Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@16:06:57 GMT

ارائه خدمات غیرحضوری به روستاییان تسریع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۵۸۹۰

ارائه خدمات غیرحضوری به روستاییان تسریع می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد مسکن انقلاب کشور اعلام کرد که خدمات غیر حضوری به روستاییان با راه‌اندازی سامانه راهبر تسریع می‌شود.

دکتر حسن همایون پنج‌شنبه ۲۷ مرداد در حاشیه آموزشی و رونمایی از سامانه آموزشی راهبر در استان فارس در گفت و گو با خبرنگاران افزود: خدمات سامانه راهبر شامل تعیین حدود و وضعیت روستاها، خدمات فنی صدور پروانه، صدور پایان کار و عدم خلافی، تغییر کاربری، اصلاح ضوابط، اصلاح معابر ، اصلاح محدوده و خدمات بهسازی روستایی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او؛ این سامانه از سال ۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون از حالت پایلوت به صورت قطعی عملیاتی می‌شود ، پرداخت‌های الکترونیک از جمله مزایای این سامانه است که در فارس هم این خدمات فعال شده است.دهیاران در مناطق روستایی به عنوان همکاران بنیاد مسکن به این سامانه می‌پیوندند و در استان تلاش شده تا دهیاران  ۶۰ درصد روستاهای استان به این سامانه بپیوندند و برخی از آنها نیز فعال شده‌اند.

همایون با اشاره به راه‌اندازی درگاه الکترونیکی سامانه مدیریت ساخت و ساز روستایی(راهبر) اظهار کرد: سامانه مدیریت ساخت و ساز روستایی به منظور تسهیل دسترسی متقاضیان و ناظران نظام فنی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی راه‌اندازی شده و می‌توان گفت که فعالیت این سامانه گام بلند و خدمت بزرگی در راستای ارائه خدمات الکترونیک و دولت الکترونیک است.

او ادامه داد: همه خدماتی که قابلیت انجام غیرحضوری دارد و می‌توان به صورت الکترونیک آن را در مراکز خدمات الکترونیک روستاهای کشور ارائه کرد، در سامانه راهبر طراحی و ارائه شده است و با راه‌اندازی این سامانه از مراجعه روستاییان به شعب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جلوگیری  می شود و خدمات به راحتی در دسترس آنهاست.

همایون با بیان اینکه متقاضیان استفاده از خدمات سامانه راهبر از سه طریق می‌توانند به سامانه دسترسی داشته و از خدمات آن بهره‌مند شوند، افزود:  روستاییان می‌توانند از طریق گوشی و یا سیستم خانگی از این خدمات استفاده کنن‌، در غیر این صورت از طریق دهیاری و یا طریق دفاتر پیشخوان دولت در روستاها نیز امکان دریافت این خدمات وجود دارد که با دریافت یک کد رهگیری امکان پیگیری تمام خدمات و اقدامات را پیدا می‌کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس نیز بیان کرد: اراضی در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر تامین و دراختیار بنیاد مسکن قرار می‌گیرد.شیوه‌های مختلفی برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن اجرا شده است، در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر ساختمان دو طبقه دو واحدی و در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر ساختمان دو طبقه چهار واحدی در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخته می‌شود.

عطاءالله زمانی با اشاره به اینکه اصرار ما این است که زمین در اختیار مردم قرار گیرد و متقاضیان پای کار بیایند، گفت: بر اساس نقشه و تیپ‌های مختلفی که طراحی شده است بخشی از کار ساخت به مردم واگذار شود. 

او همچنین بر لزوم تکمیل واریز وجه متقاضیان مسکن در طرح ملی مسکن تاکید کرد و گفت: متقاضیانی که ۴۰ میلیون تومان واریزی اولیه را داشته‌ان، می‌توانند پروانه ساخت دریافت کنند، کسانی که وجه واریز نکرده‌اند ، وزارت راه و شهرسازی این افراد را رد درخواست می‌کند ، رد درخواست به منزله حذف نیست بلکه به معنای آن است که باید در لیست انتظار باشند تا واریزی ۴۰ میلیون تومان را انجام دهند.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس به ایجاد سامانه راهبر در روستاها نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد این سامانه  یک کار کلیدی است که ارائه خدمات به روستاییان را تسهیل می کند ، با فعال شدن سامانه راهبر، اخذ تسهیلات بانکی بهتر و بیشتر به جریان می افتد ، حدود ۹ فعالیت دراین سامانه پیش بینی شده است.

زمانی با اشاره به اینکه،  سامانه راهبر باهدف دسترسی راحت روستاییان به خدمات پایلوت، کاهش ترافیک و خطرات جاده‌ای در ترددها، کاهش هزینه‌ها در فارس  و برخی استان ها راه‌اندازی شده است ، ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا و لزوم ارائه خدمات از طریق الکترونیک باعث شد که این سامانه راه‌اندازی شود تا از تردد روستاییان به شهر برای ارائه درخواست و پیگیری ساخت بنا به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جلوگیری شود و روستاییان در همان محل زندگی خود بتوانند این کارها را انجام دهند.

زمانی اضافه کرد: خدمات مربوط به امور زمین ، صدور پروانه ساخت، اصلاح و تغییر کاربری ها و درخواست الحاق به محدوده طرح، درخواست تسهیلات در این سامانه پیش بینی و طراحی شده است و با تهیه این بانک اطلاعاتی، دسترسی به اطلاعات برای ناظران و مردم تسهیل می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح نهضت ملی مسکن استان فارس حسن همایون بنیاد مسکن انقلاب سامانه راهبر ارائه خدمات سامانه راه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۵۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه‌ درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود