Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: با توجه به ظرفیت‌های متعدد و متنوع کردستان در حوزه‌های مختلف، توجه به توسعه گردشگری استان جزو اولویت‌های کاری این وزارتخانه است.

به‌ گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ جمشید جعفرپور  در سفر به کردستان، اظهار کرد: استان کردستان یکی از شاخص‌ترین استان‌ها با پیشینه فرهنگی و تاریخی بسیار غنی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی، افزود: این استان با وجود بناها و مکان‌های تاریخی متعدد، طبیعت بکر و سرسبز، تنوع آب و هوایی و آثار فاخر صنایع‌دستی جایگاه ویژه‌ای در سطح کشور دارد.

او خواستار به فعلیت درآوردن ظرفیت‌های گردشگری کردستان شد و عنوان کرد: همکاری و تعامل مستمر و سازنده با دستگاه‌های اجرایی می‌تواند عاملی برای پیشرفت و توسعه این استان باشد.

جعفرپور یادآور شد: در سال‌جاری شرایط بسیار مساعدی برای تشویق سرمایه‌گذاران و اعطای تسهیلات در حوزه گردشگری فراهم شده است و امیدواریم با توسعه زیرساخت‌های گردشگری زمینه حضور گردشگران در این استان بیش از پیش فراهم شود.

 توسعه زیرساخت‌های گردشگری کردستان نیازمند حمایت‌‌های ملی است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، گفت: تحقق طرح‌های مربوط به  توسعه زیرساخت‌های گردشگری در استان، نیازمند حمایت‌‌های ملی است.

یعقوب گویلیان در این جلسه، کردستان را جزو استان‌های برتر از نظر تعداد آثار ثبت شده عنوان کرد و افزود: این استان دارای بناهای تاریخی بسیاری است که بیشتر آن‌ها در شهرستان‌های سنندج، بیجار و سقز قرار دارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات ویژه‌ای در زمینه احیای بناهای تاریخی انجام شد، اظهار کرد: واگذاری ۵ بنای تاریخی به بخش خصوصی و تملک و خریداری ۴ بنای تاریخی دیگر ازجمله این اقدامات بوده است.

او یادآور شد: ساختمان غیرمجاز مربوط به بیمه کارآفرینی امید که در محوطه و بافت تاریخی عمارت خسروآباد سنندج احداث شده بود، پس از گذشت ۵ سال با حکم مراجع قضایی در حال تخریب است.

گویلیان بیان کرد: عمارت خسرو‌آباد یکی از باشکوه‌ترین بناهای تاریخی کردستان است که در فهرست آثار ملی ایران به‌ثبت رسیده‌ است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، گفت: این استان به‌دلیل کوهستانی بودن، نیازمند بازنگری در بخشی از قوانین مربوط به احیاء بافت‌ها و بناهای تاریخی است.

او اظهار کرد: مرز باشماق مریوان و مرز سیرانبند بانه، از مرزهای پر‌تردد استان کردستان است که روزانه شمار بالایی از مسافران و گردشگران خارجی به‌ویژه کشور عراق، از طریق این مرز‌ها وارد کردستان و کشور می‌شوند.

گویلیان ظرفیت‌های گردشگری کردستان را از جمله پیشران‌های مهم توسعه استان برشمرد و افزود: گردشگری و صنایع‌دستی از حوزه‌هایی هستند که می‌توانند به توسعه و پویایی اقتصادی استان کمک کنند.

او یادآور شد: خوشبختانه استاندار کردستان و مجموعه مدیریتی استان رویکرد خوبی به ارزش‌ها و داشته‌های طبیعی و تاریخی کردستان دارند.

گویلیان بیان کرد: امیدواریم با حمایت مسئولان کشوری و بخش خصوصی از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود برای تقویت گردشگری کردستان به‌نحو مطلوب استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان گردشگری و صنایع دستی گردشگری کردستان بناهای تاریخی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان

 آرمان وطن‌دوست در جلسه کمیته‌فنی گردشگری و سرمایه‌گذاری استان کردستان اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری کردستان تعداد ٨ طرح سرمایه‌گذاری به کمیته‌فنی گردشگری استان، تحویل و بررسی شد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان افزود: با ارزیابی‌های انجام شده توسط کارشناسان و اعضای کمیته فنی، برای ٣ مورد از این طرح‌ها شامل سفره‌خانه سنتی، مجتمع گردشگری و رستوران سنتی موافقت اولیه صادر شد.

وی حجم سرمایه‌گذاری این طرح‌ها را بالغ بر ١٦ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با به بهره‌برداری رسیدن این دو پروژه برای ٢٠ نفر به‌صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود.

وطن‌دوست با اشاره به اینکه در این جلسه، دو طرح منوط به اخذ استعلام و با ٣ طرح نیز مخالفت شد، یادآور شد: موقعیت طرح، مساحت زمین، توان مالی سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال از جمله اولویت‌های صدور مجوز برای ایجاد تأسیسات گردشگری مختلف در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود