Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی گفت: با حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم درصددیم دانشگاه امام را به نماد آموزش عالی کشور تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی برنا از قزوین؛ سید علی قاسم  زاده سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین ظهر پنجشنبه به همراه جنتی زاده مدیر روابط عمومی در دفتر خبرگزاری برنا در قزوین حضور یافت و روز خبرنگار را به همکاران این رسانه تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قاسم زاده در این دیدار گفت: رسانه بدون تردید نقش تاثیرگذاری در انتقال پیام به جامعه دارند و می توانند زمینه  همراهی مردم در همه امور را مهیا کنند و بازویی قوی برای مدیران در پیشبرد اهداف و مامو ریت های خود محسوب می شوند. 

سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی تصریح کرد: از شما خبرنگاران فعال  و با دانش انت ظار داریم با رویکرد اخلاقی و نقد سازنده و ارائه پیشنهاد و ایده های خود همراه ما باشید تا بتوانیم با سرعت بیشتری در مسیر چشم اندازهای ترسیم شده گام برداریم.

قاسم زاده اضافه کرد: سیاست دولت سیزدهم دادن آزادی عمل بیشتر در محیط های دانشگاهی است و از آنجا که از جنس مردم هستیم باید حضور همه گروه ها در این دانشگاه بیشتر شود و به سمت مردمی شدن دانشگاه حرکت کنیم. 

این استاد دانشگاه یادآورشد: در دانشگاه بین المللی امام خمینی قصد داریم از فضای بسته خارج شده و به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم حرکت کنیم و در این مسیر به یک جریان جوان و پویا نیازمندیم تا دانشگاه را وارد عرصه کارآفرینی کنیم و در این هدف به کمک رسانه ها نیازمندیم.

وی اظهارداشت: سیاست های اصلی در وزارت علوم پایه ریزی و اتخاذ شده و دانشگاه باید در خدمت جامعه باشد و اگر نتوانیم نیازها را پاسخ دهیم به هدف نمی رسیم. 

قاسم زاده بیان کرد: دانشگاه در شرایط کنونی با یستی بتواند به نیازهای علمی، صنعتی، کشاورزی استان نیز پاسخگو باشد و با دیپلماسی علمی اتخاذ شده از سوی دولت جدید امیدواریم اتفاقات خوبی در حوزه دانشگاهی کشور رخ دهد.

دانشگاه بین المللی بایستی نماد آموزش عالی کشور شود

وی در ادامه اظهارداشت: دانشگاه امام با مزین شدن به نام امام راحل و حضور رئیس جمهور بعنوان رئیس هیئت امنای دانشگاه، ماموریت بین المللی خود بایستی بتواند به «نماد آموزش عالی کشور» تبدیل شود و در  این راستا برای برندسازی به کمک رسانه ها بشدت نیازمندیم.

قاسم زاده اضافه کرد: در حوزه دانشجویان خارجی بدنبال گفتمان سازی انقلابی و انتقال پیام نظام هستیم و با داشتن نیروهای انسانی ماهر و  با دانش تصمیم داریم سفیران فرهنگی خوبی را تربیت  کنیم تا معرف ایران اسلامی باشند.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین اظهارداشت: رویکرد مسئولان دانشگاه این است تا با پذیرش دانشجویان خارجی بتوانیم ضمن انتقال دانش روز جهانی و تربیت دانشجویانی در تراز انقلاب اسلامی افرادی که مدافعان و سفیران منطقی برای جمهوری اسلامی هستند را تربیت کنیم.

قاسم زاده بیان کرد: باید دانشگاه بین المللی به ریل اصلی خود بازگردد و درب های آن به روز خیرین و مردم باز شود تا شهروندان این مرکز را متعلق به خود بدانند.

وی گفت: برای تحقق اهداف متعالی دانشگاه به مشارکت و همکاری خیرین استان نیاز مبرم داریم تا با رفع برخی نیازها از جمله خوابگاه دانشجویان متاهل و ساخت آزمایشگاه و فضاهای ورزشی به مردمی شدن این دانشگاه کمک کنند.

قاسم زاده اضافه کرد: امروز دست همراهی خود را به سمت مردم و خیرین دراز کرده ایم و انتظار داریم فرهیختگان و نیکوکاران استان این دانشگاه را متعلق به خود بدانند و برای تامین نیازهای علمی و  تجهیزات سخت افزاری دست ما را بگیرند.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی تصریح کرد: با توجه به اهمیت طرح جوانی جمعیت ما نیز باید مشارکت موثری داشته باشیم و با کمک خیرین با ساخت خوابگاههای دانشجویی برای متاهلین به این طرح کمک کنیم تا کار ماندگاری در این عرصه صورت گیرد.

وی اضافه کرد: در اول مهرماه از سایت « بنیاد حامیان دانشگاه بین المللی» رونمایی خواهد شد و بستر مشارکت خیرین در انجام طرح های عمرانی، درمانی، فرهنگی و ورزشی مهیا خواهد شد که امیدواریم با استقبال نیکوکاران مواجه شود.

قاسم زاده بیان کرد: به نظر می رسد در عرصه «وقف علمی» کمتر کار کرده ایم که امیدواریم با این رونمایی خلاء گذشته جبران شود و ارتباط بیشتری با خیرین داشته باشیم.

وی اظهارداشت: بنیاد قزوین شناسی کار ارزشمندی است که می تواند به شناخت بیشتر این خطه تاریخی و شخصیت های فرهیخته آن کمک کند تا مشاهیر استان را به مردم معرفی کنیم.

قاسم زاده همچنین گفت:خوشبختانه درسفر ریاست جمهوری مبلغ 40 میلیارد تومان برای تکمیل استخر دانشگاه اختصاص داده شده که با تزریق آن امیدواریم این مجموعه آماده استفاده عموم شود و مردم استان از یک فضای ورزشی فرحبخش برخوردار شوند.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین ضمن تقدیر از خبرگزاری برنا در انتشار مطلوب فعالیتهای علمی و عمرانی دانشگاه خواستار همکاری بیشتر این رسانه در انتشار خبرهای ورزشی دانشگاه نیز شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین سید علی قاسم زاده رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی نماد آموزش عالی کشور قاسم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیئت علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

دیگر خبرها

  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران/ لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد