Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه مشاهده شده که گوشت بز با عنوان گوشت گوسفند عرضه می‌شود، گفت: با توجه به ترک فعل و کم کاری‌هایی که در کشتارگاه صنعتی رخ داده است، علاوه بر نظارت بیشتر سازمان دامپزشکی و بهداشت، نهادهای نظارتی نیز باید به این موضوع ورود کنند.

احمد سراج در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در سالیان گذشته شهرداری اهواز مجموعه کشتارگاه صنعتی خود را طی قراردادی ۱۰ ساله به یک سرمایه‌گذار واگذار کرده است، این سرمایه‌گذار که در سال‌های پایانی قرارداد خود است، به برخی از تعهدات خود عمل نکرده است، طی چندین جلسه در کمیسیون خدمات شهری این مسائل بررسی و به شهرداری اهواز و مجموعه مرتبط با این کشتارگاه از جمله قصابان و سرمایه‌گذار تذکرات لازم داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه کشتارگاه متعلق به شهرداری اهواز است که بهره‌برداری از آن را به سرمایه‌گذار داده، با این حال نظارت بر صنعتی شدن اقدامات آن بر عهده شهرداری است، نسبت به این امر معترض و خواهان ورود سازمان بازرسی به موضوع کشتارگاه صنعتی اهواز هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه نظارت بر کیفیت و ذبح دام بر عهده سازمان دام پزشکی و بهداشت است، تصریح کرد: برای سلامت شهروندان هر گونه تخلف در کیفیت گوشت عرضه شده و ذبح دام باید توسط این دو سازمان پیگیری و بررسی شود، هر چند تاکنون در این زمینه نظارت کمی وجود داشته است و با توجه به ترک فعل انجام شده در این زمینه سازمان بازرسی می‌تواند به این موضوع ورود کند.

وی با اشاره به اینکه تبعات کم کاری در کشتارگاه صنعتی شکل گرفتن ذبح غیرمجاز در سطح شهر است، تاکید کرد: لازم است با محوریت دو سازمان دامپزشکی و بهداشت و از طریق دادستانی ذبح غیرمجاز در سطح شهر پیگیری شود، علاوه‌بر آن مشاهدات نشان می‌دهد برخی مواقع در کشتارگاه صنعتی گوشت بز با عنوان گوشت گوسفند عرضه می‌شود، لذا با توجه به تفاوت قیمت و کیفیت دستگاه قضائی می‌تواند ورود و مسئله را حل کند، علاوه‌بر این سازمان دامپزشکی باید کشتارگاه را ملزم کند که با برچسب نوع گوشت گوسفندی یا بز مشخص شود.

کد خبر 597514

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری توسعه شهری اهواز احمد سراج شورای شهر اهواز تشدید نظارت در کشتارگاه ها كشتارگاه شهرداري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کشتارگاه صنعتی سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: اعضای شورا باید توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری،  شورایی موفق است که مسائل منطقه را شناسایی و راه‌حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد، چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد خانچی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی روز شوراها اظهار کرد: همزمانی عملکرد شوراها با شروع دولت سیزدهم و تزریق اعتباراتی که سال‌های سال پرداخت نشده بود می‌تواند در کارنامه شورایی‌ها تأثیرگذار باشد، باید در مدت باقی‌مانده کارهای عقب مانده و روی زمین مانده جبران شوند و تحول جدی و اساسی در منطقه ایجاد شود.

وی افزود: باید همه توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه را احصاء کرده و راهکار حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً صبح تا شب دنبال شهردار و برخی مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد و چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: اینکه یک شهردار با حضور اعضای شورای شهر پیگیر مسائل است تا بتواند مشکلات را رفع کند لذت بخش است، این شورا قطعاً شورای شهر به معنای واقعی است.

خانچی با اشاره به اهمیت استفاده از نظرات مردم و توجه به مسائل از نگاه مردم و استفاده از تجارب گفت: باید در کنار مردم بودن تمرین شود و از مردم فاصله گرفته نشود تا موفق باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: با تزریق نقدینگی تقریباً معوقات حقوقی به حداقل رسیده است و باید به گونه‌ای رفتار شود تا شکاف ایجاد نشود؛ باید توجه شود مبلغ عوارض آلایندگی محدود است و نباید به این پول وابسته شد زیرا اگر به این پول وابسته شوند و منابع جایگزین خلق نشود دچار مشکل خواهند شد.

خانچی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای دهه کرامت و اربعین حسینی (ع) اضافه کرد: از هم اکنون باید برای اربعین حسینی (ع) برنامه‌ریزی شود و فضای شهرها به ویژه روستاها و شهرهایی که در محور طرق الحسین (ع) باید تغییر کند به گونه‌ای که زائران متوجه تغییر شوند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین عملکرد مسئولان است و در این راستا باید کارها منعکس شود تا نگاه مردم نسبت به ما خوب باشد.

کد خبر 748863

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی