Web Analytics Made Easy - Statcounter

 وزیر فرهنگ پس از تماشای اپرای عاشورا بر اجرای این اثر فاخر در شهر‌های مختلف تأکید کرد و افزود: پروژه بزرگی، چون «اپرای عاشورا» به لحاظ ساختار باید در مجموعه‌های هم سطح تالار وحدت روی صحنه برود که خوشبختانه امروزه تالار‌های بزرگ و پیشرفته‌ای در شهر‌های مختلف کشور آماده بهره‌برداری است که از ظرفیت میزبانی اجرای اپرای عاشورا برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در خصوص استقبال مخاطبان از آثاری، چون اپرای عاشورا گفت: هیچ زبانی رساتر از زبان هنر برای انتقال مفاهیم وجود ندارد و بر همین اساس باید نسبت به تقویت و توسعه آثار فاخر هنری اهتمام داشته باشیم.

گفتنی است، اپرای «عاشورا» به نویسندگی و کارگردانی بهروز غریب‌پور با طراحی جدید از شب ۱۹ مردادماه در تالار وحدت به روی صحنه رفته است. این نمایش که روایتی از کربلا را پیش روی تماشاگر به اجرا می‌گذارد بهزاد عبدی آهنگساز و محمد معتمدی، مصطفی محمودی و محمدرضا صادقی خوانندگان اپرای «عاشورا» هستوزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ پس از تماشای اپرای عاشورا بر اجرای این اثر فاخر در شهرهای مختلف تأکید کرد و افزود: پروژه بزرگی چون «اپرای عاشورا» به لحاظ ساختار باید در مجموعه‌های هم سطح تالار وحدت روی صحنه برود که خوشبختانه امروزه تالارهای بزرگ و پیشرفته ای در شهرهای مختلف کشور آماده بهره‌برداری است که از ظرفیت میزبانی اجرای اپرای عاشورا برخوردار هستند.

وی همچنین در خصوص استقبال مخاطبان از آثاری چون اپرای عاشورا گفت: هیچ زبانی رساتر از زبان هنر برای انتقال مفاهیم وجود ندارد و بر همین اساس باید نسبت به تقویت و توسعه آثار فاخر هنری اهتمام داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر ارشاد اپرای عاشورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • برگزاری مراسم تجلیل از ورزشکاران آذربایجان شرقی
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • سفری به دنیای توپولوژی
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504