Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ارشاد اردستان ضمن اشاره به نیازمندی ۱۰۰ میلیارد ریال ویژه مقابله با تهدیدات دشمن گفت: حوزه فرهنگ ایثار در اردستان به شایستگی به آن پرداخته نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، فضل الله بصیرت شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: برای مقابله با ترفندهای دشمن و ساماندهی فضای مجازی در یک شهرستان در فضای مجازی بیش از 100 میلیارد ریال هزینه نیاز است تا بتوان در برابر نقشه‌های دشمن مقاومت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به وظیفه خطیر خبرنگاری افزود: خبرنگاران وظیفه خطیری در خصوص اطلاع‌رسانی و جهاد تبیین دارند که باید در این زمینه پیشتاز باشند و در این خصوص رسالت خبرنگاری خود را هر چه بهتر انجام دهند.

رئیس اداره ارشاد شهرستان اردستان با اشاره به روز آزادگان و افتخاراتی که این عزیزان برای کشورمان به ارمغان آوردند گفت: جوانان کشورمان در زمان دفاع مقدس بهترین افتخاراتشان حضور در جبهه‌های حق علیه باطل بود و در این راه هم خالصانه شهید یا جانباز و به اسارت دشمن درآمدند که امروزه باید در حوزه فرهنگ ایثار که به آن کمتر پرداخته شده است و باید تلاش کتیم تا جوانان سمت و سویشان به سمت کارهای فرهنگی برود.

وی ابراز داشت: خبرنگاران ضمن بالا بردن سواد رسانه باید شیوه‌های برخورد خود را در مواجه با مردم و مدیران بالا ببرند تا همیشه در مصاحبه‌ها اطلاعات کافی از موضوع خبر مورد تهیه داشته باشید و بتوانید مطالبه‌ها را به درستی درخواست کنید و همیشه اطلاعاتتان به روز باشد.

بصیرت بیان کرد:  اداره ارشاد شهرستان اردستان توانسته در حوزه‌های مختلف هنری آموزش‌های لازم را برگزار کند هر چند نگاه‌ها به رشته‌های هنری ضعیف است اما تاکنون بیش از یک‌ هزار هنرجو در رشته‌های مختلف همچون نمایش را فرا گرفته اند اما اکثرا مهاجرت کرده‌اند  و در حال حاضر 47کانون فرهنگی هنری داریم که 17 مورد آن دارای کتابخانه با بیش از 50هزار جلد کتاب است.

رئیس اداره ارشاد شهرستان اردستان تاکید کرد: تاکنون در شهرستان اردستان  پنج موسسه فرهنگی عترت و قرآن تشکیل شده است و دارای یک سرای هنر و چهار کانون تبلیغاتی و شش چاپخانه دیجیتال نیز بوده و سینما فرهنگ شهرستان اردستان هم با بازسازی مورد استفاده همشهریان قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: بیشترین کارهای فرهنگی با نظارت اداره ارشاد  برون سپاری شده و بیش از یک‌هزار برنامه و اتفاق فرهنگی هنری در 10سال گذشته در سطح کشوری و استانی در شهرستان اردستان برگزار شده است و استقبال خوبی هم از برنامه‌های فوق‌الذکر انجام شده است.

540 میلیارد ریال در سفر رئیس جمهور به بخش ایثار و شهادت ‌چهارمحال و بختیاری تخصیص یافتجزئیات کارگاه آموزشی نوقلمان حوزه ایثار و شهادتباید برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی فرهنگ "ایثار و شهادت" را بازنمایی کرد

بصیرت گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اردستان دارای دو انجمن یکی شعر ذوقی و انجمن نمایش هم است و در حوزه هنر شهرستان اردستان بسیار ضعیف بوده و نگاه خانواده‌ها به هنر خیلی سطحی و بی‌اهمیت بوده و شرایط کارکردن در حوزه هنر بسیار سخت و تاکنون انصراف افراد علاقه مند و با استعداد بسیاری داشته که در این خصوص و اولین اقدام راه‌اندازی مرکز آموزش هنر بوده و در رشته‌های نقاشی، نمایش، موسیقی و خوشنویسی فعال است.

انتهای پیام/802/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان اردستان میلیارد ریال اداره ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسجد اولین نهاد و جایگاه  قضاوت، محل عبادت، علم و دانش، علما، مفسران و پایگاه تبلیغاتی اسلام است که حرمت بالایی دارد.

یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات) در مقاله‌ای با عنوان «آسیب‌‌شناسی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد کشور» به این موضوع می‌پردازد که فرق اساسی بین نهاد و سازمان آن است که نهادها در پیش‌برد تغیرات جامعه و کارکرد آن به وجود می‌آیند و فرد، مقام یا دولت در پیدایش آن دخیل نیستند.

در این مقاله آمده است که هویت یکی از مسائل مهم در جامعه است که در فرآیند گروهی حاصل می شود و این رسانه‌ها هستند که فرایند گروهی را تشکیل می‌دهند و باید گفت مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است.

به زعم این پژوهشگر هدف این پژوهش شناسایی نقاط چهارگانه قوّت، ضعف، فرصت و تهدید شبکه‌های اجتماعی برای مساجد و ارائۀ راهبرد استفادۀ بهینه از این شبکه‌ها برای ارتقای فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای مساجد کشور است. چهارچوب نظری این پژوهش سازمان شبکه‌ای‌ شده بری ولمن (Barry Wellman)  برگرفته از کلان‌ نظریه جامعه شبکه‌ای‌ شده اوست.

مساجد برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است

خجیر در این مقاله می‌نویسد: روش این پژوهش آمیخته کیفی کمّی است. در بخش کیفی از روش تحلیل مضمون و در بخش کمّی از روش تجزیه‌ و‌ تحلیل راهبردی یا سوات به‌عنوان روش آینده‌پژوهی استفاده شده است. در روش نخست، جامعۀ آماری نخبگان دانشگاهی و خبرگان حوزه شبکه‌های اجتماعی فعال در امور دینی و مساجد هستند که از بین آنها نمونه به روش هدفمند با معیار تدریس و تألیف بیش از پنج سال در حوزۀ رسانه‌های جدید و دین و فعالیت مستمر اجرایی در بخش امور دینی و مساجد و آشنایی کامل با فضای شبکه‌ها انتخاب شده است.

* نقاط ضعف و قوت فضای مجازی در امور مساجد

به گفته این پژوهشگر یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که انتشار اخبار و تقویت شبکه‌سازی بین مسئولان مساجد و شهروندان و بسیج‌سازی جزء قوّت‌های مهم؛ هم‌بستگی اجتماعی کاذب و درگیر شدن مسئولان مساجد و مردم در فضای مجازی و انتشار اخبار جعلی جزء ضعف‌های مهم؛ اقناع شبکه‌ای دین و جهانی شدن فعالیت‌های مساجد و تنوع و تعدد مخاطبان مساجد جزء فرصت‌ها؛ و ترویج خرافات دینی توسط مغرضان و اعتیاد مجازی فعالان امور مساجد و تضعیف خانوادۀ ایرانی‌اسلامی جزء نقاط تهدید است.

هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا، نرم‌افزار با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی و ... این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد

به زعم خجیر مهم‌ترین راهبرد طراحی و تولید و راه‌اندازی شبکۀ اجتماعی بومی توسط دولت برای تولید محتوای فرهنگی و دینی و تربیتی مناسب از سوی فعالان مساجد و برنامه‌ریزی نهاد‌های دولتی و غیردولتی دینی برای تولید و انتشار محتوای دینی در این شبکه‌ها است.

همچنین یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا و نرم‌افزار و ایجاد محتوا با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی و ارائۀ خدمات ارتباطی مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی، بخش خصوصی و سایر دست‌اندرکاران این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد.  

 در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، بین آزادی طرح مطلب در شبکه‌های مجازی اجتماعی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه ها ارتباط معنی دار وجود دارد. آزادی طرح مطلب در شبکه‌های اجتماعی مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر مثبت و معنی دار دارد.

در پایان لازم به ذکر است که بین رابطه دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها ارتباط معنی دار وجود دارد، در نتیجه دسترسی آسان به شبکه‌های مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر گذار است.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • پلمب ۱۲۴ واحد مشاور املاک در قزوین
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار