین موسوی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر با اشاره به توئیت عباس عبدی، چهره اصلاح طلب درباره اظهار نظر وزیر خارجه در توئیتر خود اینطور نوشت: «فارغ از اینکه مطلب دکتر امیرعبداللهیان دقیق منتقل نشده، اتفاقا مجلس درک درستی از مذاکره و مطالبات طرفین مذاکره دارد. منتها مجلس به عبرت از تجربه‌های گذشته هم باور دارد. فلذا توافقی را درست می‌دانیم که یکطرفه نباشد و برای تعهدات طرف آمریکایی هم تضمین عینی وجود داشته باشد.»

سید محسن دهنوی، ‏‏‏نماینده مردم تهران و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اما درباره اصلاح قوانین مرتبط با سربازی نوشت. او در چهار توئیت متوالی به این مساله پرداخت و در توئیت نخست خود نوشت: «در سالیان اخیر، اصلاح اساسی فرآیند سربازی را آغاز کرده‌ایم. در نامه به رئیس جمهور یادآور شدم که اکنون نگاه‌ها به سوی دولت است تا با ارائه یک لایحه جامع، آسیب‌های زندگی جوانان را به حداقل برساند. ۳ میلیون نفر و خانواده‌هایشان از قوای سه‌گانه و قوای مسلح به‌درستی توقع دارند.»

این نماینده مجلس در دومین توئیت خود نیز به مشمولان غایب و تشکیل خانواده آنها اشاره داشت و اینطور مرقوم کرد: «بسیاری از مشمولان غایب، در حال حاضر تشکیل خانواده داده و در شرایط تاهّل و حتی دارای فرزند هستند. منع بکارگیری این افراد در بخش خصوصی که نتیجه آن، بیکاری صدها هزار سرپرست خانوار خواهد بود، تبعات اجتماعی و فرهنگی زیادی را در پی دارد و موجب آسیب به بنیان خانواده می‌شود.»

دهنوی در سومین توئیت خود نیز درباره چرایی بی‌میل بودن جوانان برای انجام خدمت سربازی نوشت: «عدم رغبت جوانان به شرکت در دوره سربازی، دلایل متعدد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارد و یافتن راه حل برای رفع این مشکل نیازمند بررسی‌های تخصصی و کارشناسی است. مجلس یازدهم با پیگیری افزایش حقوق سربازان سعی نموده تا بخشی از این مشکلات را رفع کند.»

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در آخرین توئیت خود نیز درباره خدمت سربازی نوشت: «لذا نظر به نقش بی‌بدیل قوه مجریه و لزوم تامین نظر شورای محترم نگهبان مبنی بر هماهنگی با ستاد کل نیروهای مسلح در اسرع وقت، دولت باید اقدام به ارائه لایحه اصلاح قوانین خدمت وظیفه عمومی به مجلس شورای اسلامی نموده تا مشکلات جوانان به صورت اساسی حل شود. ما آماده‌ایم!»

علی خضریان، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هم در توئیتر خود با اشاره به نشست کمیسیون اصل ۹۰ اینطور نوشت: «نشست کمیسیون اصل نود مجلس با حضور جناب قاضی‌زاده هاشمی به منظور پیگیری اجرای قانون جامع حمایت از ایثارگران در سازمان‌ها، بررسی مشکلات جانبازان و خانواده معظم شهدا و تعیین تکلیف تعهدات قانونی بر زمین مانده بنیاد شهید، برگزار شد و تا احقاق حقوق ایثارگران این پرونده مفتوح است.»

مالک شریعتی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس نیز در حساب توئیتری خود به برنامه هفتم توسعه اشاره داشت و نوشت: «تصمیم مهم مجمع تشخیص مصلحت نظام برای سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه درباره ساماندهی شرکت‌های دولتی: با رعایت سیاست‌های کلی اصل۴۴ – ۱: شرکت‌هایی که وظایف غیر حاکمیتی دارند یا بخشی از وظایف آنها غیرحاکمیتی است کلاً یا جزئاً به تناسب به بخش خصوصی یا تعاونی واگذاری می‌شوند.» سخنگو کمیسیون انرژی در دومین توئیت خود نیز اینطور مرقوم کرد: «شرکت‌هایی که منحصراً وظیفه حاکمیتی دارند به سازمان و ساختار دولتی مناسب تبدیل می‌گردند مگر در موارد ضروری آن هم به تشخیص مجلس و از طریق قانون برنامه.» در سومین توئیت این نماینده هم آمده است: «شرکت‌های دولتی زیان‌ده و شرکت‌های دولتی دارای وظایف موازی از طریق اصلاح، ادغام یا انحلال تعیین تکلیف می‌گردند.»

سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در حساب توئیتری خود به انتقاد از هتاکان به انقلاب پرداخت و نوشت: «آنها که در داخل به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلابی و شهدا هتاکی می‌کنند، دست در دست استکبار و معاندان خارجی دارند که بالندگی جمهوری اسلامی را بر نمی‌تابند.»

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم محلات و دلیجان و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی هم با انتشار هشتگ بازگشت پرستوها، به سالگرد بازگشت آزادگان جنگ تحمیلی به میهن اسلامی اشاره داشت و در توئیتر خود نوشت: «آزادگانِ آزاده نشان دادند می‌توان با مقاومت شکوفه آزادی را به تماشا نشست. استواری، دلدادگی، خلوص، مجاهدت پیوسته، عشقِ به میهن و صبر در وجود آنان معنا یافت. تمام ابعاد حرّیّت در منش این عزیزان تفسیر یافت. درود بر آنان»

بهروز محبّی نجم آبادی، ‏‏‏‏نماینده مردم شهرستان‌های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن ‌و ششتمد و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز با انتشار هشتگ خبرخوش به روابط ایران با کشور همسایه عراق اشاره داشت و در توئیتر نوشت: «امضای ‌تفاهم‌نامه بین دیوان‌ محاسبات ایران و عراق، نخستین گام در تعریف پروژه‌های مشترک نظارتی در بخش‌های مختلف از جمله زیست محیطی و انرژی خواهد بود. پیشنهاد تشکیل سازمان دیوان‌ محاسبات‌ کشورهای اسلامی با هدف هم‌ افزایی ساختارهای نظارتی در جهان اسلام را داشتم که توافق شد. پذیرش پیشنهاد پرداخت علی الحساب مبلغ قابل توجهی از طلب عزیزان فرهنگی تا اجرای کامل رتبه بندی از سوی دولت مردمی مایه ی دلگرمی است. وزیر محترم با تسریع اجرای دقیق قانون رتبه بندی فرهنگیان عزیز به رسالت خود عمل نماید.»

این نماینده مجلس در توئیت دیگری نیز مذاکرات ایران با غرب را مورد توجه قرار داد و در حساب توئیتری خود نوشت: «مجلس مطابق وظیفه خود در قانون اساسی توافق احتمالی را تحت نظر دارد و این توافق بدون مهر تایید مجلس فاقد اعتبار است. پس از تایید مجلس نیز حسن نیت طرف مقابل در اجرای تعهدات در بازه زمانی دو ماهه بررسی خواهد شد.»

محمد رشیدی، نماینده مردم کرمانشاه درمجلس شورای اسلامی و عضو هیات رییسه مجلس هم با اشاره به قهرمانی یکی از ورزشکاران استان کرمانشاه در توئیتر نوشت: «فرزند دلاور کرمانشاه؛ پهلوان سبحان یاری؛ کسب مدال طلای کشتی جوانان جهان بر شما و ملت قهرمان ایران مبارکباد.»

اردشیرمطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی نیز به مساله حکم قضایی صادر شده علیه خود پرداخت و در توئیتر نوشت: «پیش از انتخابات مجلس یازدهم با نماینده‌ای مبارزه کردم که وابسته به یک خاندان قدرتمند و پرنفوذ بود، در آخرین روزهای منتهی به انتخابات برایم پرونده‌ای با اتهامات بی‌پایه، باهدف تاثیرگذاری بر انتخابات و حتی ردصلاحیت و حذفم از انتخابات ساختند که خوشبختانه با هوشیاری شورای محترم نگهبان و حضور مردم نقشه‌های انتخاباتی شان نقش بر آب شد. اکنون نیز تلاش‌هایشان منجر به حبس تعزیری نیز نشد. با این حال تقاضای اعاده دادرسی دادم و قطعا تسلیم نخواهم شد. این تازه شروع ماجرای ماست.»

این نماینده مجلس در توئیت دیگری نیز نوشت: «اتهام من بعنوان رزمنده دفاع مقدس، فرمانده میدانی مبارزه با فتنه ۸۸ جانباز، برادر شهید و نماینده انقلابی، اداره یک کانال ضدانقلاب است! مرغ پخته هم از این ادعا به خنده می‌افتد اما بی‌شک حرکت من در مسیر انقلاب و ولایت مصمم‌تر از گذشته ادامه دارد.»

کد خبر 698718 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر ویژه مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر ویژه مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس نماینده مردم تهران توئیتر خود خود نوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا پورابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم، که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و روسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

پور ابراهیمی با بیان این که از طرف دیگر در این جلسات تاکید شد که مبنای ما قانون است و ما از دولت چیز جدیدی نخواستیم افزود: از همه مهمتر تاکید همکاران ما در مجلس این بود که ادامه این روند آسیب های بیشتری به همراه دارد و اگر می‌خواهیم ثبات اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، باید به تجارب گذشته و اجرای قوانین توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اعتقاد ما آن است که این نرخ ارز غیررسمی که در حال حاضر در بازار جولان می‌دهد، قابل مدیریت است اظهارکرد: اگر می بینیم وضعیت ما در حوزه قاچاق کالا تشدید شده اما همچنین ارز ترجیحی می‌دهیم با این هدف که مردم با قیمت پایین گوشت و مرغ بخرند ولی این اقلام ضروری با قیمت ۲ تا ۳ برابر قیمت ارز ترجیحی به دست مردم می رسد؛ منطقا باید به این جمع بندی برسیم که ادامه این مسیر به صلاح کشور نیست حتی لازم نیست مجلس ورود کند و با این شرایط دولت، خودش باید در سیاست‌های ارزی تجدیدنظر کند.

پورابراهیمی در پایان با بیان این که مجلس در حال حاضر وارد فرایندی شده است که در آن باید برنامه اجرایی دولت در حوزه سیاست‌های ارزی به مجلس ارائه شود، گفت: در واقع، ما آیین نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی را هم داریم و قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارد و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. بلکه هدف از این جلسات آن است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900208

دیگر خبرها

  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور