Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دکترمحمدرضا پورابراهیمی امروز ۲۷ مردادماه در همایش زکات مُلک سلیمانی در مصلی امام علی علیه السلام شهر کرمان اظهار کرد: در حوزه های اقتصادی در سال های گذشته شاهد شرایط جنگ اقتصادی کاملا هدفمند از سوی دشمن بوده و هستیم که نشان می دهد باید کاملا هوشمندانه عمل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ما می توانیم در توانمندسازی اقتصاد از درون کار کنیم افزود: دشمن به دنبال تسلیم کردن جمهوری اسلامی در مقابل خواسته های نامشروعش بوده و هدف دوم آنها نیز نابودی نظام اسلامی بود اما اینکه به اهدافش نائل نشد، توانمندی های ظرفیت های اقتصادی نظام جمهوری اسلامی بود که این مجال را از دشمن گرفت اما در مجموع به دلیل عدم اتکاء به توانمندی هزینه های قابل توجهی در مسائل اجتماعی و اقتصادی کشور در سال های گذشته مواجه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی تصریح کرد: برای اینکه در مقابل دشمن با دست پر حرکت کنیم و در صحنه ها حضور یابیم، طبیعتا باید عقبه جریان اقتصادی کشور را تقویت کنیم و فرمایش مقام معظم رهبری برای خنثی سازی تحریم را عملی نماییم، که در این راستا نیز چیزی جز تقویت جریان های اقتصادی داخلی نیست.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس بیان کرد: چند مسئله در دستور کار است که با روی کار آمدن دولت سیزدهم که فضا را برای ایجاد تحولات ساختاری فراهم کرده، امیدواریم بتوانیم جبران کنیم تا اثر اقدامات را در بهبود معیشت و شرایط اقتصادی کشور ببینیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم و اساسی، بودجه ریزی در نظام اقتصادی است، گفت: ناترازی بودجه آثار سنگینی در اقتصاد کشور داشته لذا یکی از مهم ترین موضوعات ما امروز ساماندهی وضعیت بودجه ریزی و برطرف کردن این ناترازی است. 

پورابراهیمی با تاکید بر اینکه دومین موضوع ناترازی نظام بانکی است، افزود: مطالبه مردم این است تورم در اقتصاد کشور متوقف شود و اگر خاموش نمی شود دور آن کندتر و در نهایت شرایطی ایجاد شود که تورم کنترل شود.

وی بیان کرد: اگر توانمندسازی داخلی را انجام بدهیم به شاخص های تولید و استانداردهای این حوزه می رسیم و آن وقت نظامات اقتصادی اقتصاد اسلامی مانند زکات کارکردهای خود را در بازتوزیع منابع مشخص می کند لذا ابتدا باید در کشور تولیدی داشته باشیم تا ابزار بازتوزیع مثل زکات بتواند کارآمدی خود را نشان بدهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تمام تلاش دشمن دمیدن یاس و ناامیدی در جامعه است و باید همه نیروهای انقلاب تلاش کنیم در فضای جامعه اقداماتی انجام بدهیم که امیدبخشی به نظام در مردم ایجاد شود و اتفاقات مثبتی در راه است و بخشی در حال تحقق است.

وی با اشاره به مثبت شدن تراز تجاری کشور در ماه های اخیر اظهار کرد: نرخ رشد نقدینگی در اقتصاد کشور به تدریج در حال کاهش است که مسئله مثتبتی است زیرا یکی از علامت های ایجاد تورم در کشور حجم نقدینگی است.

پورابراهیمی با تاکید بر لزوم هوشمند بودن مسئولان کشور افزود: جلسات مهمی با تیم مذاکره کننده هسته ای داشتیم و اعلام می کنم اگر در هفته های آینده خبرهایی مربوط به رفع تحریم ها اعلام شد و اینکه تیم ما در شورای عالی امنیت ملی برنامه ریزی کرده و اقداماتی انجام دادند، نباید جمهوری اسلامی و دولت و مجلس سر سوزنی از رویکرد توانمندسازی داخلی کشور فاصله بگیرند.

وی بیان کرد: این برای ما دام است که دوباره تمام تمرکز را بر نگاه بیرونی بگذاریم و دوباره منابع کشور را به فروش نفت گره بزنیم که پاشنه آشیل اقتصاد ایران شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: از گشایش های اقتصادی که در هفته های آینده قرار است صورت بگیرد، استقبال می کنیم و ما به دنبال تحریم نیستیم اما اگر به دوره قبل از تحریم برگردیم و کشور را دوباره وابسته به قبل کنیم این اشتباه خواهد بود و البته مجلس اجازه نمی دهد و دولت این را قبول ندارد و تاکید داریم باید فصل جدیدی در اقتصاد دنبال کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: قانون زکات بعد از چند دهه در کمیسیون اقتصادی تصویب شد و سال ۹۰ اجرا شد و امروز در کشور مسیر بسیار خوبی فراهم کرده که البته در اجرا انتظار داریم بخش هایی از این قانون با اهتمام بیشتری در دستور کار قرار بگیرد.

پورابراهیمی اظهار کرد: تامین زیرساخت های این موضوع در کمک به افزایش میزان زکات تاثیر دارد و به نظر می رسد باید از ظرفیت های مردمی بیش از گذشته استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی شجره طبیه ای است که میلیون ها نفر از آن بهره مند هستند.

کد خبر 698870 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام محمدرضا پورابراهیمی مذاکرات وین هسته‌ای - مذاکرات مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام محمدرضا پورابراهیمی مذاکرات وین هسته ای مذاکرات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، اين نشست با حضور مهرداد بذرپاش ، وزير راه و شهرسازي کشورمان و رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات و عبدالله بن طوق المری وزیر اقتصاد امارات، برگزار شد.

وزير راه و شهرسازي گفت: بعد از 10 سال کمیسیون مشترک دو کشور را برگزار ميکنیم که فرصتی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور است. امارات به عنوان دومین کشور شریک ایران، اهميت استراتژیک زيادي براي ما دارد.

بذرپاش ا اشاره به حضور ایران و امارات در مسیر کریدور شمال و جنوب گفت: دسترسی به بازارهای شمال و جنوب میتواند باعث بوجود آمدن فرصت بای دو کشور باشد.

رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در ادامه افزود: توانمندی های فناوری نو و دانش بنیان میتواند فرصت برای توسعه روابط بر پايه نکنولوژی را فراهم کند. تشریفات گمرکی و حمل و نقل از مشکلات تجاری دو کشور بوده که لازم است این موضوع را برای گسترش روابط تجاری حل و فصل کنیم.

بذرپاش درباره مراودات بندري دو کشور گفت: در حال حاضر حمل و نقل از بندر شهید بهشتی و گمرک بازرگان در حال اجراست. تسهیل برای خروخ در ترانزیت کالا در حوزه جاده ای و ریلی بايستي گسترش یابد.

وزير راه و شهرسازي در پايان بر حل مشکل بانکی و مالی براي تسهيل روابط تجاري دوجانبه تاکييد کرد.

وزیر اقتصاد امارات در اين نشست گفت: برگزاري جلسه امروز نشان از توسعه و گسترش روابط اقتصادی دو کشور است. امارات بعد از چین، بيشترين ميزان روابط تجاری با ايران را دارد. ازرزش تجارت به ۲۷ میلیارد دلار رسیده و بسياري از شرکتهای ایرانی در امارات تشکیل شده است.این کمیسیون مي تواند بازار دو کشور برای همديگر فراهم آورد.

المری افزود: ايجاد فرصت هاي زیادی برای حمل و نقل و همکاري هاي بانکی ، از دستاوردهاي اين کمسيون هاست.

وزیر اقتصاد امارات با اشاره به عملکرد دولت امارات در زمينه سرمایه گذاری گفت: تصویب قانون تشکیل شرکتهای خارجی و تشویق در زمینه حمایت از شرکت‌هایی که در زمینه انرژی نو فعالیت میکنند با استفاده از زیر ساختهاي اين کشور، فرصت خوبی برای تجارت با امارات ايجاد کرده است.

وزیر اقتصاد امارات در پايان از فعالان بخش خصوصی ایران براي حضور در بازار امارت دعوت کرد.

 

دیگر خبرها

  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور