Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی علیزاده» روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: با ابلاغ این اعتبارات تکمیل پل تازه‌کند و چهاربانده کردن این مسیر، تکمیل تقاطع داش‌آتان، پل خداجو، پل کهجوق و آسفالت ۴۰ کیلومتر مسیر روستایی در مراغه تسریع می‌شود.

وی همچنین به اعتبارات جذب‌شده در عجب‌شیر نیز اشاره کرد و افزود: اعتبار آسفالت روستای آلمالو و چهاربرود، آسفالت کمربندی عجب‌شیر، احداث جاده قبادلو و مسکن‌های مهر، حذف نقاط حادثه‌خیز مسیر عجب شیر به هرگلان از جمله طرح‌‍هایی است که اعتبارات آن طی این هفته و هفته‌های آینده تخصیص می‌یابد تا در همین فصل کاری شاهد اجرای عملیات‌های عمرانی در این شهر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مراغه و عجبشیر به جذب ۲ میلیارد تومان اعتبار جهت خرید تجهیزات برای مدارس مراغه و عجب‌شیر نیز اشاره و بیان کرد: این تجهیزات جدید قرار است به زودی تحویل مدارس و هنرستان‌های این دو شهرستان شود. 

به گفته وی یک دستگاه تراکتور نیز برای بهره‌برداری در هنرستان کشاورزی مراغه تامین اعتبار شده که به زودی خریداری می‌شود.

به گزارش ایرنا «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در هفتم مرداد سال جاری به عنوان نماینده ویژه وزیر راه و شهرسازی به مراغه و عجب‌شیر سفر کرد و پس از بازدید میدانی با تخصیص اعتبار برای برخی از طرح‌های راهداری این شهرستان‌ها موافقت کرد. 

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای طرح های عمرانی نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای طرح های عمرانی نماینده مجلس شورای اسلامی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای طرح های عمرانی نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه مراغه و عجب عجب شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه

گروه اقتصاد و درآمد:چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه 1403 در حدود 75 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته، 1402، حدود 9 درصد رشد را تجربه کرده است.

چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

همچنین مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش که ذیل بررسی فقر انجام شده، آورده است: اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 در حدود 56 هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از بودجه سال گذشته حدود 159 هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است! این رقم نشان می دهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143 هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150 درصد رشد داشته است.

         

دیگر خبرها

  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه - تویسرکان
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان