Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله بیرانوند شامگاه پنج شنبه در نشست مجازی با رسانه‌ها و در پاسخ به سوالات خبرنگار مهر با اشاره به تدوین سند ارتقای کیفیت نان در لرستان اظهار داشت: این سند را خرداد ماه مصوب و ابلاغ کردیم.

افزایش سهمیه آرد نانوایی‌های با تولید نان با کیفیت

وی با بیان اینکه این سند در استان در حال اجرا است که بخشی از آن تشکیل کمیته ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد متشکل از دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد، سازمان صمت، اداره کل غله و انجمن صنفی کارخانجات است عنوان کرد: بر اساس شاخص‌هایی که در سند پیش بینی شده کارخانجات به صورت مستمر و ماهیانه ارزیابی، امتیاز دهی و درجه بندی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان با تاکید بر اینکه ما بر اساس سند ارتقای کیفیت نان، صرفاً گندم تخصیصی به کارخانجات را بر اساس امتیازی که این کمیته‌ها تعیین می‌کنند در نظر می‌گیریم افزود: در این راستا زمینه برای ارتقای کیفیت نان فراهم می‌شود و واحدهایی که نان با کیفیت دارند سهمیه آرد بیشتری می‌گیرند و ما بقی نیز باید خود را به این سطح برسانند.

بیرانوند بیان داشت: در طرح کارت خوان‌ها نیز در قالب همین سند، نظارت‌ها را هوشمند و الکترونیکی می‌کنیم، همچنین پیش بینی کرده‌ایم که بر اساس همان سند، نانوایی‌هایی که مشتری مدار هستند و کیفیت نان آنها عالی است و فاقد تخلف هستند سقف سهمیه برای آنها برداشته شود و سهمیه بر اساس میزانی که نیاز دارند خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در مقابل سهمیه آرد واحدهای دارای مشکل کاهش پیدا می‌کند و در رتبه بندی نیز در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند و اگر روند کار در آنها اصلاح نشود به تدریج از چرخه خارج خواهند شد، گفت: در این راستا نانوایی‌ها با استفاده از نیروهای کار ماهر، تجهیزات مورد نیاز و بهبود دهنده‌ها به خصوص خمیر مایه، امیدواریم بتوانند امتیاز کافی را برای بحث حفظ سهمیه و رضایت مشتری خود جلب کنند در غیر این صورت در قالب همین طرح سند ارتقا و هوشمند سازی با آنها برخورد می‌شود و از چرخه فعالیت خارج خواهند شد.

۱۷۰۰ نانوایی به کارت‌خوان مجهز شدند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در رابطه با فروش وزنی نان در استان اظهار داشت: همه نانوایی‌ها مکلف هستند که ترازوی دیجیتال داشته باشند در غیر این صورت تخلف است، نداشتن ترازو یک تخلف صنفی محسوب می‌شود و به تعزیرات معرفی خواهند شد.

بیرانوند با بیان اینکه در طرح هوشمند سازی فروش نان، فروش وزنی نیز دیده شده است و مشتری می‌تواند هنگام خرید، نان را به صورت قرصی با وزنی خریداری کند ادامه داد: اگر نانوا در فروش نان به صورت وزنی به مشتری خود داری کند به عنوان متخلف مورد برخورد قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در مرحله اول فروش نان به صورت قرصی و وزنی است و در صورتی که در کارگروه استانی مصوب شود، فروش نان به صورت وزنی خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تا امروز از هزار و ۹۶۵ نانوایی استان که سهمیه آرد دولتی می‌گیرند، هزار و ۷۰۰ مورد به کارت خوان هوشمند مجهز شده‌اند گفت: ما بقی نیز طی روزهای آتی تجهیز می‌شوند، پس از تجهیز ما بقی، فروش نان از طریق کارت خوان‌ها الزامی خواهد شد و نظارت‌ها نیز هوشمند می‌شوند.

خرید ۲۲۶ هزار تن گندم مازاد از کشاورزان

بیرانوند در ادامه در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در رابطه با میزان خرید گندم و کلزا از کشاورزان در استان اظهار داشت: تا امروز ۲۶۶ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را خریداری کرده‌ایم.

وی بیان داشت: این مقدار گندم از ۳۱ هزار و ۵۸۹ کشاورز و در قالب ۶۵ هزار و ۴۶۶ محموله دریافت شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان همچنین بهای این میزان خرید گندم را سه هزار و ۵۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تا امروز نیز هزار و ۷۸۷ میلیارد تومان از این میزان پرداخت شده و ما بقی آن را نیز طی روزهای آتی به تدریج و با تخصیص منابع پرداخت خواهیم کرد.

بیرانوند افزود: همچنین تا امروز دو هزار و ۱۶۳ تن کلزا از کشاورزان خریدار شده که بیشترین آن مربوط به شهرستان سلسله به میزان هزار و ۵۷ تن است.

کد خبر 5566743

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت غله و خدمات بازرگانی لرستان حجت بیرانوند نانوایی بوشهر ویروس کرونا اربعین حسینی کرمانشاه گرگان آزادگان جنگ تحمیلی هفته دولت اردبیل روز خبرنگار آمار کرونا اربعین 1401 شیوع کرونا قزوین ایلام مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان خبرنگار مهر نانوایی ها کیفیت نان کارت خوان سهمیه آرد فروش نان تا امروز بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استاندارد‌های سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استاندارد‌ها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد؛ بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیارد‌ها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهاد‌های کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که به رغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته، زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کار‌های خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تارتار بیخیال سهمیه آسیا نمی‌شود (عکس)