Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورق استیل ضد اسید و کاربرد آن در میز منحنی اتاق عمل

 

ورق استیل ضد اسید

این نوع ورق یکی از پرکاربردترین ورق های مهندسی در زمینه ضد خوردگی می باشد. مقاومت بالای ورق های فولادی ضد خوردگی به دلیل وجود کروم در ترکیب آلیاژی آن است.

وجود حداقل 5 درصد کروم در آلیاژ فولاد، مقاومت به خوردگی آهن را در برابر اسیدها افزایش می دهد و با افزایش این مقدار کروم به 12 درصد، آلیاژ به فولاد ضد زنگ تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد این سیستم آلیاژی این است که کروم با تشکیل یک لایه اکسید سطحی از لایه های زیرین در برابر خوردگی محافظت می کند که باعث می شود سطح آهن در برابر خوردگی مقاوم شود. برای ایجاد این لایه محافظ، سطح ورق باید با عوامل اکسید کننده در تماس باشد.

 

پر مصرف ترین نوع از ورق استیل ضد اسید

ورق استیل ضد اسید بر اساس میزان آلیاژ و عناصر مصرفی دارای کیفیت های متفاوتی بوده و کاربردهای متفاوتی دارد. یکی از این ورق ها که در صنعت کاربرد فراوانی دارد، فولاد ضد اسید سری 304 می باشد. این نوع با نام 10/18 نیز شناخته می شود. شود دارای 18 درصد کروم و حدود 8 تا 10 درصد نیکل است.

 

تولید درب استیل با ورق استیل ضد اسید

بهترین درب های استیل ضد اسید را از تکنو استیل بخواهید. تکنو استیل با تولید انواع حفاظ درب استیل با قیمت عالی در خدمت شماست. برای مغازه ها و ادارات، درب های ورودی آپارتمان ها، مصارف صنعتی و ورودی ساختمان های تجاری، در صورت نیاز به درب استیل، تمامی ابعاد و اندازه های مورد نظر شما تولید می شود.



ورق استیل 316

ورق فولادی 316 یک آلیاژ ضد زنگ است که علاوه بر کروم و نیکل حاوی مقادیر مشخصه مولیبدن در ترکیب شیمیایی خود است. این گرید در رده فولاد زنگ نزن آستنیتی طبقه بندی می شود و نسبت به سایر آلیاژهای حاوی کروم نیکل از همان خانواده مانند ورق استیل 304 مقاومت بالاتری در برابر خوردگی عمومی، حفره ای و شکافی نشان می دهد. ورق فولادی 316 همچنین دارای مقاومت خزشی و استحکام کششی و شکستگی بیشتر در دماهای بالا می باشد. به منظور بهبود مقاومت در برابر خوردگی، 2 تا 3 درصد مولیبدن به ترکیب شیمیایی این آلیاژ اضافه می شود. ورق فولادی 316 علاوه بر مقاومت در برابر خوردگی و استحکام بالا، شکل پذیری و شکل پذیری بسیار خوبی نیز دارد که همگی از ویژگی های معمول فولادهای زنگ نزن آستنیتی هستند. ورق فولادی 316L نیز از نوع کم کربن با درجه 316 است که به رسوب کاربید در مرزهای دانه حساس نیست. به همین دلیل حتی ورق های با ضخامت بالا (بیش از حدود 6 میلی متر) از این ماده را می توان به راحتی و بدون هیچ مشکلی جوش داد. معمولا بین ورق های فولادی 316 و 316L تفاوت قیمت قابل توجهی وجود ندارد.

ورق استیل ضد اسید 316

استیل ضد اسید سری 316 کیفیت بالاتری نسبت به نوع 304 دارد. این نوع دارای 16 درصد کروم و 10 درصد نیکل و بین 2 تا 3 درصد مولیبدن است. مهمترین دلیل بهبود این نوع نسبت به سری 304 وجود مولیبدن است که باعث می شود تا این سری از فولادها در برابر تماس با عوامل خورنده کیفیت خود را برای مدت طولانی حفظ کند.

 

عملیات حرارتی ورق استیل 316

ورق های فولادی 316 و 316L در صورتی که تحت عملیات حرارتی آنیلینگ قرار گرفته باشند آماده استفاده هستند. عملیات حرارتی ممکن است در طول یا بعد از فرآیند ساخت، به منظور از بین بردن اثرات سرد کاری یا حل کردن رسوبات کاربید کروم (که در اثر قرار گرفتن در معرض گرما ایجاد می شود) ضروری باشد. عملیات حرارتی ورق فولادی 316 (محلول آنیل) بدین صورت است که آلیاژ در محدوده دمایی 1040 تا 1175 درجه سانتیگراد گرم شده و سپس بسته به ضخامت در هوا یا آب کوئنچ (سرد) می شود. خنک شدن آلیاژ از 816 تا 427 درجه سانتیگراد باید به اندازه کافی سریع باشد تا از رسوب مجدد کاربیدهای کروم جلوگیری شود و مقاومت بهینه در برابر خوردگی ایجاد شود. در هر صورت، آلیاژ باید از دمای بازپخت تا دمایی که در آن فلز سیاه می شود در کمتر از سه دقیقه خنک شود. ورق فولادی 316 با عملیات حرارتی مانند سایر آلیاژهای ضد زنگ آستنیتی سخت نمی شود.



کاربردهای ورق استیل 316

ورق فولادی 316 که با نام‌های «ورق فولادی ضد اسید»، «گرید دریایی» و «فولاد ضد زنگ جراحی» نیز شناخته می‌شود، مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی دارد، کاملاً غیر مغناطیسی است و در محدوده دمایی وسیعی قابل استفاده است. منهای 150 تا مثبت 950 درجه سانتیگراد) عملکرد بسیار خوبی را نشان می دهد. این آلیاژ همچنین می تواند در محیط های بسیار خورنده و تهاجمی مقاومت کند که به راحتی شکل می گیرد، جوش داده می شود و ماشین کاری می شود. تجهیزات پزشکی، تجهیزات مربوط به صنعت هوافضا، تولید مواد غذایی، تجهیزات ذخیره سازی و حمل و نقل، مخازن نگهداری و انتقال مواد شیمیایی، ماشین آلات نساجی و رنگرزی، تجهیزات تولید خمیر و کاغذ، سیستم های تصفیه آب، سازه های دریایی و ساحلی و تجهیزات برودتی. یکی از کاربردهایی است که ورق فولادی 316 در آن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از کاربرد های ورق استیل 316 در ساخت میز منحنی اتاق عمل است. میز منحنی برای قرار دادن وسایل جراحی در اتاق عمل استفاده می شود. بدنه میز از پروفیل آهن کروم و صفحه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. میز منحنی دو طبقه دارای 4 چرخ 75 میلی متری می باشد و روی دو چرخ ترمز تعبیه شده است. ارتفاع میز منحنی 80 سانتی متر و طول آن 50 سانتی متر و عرض آن 120 سانتی متر است.

 

قیمت ورق استیل 316

قیمت ورق استیل 316 عدد ثابتی نیست و بسته به عوامل مختلفی از جمله ضخامت، ابعاد، سطح و حجم درخواستی متغیر است. به عنوان مثال قیمت ورق فولادی جلا مات 316 مقاوم در برابر اسید (2B) با ضخامت 0.5 میلی متر با قیمت همان آلیاژ با ضخامت 3 میلی متر و یک سطح مات صیقلی (شماره 1) کاملاً متفاوت است. حال اگر حجم تقاضا را نیز به این موضوع اضافه کنیم، خواهیم دید که قیمت ورق فولادی 316 در مقادیر کم مانند یک یا دو ورق با قیمت آن در تناژهای بالا تفاوت چشمگیری خواهد داشت.

 

گروه فلز کالا در ارائه انواع ورق استیل با بیش از سه دهه سابقه همراه شماست. جهت ارتباط با مشاورین میتوانید با شماره 02122011620 تماس گرفته و یا به سایت اصلی مراجعه فرمایید.

 

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: برابر خوردگی عملیات حرارتی ورق فولادی 316 ورق استیل 316 میلی متر اتاق عمل قیمت ورق فولاد ضد ضد زنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)

یکی از آن‌ها وسیله‌ای به نام تابلو برق صنعتی است. تابلو برق، در صنایع و کارخانجات مختلف نقشی اساسی ایفا می‌کند. می‌توان آن را به‌عنوان یکی از تجهیزات مهم در حفظ ایمنی نام برد. این محصول انواع مختلفی دارد و باتوجه به نوع صنعت، کوچکی و بزرگی کارخانه و... یکی از آن‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. در یک تعریف ساده باید گفت که، تابلو برق ابزاری است که تمام لوازم مربوط به کنترل برق در آن قرار دارند. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر، این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

تابلو برق صنعتی چیست؟

پیش‌ازاین نیز گفته شد که تابلو برق در صنایع مختلف اهمیت بسیار زیادی دارد. این مسئله پیش از هرچیز به جایگاه و اهمیت برق برمی‌گردد. ایمنی در کار، اولین و مهم‌ترین اصل است که توسط این ابزار حفظ می‌شود. به‌طورکلی تابلو برق در صنایع، محفظه‌ای است که غالباً از جنس فلز است. کلیه‌ی ابزار و تجهیزات کنترل برق در این محفظه قرار دارند. البته دقت کنید که نوع و میزان تجهیزات باتوجه به کاربرد تابلو برق متفاوت هستند. تعویض و تعمیر تجهیزات برقی اهمیت زیادی دارد، این تجهیزات باید به‌درستی در اختیار اپراتور قرار گیرند تا کار با دقت بالایی انجام شده و حادثه‌ای رخ ندهد. انواع لوازم الکترونیکی و الکتریکی مانند سوئیچ‌ها، دستگیره‌ها، نمایشگرها و... به شکل کاملاً منظم در ردیف‌های مشخص در تابلو برق صنعتی قرار گرفته‌اند. همچنین تمامی این تجهیزات عایق‌بندی هستند تا اپراتور بتواند کار خود را در بالاترین درجه‌ی دقت و امنیت پیش ببرد. نکته‌ی مهم این است که باتوجه به کاربردی که این ابزار دارد، می‌توان تجهیزات دیگری را نیز برای آن درنظر گرفت. به‌طور مثال: در برخی از تابلو برق‌ها امکاناتی برای تهویه‌ی مناسب و کاهش دما قرار می‌دهند. برخی دیگر، دارای ویژگی محافظت از اختلال فرکانس رادیویی هستند. این ویژگی‌ها به دلیل نوع استفاده و محل کاربرد ایجاد می‌شوند.

انواع تابلو برق‌های صنعتی

این ابزار را باتوجه به فاکتورهای مختلفی می‌توان تقسیم‌بندی کرد. تقسیم‌بندی آن به دسته‌های گوناگون، گاه بر اساس ساختار آن انجام می‌شود، گاه بر اساس عملکرد آن و گاه باتوجه به کاربردی که در صنایع مختلف دارد. در ادامه انواع تقسیم‌بندی را بیان خواهیم کرد.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس سطح و میزان ولتاژ

تابلو برق فشارضعیف: این نمونه در کارخانه‌ها، ایستگاه‌های برق، ایستگاه‌های مبدأ و در ساختمان‌های تجاری کاربرد دارد. ابعاد و اندازه آن، از محفظه‌های خانگی بزرگ‌تر بوده و بازدهی مناسبی دارد.

تابلو برق فشارمتوسط: استفاده از این مورد برای مکان‌هایی است که ولتاژ برق چیزی حدود هزار تا 63 هزار ولت باشد. مراکزی که وظیفه‌ی توزیع جریان برق را برعهده دارند، می‌توانند از این نمونه استفاده کنند. برای بالا بردن ایمنی آن، بهترین گزینه این است که محفظه را با گاز هگزاپلوئید گوگرد اشباع کنند.

تابلو برق فشارقوی: در صنایع بزرگ‌تر و کارخانجات وسیع که فشار برق بیش‌تری نیاز دارند، باید از این مدل استفاده شود. قابلیت عملکرد آن در بازه‌ی ولتاژ بین 63 هزار تا 400 هزار ولت است. تجهیزات این مدل گسترده‌تر بوده و سطح استاندارد بالایی دارند. تجهیزات تابلو برق صنعتی که برق فشارقوی دارد، می‌تواند شامل کلید عایق، کلید قطع‌کن، بریکرها، کنتاکتورها، فیوزها و... باشد.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس مکان نصب

مکان نصب این ابزار باتوجه به نوع نیاز متفاوت است. ازاین‌جهت، می‌توان آن را به دو مدل درونی و بیرونی تقسیم‌بندی کرد.

بیرونی: کاربرد آن در فضای باز بهتر است. مانند تابلوهایی که در سطح شهر مشاهده می‌کنید. ساخت و قرارگیری آن‌ها در فضای بیرونی، باید باتوجه به استانداردهای لازم صورت گیرد. ازجمله نکات مهم برای این تابلوها این است که در برابر عوامل جوی مقاوم باشند، با مجهز شدن به قفل از آن‌ها در برابر دسترسی افراد متفرقه محافظت شود و همچنین، وجود کولر تابلو برق در مناطقی که گرمای بالایی دارند نیز ضروری است.

درونی: این مدل در مکان‌های سرپوشیده مورداستفاده قرار می‌گیرد و در اشکال مختلف ایستاده، دیواری و ... تولید می‌شوند.

انواع تابلو برق بر اساس کاربرد

از نظر کاربرد و کارایی نیز تابلو برق‌ها متفاوت هستند. باتوجه به کاربرد می‌توان آن‌ها را به دو دسته تقسیم کرد.

تابلو برق صنعتی توزیع: در مکان‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که نیاز به توزیع انرژی باشد. تجهیزات تابلو برق صنعتی که برای توزیع استفاده می‌شود، با تابلوهای کنترل متفاوت است.

تابلو برق کنترل: در این مدل، معمولاً وضعیت سیستم بررسی می‌شود تا درصورت نیاز تغییرات لازم انجام شده و نیاز شبکه برطرف شود.

کاربرد تابلوبرق‌ها در صنایع مختلف

همان‌طورکه پیش‌ازاین گفته شد، تابلوهای برق انواع مختلفی دارند که هرکدام کاربرد خاص خود را دارد. صنایع گوناگون باتوجه به نیازی که دارند، از این ابزار استفاده می‌کنند. صنایعی همچون فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و ... همگی به برق وابسته هستند. از این‌ جهت، استفاده از تابلو برق در آن‌ها یک ضرورت انکارناپذیر است. به‌طورکلی می‌توان عمده کاربردهای آن را به این صورت بیان کرد:

تأمین برق موردنیاز مصرف‌کنندگان و توزیع درست آن به کمک تابلو برق صنعتی

بالاتر بردن ایمنی در کار

بهینه‌سازی مصرف برق

دسترسی آسان و مطمئن به تجهیزات برای قطع و وصل کردن برق

جلوگیری از انتقال شوک الکتریکی و برق‌گرفتگی کاربران

محافظت از تجهیزات داخل تابلو از طریق امکانات مختلفی همچون کولر تابلو برق

توزیع درست و مناسب توان در مدارهای گوناگون

جلوگیری از نشتی جریان و بروز حادثه

تابلو برق‌های صنعتی ابزاری مهم در صنایع مختلف

یکی از ابزار و تجهیزات کاربردی در صنایع گوناگون، وسیله‌ای به نام تابلو برق است. این وسیله محفظه‌ای فلزی است که تمام لوازم کنترل برق در آن قرار می‌گیرند. همچنین انواع مختلفی دارد که سبب می‌شود کارخانجات و صنایع مختلف به‌راحتی در شرایط گوناگون از آن استفاده کنند. می‌توان تابلو برق صنعتی را بر اساس سطح ولتاژ، مکان نصب و کاربرد آن تقسیم‌بندی کرد. کاربرهای آن بسیار گسترده هستند که مهم‌ترین آن‌ها کنترل جریان برق و توزیع مناسب آن است.

کد خبر 848402

دیگر خبرها

  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • کاربرد قفل کرکره برقی هوشمند
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • پانوپتیکون و کاربرد آن در شهرسازی مدرن چیست؟
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا