Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@06:00:46 GMT

قیمت طلا و سکه ریزشی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۱۶۱۷

قیمت طلا و سکه ریزشی شد

استفاده از قطعات ارزان در تولید لوازم خانگی، بلاتکلیفی واردات خودرو، ریزش قیمت طلا و سکه و سهولت صادرات در زمان جام جهانی قطر از جمله اخبار مهم این هفته صمت بود.

به گزارش ایران اکونومیست، استفاده از قطعات ارزان در تولید لوازم خانگی، بلاتکلیفی واردات خودرو، کاهش خودروهای کف پارکینگ‌ها به ۱۲ هزار دستگاه، ریزش قیمت طلا و سکه، رفع تعهد ارزی ۵ گروه کالای صادراتی به قطر ۷۰ درصد و زمان رفع تعهد ۶ ماه شد و توقف ۵ مدل خودرو از جمله اخبار مهم این هفته حوزه صنعت، معدن و تجارت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از قطعات ارزان در تولید لوازم خانگی

عباس هاشمی دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ضمن انتقاد از قیمت گذاری دستوری و اشاره به اینکه قیمت گذاری دستوری فعالیت‌های تولیدی را دچار اختلال کرده است، گفت: برخی از واحدهای تولیدی اجبارا از قطعات کم‌کیفیت استفاده می‌کنند که این مساله منجر به کاهش کیفیت تولیدات می‌شود.

غیراستاندارد بودن زعفران قائنات

سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد که زعفران با نام تجاری قائنات، غیر استاندارد بوده و مورد تأیید سازمان ملی استاندارد ایران نیست.

زمان عرضه خودروهای اقتصادی داخلی به بازار

منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت درباره برنامه خودروسازان درباره تولید خودروهای جایگزین سمند و تیبا، گفت: دو خودروساز بزرگ کشور در حال کار روی خودروهای اقتصادی هستند و نیمه دوم سال آینده محصول آنها به بازار عرضه می‌شود، این نیاز در حال حاضر مقرر است با واردات تأمین شود.

وی در مورد واردات خودرو هم گفت: مشوق‌هایی برای واردات خودروهای اقتصادی در نظر گرفته شده است؛ به‌طور مثال تعرفه واردات تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد یا از اسقاط معاف می‌شوند.

۱۲ هزار خودرو کف پارکینگ مانده است

عبدالله توکلی‌لاهیجانی مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: از ابتدای امسال تا نوزدهم مرداد ماه ۳۰۰ هزار دستگاه خودروی کامل تولید شده، این در حالی است که در مدت مشابه پارسال فقط ۷۰ هزار دستگاه خودروی کامل تولید شده بود.

وی با بیان اینکه ثباتی در جریان تولید اتفاق افتاده است، گفت: میزان تعهدات معوق خودروسازان به کمتر از ۱۰ هزار دستگاه کاهش یافته و میزان خودروهای ناقص در کف پارکینگ‌ها نیز کمتر از ۱۲ هزار دستگاه است؛ این در حالی است که در مدت مشابه پارسال ۱۷۰ هزار خودروی ناقص در پارکینگ‌ها وجود داشت.

خبر خوش به صادرکنندگان در ایام جام جهانی

علیرضا پیمان پاک رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: مصوب شده تا از اول شهریور تا آخر آبان (پایان جام جهانی) چهار گروه کالایی صادراتی به قطر که یکی از آنها خشکبار است، تنها ۷۰ درصد تعهد ارزی داشته و ۳۰ درصد تعهد ارزی نداشته باشند و مدت بازگشت ارز نیز ۶ ماه باشد.

امضای نخستین تفاهم‌نامه همکاری میان ایران و موریس

در نخستین مجمع بزرگ اقتصادی ایران و موریس، تفاهم‌نامه اقتصادی - تجاری ویژه‌ای میان سازمان توسعه تجارت ایران و شورای توسعه اقتصادی به امضا رسید.

واگذاری خارج از مزایده زمین به دانش بنیان‌ها در شهرک‌های صنعتی

سعید صادقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران از واگذاری خارج از مزایده زمین در شهرک‌های صنعتی استان تهران به شرکت‌های دانش بنیان خبر داد.

هیچ خبری از آئین نامه واردات خودرو نیست

متولیان صمت در اظهارات گوناگونی خبر از اجرای سیاست آزادسازی واردات خودرو تا شهریور داده بودند اما تنها یک هفته تا پایان مهلت وعده‌ها مانده و این در حالیست که حتی از آئین نامه هم خبری نیست.

این در حالیست که عدم تعیین تکلیف واردات خودرو و انتشار اظهارات متناقض از سوی مسئولان کشور، تنها نتیجه‌ای که داشته تشدید رکود در بازار خودرو و بلاتکلیفی خریداران و البته فروشندگان بوده است، چراکه طبق گفته فعالان بازار، بازیگران این بازار از حدود ۴ ماه پیش منتظر تعیین تکلیف واردات بوده و هر گونه تصمیم‌گیری در مورد خرید یا فروش خودرو را منوط به این سیاست کرده‌اند. (جزئیات بیشتر)

باید اشاره شود که بهادری جهرمی سخنگوی دولت درباره واردات خودرو گ‏فته‬ است: که «آئین نامه این طرح خیلی پیش از این تقدیم دولت شد و کلیات آن در دولت تصویب شد و در خصوص برخی مواد، نیازمند اصلاحاتی بود. کمیسیون اقتصاد جلسات مستمری برای پیگیری موضوع و بررسی نتیجه کارشناسی تشکیل می‌دهد تا سایر بازارهای کشور تحت تأثیر قرار نگیرد.»

خودروسازان در تیر ماه چه تعداد خودرو فروختند؟

کل فروش سه خودروساز بزرگ کشور در تیر ماه ۹۶ هزار و ۹۴۸ دستگاه بوده، این در حالیست که تولید خودروسازان در تیر ماه ۸۴ هزار و ۹۹۳ دستگاه بوده که بیانگر پیشی گرفتن فروش از تولید است. (جزئیات بیشتر)

توقف تولید ۵ مدل خودرو

مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه پنج نوع خودرو شامل تیبا، تیبا ۲، سمند، ساینا و ۴۰۵ slx دیگر تولید نمی‌شود، درباره اظهارات پلیس راهور که اخیراً گفته بود کیفیت خودروهای تولید داخل هیچ تفاوتی با گذشته نکرده، تصریح کرد: اگر طبق قانون سازمان ملی استاندارد در این رابطه مرجعیت دارد، بگذارید به وظایف خود عمل کنیم. اگر هم پلیس مرجعیت دارد، به وظایفش عمل کند.

۷ میلیارد دلار قاچاق کالا مختص چند گروه کالایی

محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت ضمن تشریح طرح مبارزه با قاچاق کالا و طرح شناسه‌دار کردن کالاها، میزان قاچاق کالا در چند گروه کالایی که در اولویت رسیدگی قرار گرفته‌اند (قطعات یدکی خودرو و لوازم خانگی) را هفت میلیارد دلار و رقم کلی قاچاق را ۱۲ میلیارد دلار اعلام کرد.

وی همچنین در اظهارنظر دیگری در مورد نصب کد رهگیری روی قطعات خودرویی، گفت که از نیمه مرداد ماه، ۵۵ گروه قطعه باید با کد رهگیری به بازار عرضه شود و تولیدکنندگان موظفند این گروه تولیداتشان را با کد رهگیری تولید و به بازار عرضه کنند.

احتمال یک درصد شدن تعرفه واردات ماشین آلات صنعتی و معدنی

برادران همچنین در اظهارنظر دیگری از تعیین تکلیف تعرفه واردات ماشین‌آلات صنعتی و معدن طی هفته آینده در مجلس خبر داد و گفت: تفاهم دولت و مجلس این است که اگر معافیت را برنگردانیم تعرفه را به یک درصد برسانیم.

علل ریزش قیمت طلا و سکه

محمد کشتی آرای نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به ریزش قیمت طلا و سکه در بازار طی روزهای اخیر، گفت: در صورت انتشار اخبار مثبت از مذاکرات و کاهش نرخ دلار، قیمت طلا و سکه نیز کاهش می‌یابد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: وزارت صنعت معدن و تجارت ، سازمان توسعه تجارت ایران ، صنعت و معدن ، تجارت خارجی ، صنعت خودروسازی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان توسعه تجارت ایران صنعت و معدن تجارت خارجی صنعت خودروسازی سازمان ملی استاندارد ریزش قیمت طلا و سکه واردات خودرو هزار دستگاه لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت