Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی روز پنجشنبه در دیدار منتخبان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد استان خراسان جنوبی افزود: طبق قانون صاحب اصلی کشور، مردم هستند و کار دولت خدمتگزاری به مردم است.

وی اظهار داشت: در این مقطع فرصتی پیش آمده که دولت در حال تلاش است اما هم از تاریخ و هم از ۴۴ سال گذشته، انبوه مشکلات را به ارث برده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: دولت سیزدهم تلاش و کوشش می‌کند تا براساس قانون مردمی، در خدمت مردم باشد که هست اما چون فرصت‌ها و استعدادهای ما را سوخته‌اند، طرح‌ها هنوز ناشناخته است.

وی افزود: تشکل‌ها راه‌های جدیدی را کشف و تعقیب می‌کنند و می‌توانند در این زمینه برای حل مشکلات جامعه نیز راهی پیدا کنند؛ اگر این فرصت را غنیمت دانسته و منحصر به هفته و روز ندانید و طرح‌ها، راه‌ها، جلسات پیشنهادی تعقیب شود می‌توان مشکلات مردم را به وسیله خودشان حل کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی تصریح کرد: در بیش از ۴۰ سال مردم در همه جهات از جان تا فرزند و مال خود در مقابل تهدیدها، تحریم‌ها و تطمیع‌ها مقاومت کردند.

وی گفت: خداوند انسان را نامتناهی با استعدادهای گوناگون و طبیعت را نیز کافی آفریده که راه بهره‌برداری از هستی و رشد انسان در مراحل مختلف یک عدد نامتناهی است، این را نمی‌توان گفت یک دولت انجام دهد بلکه مربوط به انسان بوده و همه باید انجام دهند.

امام جمعه بیرجند بیان کرد: مشکلی که در تاریخ بوده و بشر را زمین‌گیر کرده، استبدادهای تحت منافع شخصی، گروهی، حزبی و قبیله‌ای است که در تاریخ فراوان بوده و اکنون نیز هست.

وی افزود: در جنگ‌های جهانی مختلف میلیون‌ها نفر کشته شدند و آنچه اکنون ملاحظه می‌کنید اینکه برای بشر فرصتی نگذاشته‌اند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی با بیان اینکه دین برای مردم است تصریح کرد: خدا انسان را آفریده و همه سخت‌افزارها را برای انسان خلق کرده، در کنار آن نرم‌افزار هستی که آیین الهی است را برای بشر خلق کرده است.

وی یادآور شد: قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران بی‌نظیر بوده و با تخصص‌های فوق نوشته شده است اما از زمانی که انقلاب اسلامی آغاز شد، به تعبیر خودشان که می‌گویند همه گزینه‌ها روی میز است و از همه نیز علیه ما استفاده کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در این مدت دشمنان دو موضوع مهم یعنی فرصت‌ها و استعدادهای ما را سوزاندند گفت: با وجود نظر مبارک رهبر فرزانه انقلاب که فرمودند دولت‌ها عوض می‌شود اصل سیاست عوض نشود و براساس قانون اساسی عمل کنید اما هر کسی به دنبال انقلاب‌های رنگی و حزب و گروهی رفت.

وی عنوان کرد: چند سال قبل برای کمک به کشاورزی، دولت وقت کمک کرد و لوله‌کشی را از جلوی قنوات تا محل اراضی انجام داد که اقدام خوبی بود اما حیوانات و دام هم از آب جوی استفاده می‌کردند که باید برای این موضوع فکری اساسی شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی افزود: چند سال پیش تاکید کردیم برای این موضوع فکر و چاره‌ای اندیشیده شود و اکنون نیز تاکید داریم محیط زیست و تشکل‌های این حوزه برای آب شرب حیوانات در این مکان‌ها فکر کنند.

برچسب‌ها سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی مشارکت اجتماعی امام جمعه بیرجند سید علیرضا عبادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی مشارکت اجتماعی سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی مشارکت اجتماعی امام جمعه بیرجند سید علیرضا عبادی حجت الاسلام و المسلمین خراسان جنوبی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک کارشناس مسائل اقتصادی در چهارمحال و بختیاری گفت: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی بدهد و نظارتش را دوچندان کند.

بهمن قدمی دمآبی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به مفهوم‌ مردمی کردن اقتصاد، اظهار کرد: عموما اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم راه‌های مختلفی برای این موضوع وجود دارد، یعنی برای افزایش مشارکت مردم در اقتصاد راه‌های گسترده‌ای از سوی اقتصادهای مختلف دنبال و نتایج بسیار خوبی در این راستا کسب می‌شود.

وی افزود: اما باتوجه به ماهیت اقتصاد ایران می‌توان گفت درآمدهای نفتی سهم بسزایی را در آن دارند، اما یک عامل و راهکار مهم که بخش مردمی اقتصاد را تقویت کند وجود دارد، یکی از اهداف اقتصادها تولید کالا و خدمات برای شهروندان آن جامعه است، یعنی هر اقتصادی بتواند کالا و خدمات مختلفی که موردنیاز شهروندان بوده را ارزان‌تر و با کیفیت بهتر تامین کند آن اقتصاد موفق‌تر است.

این کارشناس اقتصادی گفت: هدف اقتصاد این است که کالا و خدمات متنوع با هزینه کمتر، مصرف منابع کمتر و با کیفیت بهتر و بیشتر تولید کند، یعنی اقتصادها همواره بر روی این ریل با یکدیگر رقابت می‌کنند.

قدمی بیان کرد: هدف بنگاه‌ها کسب و افزایش سود است و تلاش می‌کنند کالا و خدمات را بهتر و بیشتر تولید کنند، یعنی کار تولید کالا و خدمات برای پاسخگویی به نیاز شهروندان یک جامعه برعهده بنگاه‌ها است، در حقیقت اقتصاد دارای چهار رکن اصلی خانوار، بنگاه‌ها، دولت و خارجیان است که کار تولید کالا و خدمات وظیفه بنگاه و نظارت‌ در اقتصادها برعهده دولت است، کما اینکه این یک تئوری پذیرفته شده در همه جوامعی است که اقتصاد توانمند و پویا دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد دولتی است، تصریح کرد: یعنی نقش دولت به عنوان یکی از چهار کارگزار اصلی که وظیفه نظارت و ناظر بودن را داشته در اقتصاد به عنوان تولیدکننده، بنگاه دار، مصرف کننده بزرگ و صادرکننده و وارد کننده به شمار می‌رود.

این کارشناس اقتصادی گفت: زمانی که دولت با انگیزه‌ی کمک به مردم در فعالیت‌های تولیدی در قالب بنگاه، صادرات و واردات ورود می‌کند و به جای مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد تا حدودی از وظیفه نظارتی خود غافل می‌شود که تحقق این امر موجب بروز مشکلات در اقتصاد شده و برخی رانت‌ها، فسادها، اختلاس‌ها و ... بوجود می‌آید.

قدمی تاکید کرد: دولت توانمند و قدرتمند دولتی است که بازیگری خود را به حداقل برساند و بیشترین نظارت را داشته باشد.

وی در ادامه افزود:  اگر در ایران بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم دولت باید به وظیفه اصلی خود که نظارت، قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری بوده بازگردد و فعالیت‌های اقتصادی خود را به حداقل ممکن برساند، این مهم موجب می‌شود نقش مردم در حوزه‌های تولیدی و اقتصادی پررنگ شود، اقتصاد دولتی کمرنگ و اقتصاد مردمی رونق یابد.

این کارشناس اقتصادی گفت: وقتی دولت از نقش بازیگری خارج شود و به سمت وظیفه نظارتی گام بردارد  موجب می‌شود هزینه‌ها کمتر، دولتی چابک‌تر، توانمندتر و کاراتر و بعد نظارتی را بهتر و دقیق‌تر انجام دهد.

قدمی تاکید کرد: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی دهد، مشروط بر اینکه جایی که دولت خارج شود و بنگاه‌ها و مردم قرار است جای آن را بگیرند لازم است دولت نظارت خود را دوچندان کند در غیر این صورت منجر به سوءاستفاده بنگاه از مباحث اقتصادی می‌شود، مثلا یک شرکت یا بنگاه دولتی که به بنگاه خصوصی تبدیل شده موجب تعدیل نیرو و بیکاری نیروها شده است.

به گفته وی، لازمه کمرنگ شدن فعالیت‌های اقتصادی دولت بعد نظارتی سختگیرانه و دنبال کردن آن با حساسیت بیشتر  است تا دچار چالش نشویم.

قدمی یادآور شد: کاهش نقش دولت در اقتصاد به عنوان بازیگر و سپردن بخش‌های اقتصاد به بخش خصوصی و مردم و افزایش نقش نظارتی، قانونگذاری و حاکمیتی دولت موجب تقویت اقتصاد مردمی یک کشور و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف اقتصادی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر به سابقه تاریخی نگاه کنیم می‌بینیم هر حوزه‌ای که به مردم واگذار شده نتایج بسیار خوبی داشته که امیدواریم این اتفاق در حوزه اقتصاد بیفتد تا به نوعی مشکلات اقتصادی برطرف شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟