Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از آغاز ثبت نام رانندگان و شرکت‌های حوزه سرویس مدارس از روز شنبه در سامانه سپند خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، مرتضی ضامنی در سی و نهمین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه سازمان‌های تاکسیرانی شهرهای کشور و دومین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل بار شهرداری‌های کشور، گفت: امیدوارم امروز هم اندیشی‌ها با دستگاه‌های مختلف منجر به ارتقای حوزه مدیریت تاکسیرانی‌ها بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به معاون شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، گفت: در حوزه نوسازی تاکسی‌ها، گرفتاری‌هایی پیش آمده که نیازمند کمک در این حوزه است. روزی برای نوسازی به رانندگان تسهیلات پرداخت می‌کردیم و قیمت‌های خودرو نیز مناسب بود. بر همین اساس آمار و ارقام نوسازی در این حوزه نیز نشان دهنده همین هموار بودن مسیر است، اما در سال جاری خودروهای اختصاصی نوسازی ناوگان تاکسیرانی تولیدشان متوقف شد و خودرو سورن نیز هنوز نیامده است. علی رغم درخواست‌ها برای نوسازی تاکسی‌ها ما گرفتار این مشکلات هستیم. لذا باید در این حوزه کمک‌های لازم صورت بگیرد. بر همین اساس پیشنهاد تشکیل صندوق نوسازی را دادیم که امیدواریم امروز در مجمع مصوب شود تا تامین منابع مالی برای نوسازی تسهیل شود.

ضامنی ادامه داد: امیدواریم مدلی برای نوسازی ون‌ها همانند آنچه که برای اتوبوس‌ها اجرا شد اجرایی کنیم. در حال حاضر نیز نزدیک به زمان آغاز کار مدارس هستیم. لذا سامانه سپند که به دلیل کرونا فعالیتش با دو سال تاخیر مواجه بود امسال بار دیگر فعالیت خود را آغاز می‌کند و کلیه فرآیند سرویس مدارس در این سامانه ثبت و ضبط می‌شود و استعلام رانندگان نیز از طریق این سامانه انجام می‌شود. تلاش شده بیشتر کارها برای سرویس مدارس در حوزه شهرداری‌ها انجام شود و نهایتا لیست شرکت‌ها و رانندگان در اختیار مدارس قرار بگیرد.

وی ادامه داد: در این سرویس‌ها اپلیکیشنی برای نظارت والدین پیش بینی شده تا آمد و شد فرزندان خود را رصد و در مرحله بعد به رانندگان امتیاز دهی داشته باشند. ضمنا برچسبی نیز از طریق QRcode با اتصال به سامانه مرکزی ضریب امنیت را در این سامانه افزایش می‌دهد.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های تاکسیرانی شهری کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به ورود تاکسی‌های اینترنتی به حوزه حمل و نقل اشاره کرد و افزود: در ابتدای ورود این تاکسی‌ها آسیب‌هایی به آژانس‌ها وارد شد اما نهایتا در قالب دستورالعملی فعالیت آنها ساماندهی شد. تلاش کردیم در چارچوب مورد تایید دیوان بهای خدمات را در چارچوبی حقوقی ساماندهی کنیم. بی تردید باید زیست مسالمت آمیز با تکنولوژی را بپذیریم. در این حوزه نیز سوخت تاکسی‌های اینترنتی بر اساس کارکرد آنها به صورت ماهانه محاسبه و برای آنها واریز شده است.

ضامنی با تاکید بر لزوم آموزش در حوزه حمل و نقل عمومی گفت: آموزش به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت و چندین نوبت آموزش نیز برگزار شد. همچنین سامانه آموزش رانندگان نیز فعال شده تا آگاهی رانندگان و به تبع آن خدمات مناسب تر محقق شود.

وی به موضوع بیمه رانندگان و تعامل با سازمان تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و افزود: از سال ۹۲ لیست تامین اجتماعی برای بیمه رانندگان به روز رسانی نشده بود و افرادی که در این حوزه فعال نبودند تحت عنوان راننده از این بیمه استفاده می‌کردند. لذا با صحبت‌هایی که با ریاست سازمان تامین اجتماعی شد مقرر شد پس از شناسایی افرادی که به عنوان راننده در این حوزه فعال نیستند زمینه جایگزینی آنها با رانندگان فراهم شود.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های تاکسیرانی شهری کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود، گفت: به واسطه اینکه رانندگان ما در فرآیند نوسازی گردش پول در حسابشان وجود دارد دهک آنها بالاتر محاسبه شده که در این راستا مکاتباتی انجام دادیم تا دهک بندی‌ها بر اساس این موضوع محاسبه نشود.

وی به موضوع انعقاد تفاهم‌نامه با اپراتورهای کشور اشاره کرد و افزود: قطعا اگر بتوانیم با بهره گیری از زیرساخت‌های اپراتورها سیستم‌هایی را به عنوان بیسیم راه اندازی کنیم نسبت به راه اندازی این سیستم با دکل در کشور هزینه بسیار کمتری دارد. لذا با یکی از اپراتورهای کشور امروز تفاهم‌نامه‌ای منعقد کردیم که بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. در حوزه حمل و نقل بار شهری نیز چندین اتفاق مهم را شاهد بودیم، از جمله شبکه سامانه‌ای که فعال شد و موضوع حمل و نقل بار در آن پیگیری خواهد شد.

ضامنی با اشاره به آغاز ثبت نام رانندگان و شرکت‌های حوزه سرویس مدارس از روز شنبه در سامانه سپند، گفت: پس از ثبت نام‌ها تا ۱۵ شهریور ماه لیست رانندگان و شرکت‌ها در اختیار مدارس قرار می‌گیرد تا حوزه سرویس مدارس پس از دو سال وقفه به دلیل شیوع کرونا بار دیگر کار خود را آغاز کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تاکسیرانی ، سرویس مدارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تاکسیرانی سرویس مدارس اتحادیه سازمان سرویس مدارس برای نوسازی شهرداری ها حمل و نقل تاکسی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!

 عصر ایران؛ امید خزانی*- سندروم استکهلم پدیده‌ای روانی است که قربانی با آزارگر خود و یا گروگان با گروگان‌گیر حس هم‌دلی و حتی وفاداری دارد! اما ارتباط این موضوع با مدارس ابتدایی و کودکان معصوم چیست‌؟ 

  ما - والدین که فرزندان‌مان را مال خود و نه از خود می‌دانیم - با این فرشتگان معصوم کاری می‌کنیم که بی‌شباهت نیست به پدیده سندروم استکهلم و هم‌دلی با گروگان‌گیران که برخی از مدارس ابتدایی‌اند.  

   این تمثیل از آن روست که والدین با دستان خود فرزندان خود را به مدارسی می‌سپارند که با جان و جسم کودکان‌شان چون یک‌ گروگان رفتار کنند و حتی در این روند نهایت هم‌کاری را  نشان می‌دهند و حتی خواستار فشاری بیشتر(‌شما بخوانید آزاری بیشتر) از جانب مدرسه متبوع می‌شوند. 

  در مطلبی که چند سال قبل با عنوان " آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی " در اینجا ( لینک) منتشر شد، مقایسه‌ای تطبیقی با کشورهای دنیا در روند آموزش ابتدایی آورذه شد که نشان می داد ساعات آموزش ابتدایی در ایران از متوسط آموزش دنیا ۳۰۰ تا ۴۰۰ ساعت بیشتر است و این با همکاری والدین صورت می‌پذیرد که به نظر نویسنده فاجعه‌بار است چون در گذر زمان موجب فرسودگی کودکان در بستر آموزش می‌شود. اخیرا کودکی ۹ ساله از نزدیکان را دیدم که در اثر فشار بیش از حد درسی والدین تحصیل‌کرده‌اش و الزام آنها برای آمادگی آزمون دچار اسپاسم عضلانی شده و در واقع کودکی‌اش به تاراج رفته بود!  از این رو 7 نکته را در زیر یادآور می‌شوم:

۱. اگر پدران سنت‌زده ما خطاب به معلمان می‌گفتند " گوشت فرزندم مال تو استخوان‌اش مال من! " ؛ این روز‌ها خیلی از والدین مجوز شدیدتر  برخوردها را به مدارس فرزندان‌شان می دهند اما نه در قالب تنبیه بدنی بلکه بسی فراتر؛ تلقین دایمی حس ناکافی بودن! دقت بفرمایید برای یک کودک ۷ تا ۱۰ ساله!

۲. بارها شاهد بوده ام که والدین از مدارس متبوع شان خواسته اند که فرزند ۹ ساله آنها را برای آزمون آماده کنند . آزمونهای بی پایانی چون مدارس تیزهوشان ؛ آزمون مدارس خاص( شما بخوانید مراکز گروگانگیری ویژه)  و غیره.

اهداف دوره ی آموزشی ابتدایی کم و بیش در اکثر کشورهای پیشرفته و حتی با تعریف یونسکو بر ۳ مبنای زیر استوار است : یادگیری مبانی سواد و اعداد؛ یادگیری مهارت های اجتماعی و ایجاد شوق و علاقه برای یادگیری !! در کجای این هدف گذاری جهانی آماده سازی برای آزمون های خاص گنجانده شده است که شمای والدین روان کودک ۹ ساله تان را آزار می دهید و حتی بابت آن هزینه می پردازید؟ این اتحاد والدین و مدارس علیه یه کودک ۸-۹ ساله چه منطق و مبنایی جز کودک آزاری می تواند داشته باشد. البته همه کودکان در اثر فشارهای اینچنینی دچار اسپاسم عضلانی نمی شوند اما آثار ماندگار مخرب روحی بر وجودشان می نشیند!  از دوره ابتدایی همان را انتظار باید داشت که عقلای جهان بر آن اجماع کرده اند!  


۳. هر نوع آموزش با عنصر انضباط ( دیسیپلین) گره خورده است. گزاره های آموزش در فضای شاد و غیره لزوما در مقام عمل جوابگو نیستند. آموزش برای کودک دوره ابتدایی با محدودیت انضباط پذیری و زمان حداقلی سرو کار دارد. ظرفیت انضباط پذیری یک کودک دوره ابتدایی بسیار محدود و شکننده است. این محدودیت ها قابلیت توسعه‌ دارند اما قطعا در افق ۱۲ ساله باعث فرسایش آموزشی خواهند شد!

۴. بقول فرنگی ها " شیطان در جزییات است " بسیاری از آزمون های متداول آموزشی از جمله achievement test , proficiency test و competency test و Aptitude test که نسخه بومی شده آنها در مدارس ما نیز استفاده می شود با ده ها متغیر و پارامترهای اجرایی و نیروهای مجرب آموزش دیده قابلیت اجرا و نتیجه درست دارند! با زیرساخت های موجود سخت افزاری و نیروی انسانی اشغال در اکثر مدارس ابتدایی نتایج درستی برای این آزمون ها متصور نیست! 

۵. آموزش و در کل علوم انسانی بسیار ظریف و شکننده است و از قوانین پوزیتیویستی تبعیت نمی کنند. به این معنا که از درستی گزاره الف و گزاره ب لزوما درستی گزاره ج حاصل نمی شود. اگر موفقیت فرمول واحدی داشته باشد که ندارد آن فرمول در مورد فرزند شما با متغیرهای زیادی سروکار خواهد داشت و لزوما نتیجه نخواهد داد. آنچه که برای موفقیت در اکثر مدارس پایه و ابتدای ما ریل گذاری شده با نوعی آزار و خشونت پنهان گره خورده است و ره به ترکستان می برد ! جاده با کیفیت ؛ خودرو استاندارد ؛ راننده مجرب و ساعت رانندگی استاندارد سفر ایمن را به دنبال دارد ! 

۶. بارها شنیده ایم که برای ساختن یک کشور از مدارس ابتدایی شروع کنید و نیک می دانیم که کشورهای توسعه یافته ۱۰ درصد تولید ناخاص داخلی را صرف آموزش بویژه آموزش پایه می کنند و آموزش پایه درست از وظایف ذاتی دولت هاست ! بله همه اینها درست است اما عجالتا در فقدان این درایت ها از تبدیل فرزندتان به ربات آزمون دهنده بپرهیزید!

  ۷. به پشتوانه دو دهه تجربه در آموزش عرض می کنم اکثر برنامه هایی که در قالب فوق برنامه در مدارس غیردولتی ارایه می شود فاقد عمق لازم است و غالبا سطحی است. برای مثال ۳ سال زبان فوق برنامه مدارس تقریبا معادل ۸ ماه آموزش در موسسات معتبر زبان است! 

   پی نوشت: هر نوع آموزش در هر سطحی که در دوره کودکی ( زیر ۱۲ سال) متصور است قابلیت جبران در دوره نوجوانی را داراست اما و هزار اما که کودکی از دست رفته هرگز جبران پذیر نیست چه برسد به آزار و آسیب های روحی که عمری ممکن است گریبانگیر کودک شما باشد.
---------------------
*دکتریِ آموزش

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پدیده Disinfomedia؛ تهدیدی در خلأ آموزش سواد رسانه‌ای آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی؟!

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد