Web Analytics Made Easy - Statcounter

محدثه ستوده گفت: شایعه اعمال محدودیت برای رنگ بندی پوشاک باعث شد، جریان معاند در صدد تزریق روحیه ناامیدی در کشور باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محدثه ستوده طراح مد و لباس در استان البرز در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: شایعه اعمال محدودیت برای رنگ بندی پوشاک از طریق سامانه شیما باعث شد، جریان معاند با در دست گرفتن این سوژه درصدد تزریق روحیه ناامیدی در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تنها شاخصه کارگروه مد و لباس، تولید پوشاک مناسب و دارای توان پوشانندگی برای بانوان است.   ستوده افزود: متاسفانه اینستاگرام مروج پوشاک نامناسب و غربی شده است و مردم با دیدن این لباس ها در بازار نیز به دنبال آن هستند.   این طراح تصریح کرد: هدف اصلی از نظارت دقیق بر پوشاک، ساماندهی بازار است زیرا برخی از فروشندگان در لباس هایی که عرضه می کنند، حجاب معنایی ندارد.   وی با بیان اینکه هرج و مرج بازار پوشاک باعث تشدید نظارت ها شد، گفت: کارگروه های مد و لباس برای ساماندهی وضع موجود نظارت ها را دقیق کرد و این موضوع باعث شد که جریان معاند دنبال سوژه ای برای ترویج ناامیدی در جامعه باشد.   ستوده افزود: با توجه به وضع موجود جریان معاند، سوژه رنگ لباس را در دست گرفت و با تولیداتی از قبیل محدودیت در بین بانوان درصدد افزایش ناامیدی در جامعه زنان در کشور است.   وی ادامه داد: تنها هدف کارگروه مد و لباس، ساماندهی وضع بازار و عرضه محصولاتی از پوشش که در شان بانوی ایرانی باشد، است.   این طراح تاکید کرد: امروز جایگاه زن در غرب به حدی تنزل پیدا کرده که از او به عنوان یک کالا نام برده می شود، اما ایران درصدد حفظ جایگاه زن در جامعه است.   ستوده در خاتمه خاطرنشان کرد: بانوان می توانند با فراق بال پوشاک خود را در انواع رنگ ها انتخاب کنند و بدانند، تصمیم کارگروه مد و لباس برای نظارت بر بازار پوشاک، حفظ جایگاه زن در جامعه است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جایگاه زن جریان معاند کارگروه مد مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: امروزه لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی و اسلامی را در بازارها در انواع گوناگون پسران و دختران فراوان می‌بینیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه در مصلای الغدیر گفت: رشد و کمال علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دختران ایران اسلامی همراه با رایحه خوش عفاف، حجاب و حیا به زنان و دختران غربی رسیده‌است.

او اضافه کرد: برخی از زنان و دختران را مشاهده می‌کنیم که در کشورهای غربی از انحطاط، بردگی جنسی و نابودی پایه‌های خانواده خسته شده‌اند و به حجاب و عفاف روی آورده‌اند.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه  باید هوشیار بود و دستگاه‌های متولی فرهنگی در کشور هوشیارانه تصمیم بگیرند و اقدام کنند، بیان کرد: باید از هرگونه اقدامی که ابتذال فرهنگی را همراه دارد خودداری کنند.

شاهرخی اذعان کرد: گاهی ممکن است مجموعه‌های به‌ظاهر فرهنگی به مکانی واگذار شود، ولی در آن مکان رویدادهای غیرفرهنگی به‌وسیله برخی از بخش‌های فرهنگی رخ دهد.

شاهرخی با اشاره به اینکه در راستای اجرای اصل 123 قانون اساسی، قانون ساماندهی مد و لباس در مجلس و شورای نگهبان به تصویب رسیده‌است، عنوان کرد: امروزه لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی و اسلامی را در بازارها در انواع گوناگون پسران و دختران فراوان می‌بینیم.

او با بیان اینکه پیداکردن لباس‌هایی که با فرهنگ ایرانی و اسلامی هماهنگ باشد گاهی در بازار محدود است، خاطرنشان کرد: قوانین فقط برای تصویب نیست بلکه برای اجرا هم است و لازم است تدابیری برای توزیع لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی و اسلامی اتخاذ شود.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان بیان کرد: گاهی می‌پرسند که وضعیت آینده این استان را چگونه تجزیه‌ و تحلیل می‌کنید، ما باید به آیندۀ کشور امیدوار باشیم؛ هرچند فرازونشیب وجود دارد، اما قطعاً آینده برای استان ما روشن است.

شاهرخی عنوان کرد: کارخانۀ ماشین‌سازی خرم‌آباد تا چند سال پیش تعطیل بود، اما در این دولت با پیگیری‌های مسئولان ملی و استانی به نقطه‌ای رسیده‌است که اشتغال در آن چند برابر شود.

او بیان کرد: در لرستان صنایع تعطیل‌شده‌ای وجود دارد که باید مشکلات آن‌ها دنبال شود، اما صنایع و کارگاه‌های متوسط و کوچکی هم وجود دارد که اشتغال در آن‌ها پویا و زنده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با قدردانی از اجرای طرح حضور دانش‌آموزان در نمازجمعه، عنوان کرد: از نیروی انتظامی که طرح نور را در در کشور در حال اجرا دارد تقدیر و تشکر می‌کنم.

شاهرخی تصریح کرد: نیروی انتظامی در حوزه‌های مختلفی خدمات‌رسانی می‌کند و باید از این قشر زحمت‌کش که در عرصه‌های مختلف جهاد مستمر دارند تشکر کنیم.

او با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، عنوان کرد: اهمیت مشارکت حداکثری به قوت خود باقی است و عملیاتی‌کردن چهار راهبردی که مقام معظم رهبری فرمودند، امری لازم و شرکت در انتخابات یک حق، تکلیف و وظیفه ملی است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان کرد: مسئولان ناظر و برگزارکننده انتخابات هم باید دقت لازم را در برگزاری انتخابات سالم داشته باشند.

شاهرخی افزود: آسیب‌های احتمالی دور اول انتخابات مجلس باید رفع شود و با کسانی که می‌خواهند به انتخابات خدشه‌ای وارد کنند برخورد شود.

انتهای پیام/645/.

دیگر خبرها

  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • مد خوب، مد بد!
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار