Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از فناوری‌های دیجیتال سبب شد تا خانم مارینا اسمیت، بعد از مرگش بتواند با کسانی که در مراسم ختمش شرکت کرده بودند، صحبت و پاسخ سوالات آن‌ها را بدهد!

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ استفاده از فناوری‌های دیجیتال سبب شد تا خانم مارینا اسمیت، بعد از مرگش بتواند با کسانی که در مراسم ختمش شرکت کرده بودند، صحبت و پاسخ سوالات آن‌ها را بدهد!

خانم اسمیت در ماه ژوئن در سن 87 سالگی درگذشت اما فناوری ویدئویی که توسط شرکت پسرش ساخته شده بود به وی کمک کرد تا امکان صحبت با شرکت‌کنندگان در مراسم ختمش و پاسخگویی به سوالات آن‌ها را پیدا کند! 

استفان اسمیت پسر وی که مدیر یک شرکت فناوری است، طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که قصد دارد با این کار به نوعی یاد مادرش را برای همیشه زنده نگه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت او کاربردهای زیادی را برای "فناوری ویدئوی مکالمه" خود در نظر گرفته است. نخستین بار دیلی تلگراف استفاده از این فناوری در مراسم تشییع جنازه خانم اسمیت را فاش شد.

آقای اسمیت، مدیر اجرایی و یکی از بنیان‌گذاران شرکت StoryFile، در این رابطه به تلویزیون دولتی انگلیس گفت که این فناوری به دنبال این است که فرد بعد از فوتش هم با عزیزانش صحبت کند! این کار تا حدی واقعی به نظر خواهد رسید که شما تصور می‌کنید که آن‌ها کنارتان حضور دارند و پاسخ شما را می‌دهند به عبارت بهتر فرد متوفی جنبه‌هایی از زندگیش را برای مخاطب گفتگویش بازگو خواهد که اهمیت بیشتری در زندگی وی داشته است. آقای اسمیت تاکید کرد که سخنان مادرش مربوط به خود او بود و هوش مصنوعی دخالتی در این کار نداشته است.

این فناوری چگونه کار می کند؟

جهت استفاده از این فناوری، فرد در زمان حیات خود باید در گفتگویی ویدئویی شرکت کند و سوالات متعددی دربارۀ زندگیش را پاسخ دهد تا بتوان بعد از مرگش برای این گفتگوی ویدویی از پاسخ‌هایش استفاده کرد.

بعد از وفات وی، هوش مصنوعی ترتیبی خواهد تا بر اساس سوالاتی که مردم از وی می‌پرسند، کلیپی که حاوی پاسخی مناسب است، برای مردم پخش شود، این فناوری به قدری واقعی به نظر خواهد رسید که مکالمه‌کنندگان تصور خواهند کرد که در حال گفتگو با فرد متوفی هستند.

رولو کارپنتر به عنوان یک فعال صنعت فناوری دیجیتال در گفتگوی رسانه‌ای با تلویزیون دولتی انگلیس، عنوان کرد: شرکت استوری فایل سعی نمی‌کند تا پاسخ‌های مصنوعی خودش را برای خوشایند مخاطبان بسازد، فقط با جستجوی دقیق از میان همۀ پاسخ‌های فرد متوفی به سوالات پرسیده شده در زمان حیاتش، بهترین مورد را برای گفتگو با فرد مقابل انتخاب می‌کند.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: زهراوجدانی 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علم و فناوری فناوری مرگ مصاحبه هوش مصنوعی گفتگو مراسم ویدئو بهشت تکنولوژی کلیپ مکالمه شفاعت سوالات تشییع جنازه جهنم قیامت عذاب قبر برزخ زندگی بهشتی پل صراط زندگی ابدی نعمت های بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا

سم آلتمن از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی می‌پیوندند.

به گزارش ایسنا، سم آلتمن مدیر عامل شرکت اوپن‌ای‌آی، ساتیا نادلا مدیر عامل شرکت مایکروسافت، ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت(گوگل) و دیگر رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به هیئت ایمنی و امنیت هوش مصنوعی دولت ایالات متحده ملحق می‌شوند.

به نقل از وال استریت ژورنال، جنسن هوانگ از انویدیا، کتی واردن از نورثروپ گرومن و اد باستیان از دلتا و دیگر رهبران صنعت فناوری و هوش مصنوعی نیز به آنها ملحق شده‌اند.

این هیئت ایمنی هوش مصنوعی با وزارت امنیت داخلی آمریکا کار خواهد کرد و در مورد چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی این کشور مشاوره خواهد داد. آنها همچنین وظیفه دارند توصیه‌هایی را برای اپراتورهای شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل و کارخانه‌های تولیدی در مورد اینکه چگونگی حفاظت از سیستم‌های خود در برابر تهدیدات بالقوه‌ای که ممکن است توسط پیشرفت‌های این فناوری ایجاد شود، ارائه دهند.

دولت بایدن سال گذشته دستور ایجاد یک هیئت ایمنی هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از یک فرمان اجرایی فراگیر داد که بر تنظیم توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد.

در وبسایت وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است که هیئت مدیره شامل کارشناسان هوش مصنوعی از بخش خصوصی و دولتی است که به وزیر و جامعه زیرساخت‌های حیاتی مشاوره می‌دهند.

آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید استفاده از هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند خدمات را تا حد زیادی بهبود بخشد. برای مثال می‌تواند تشخیص بیماری را تسریع کند یا ناهنجاری‌ها را در نیروگاه‌ها به سرعت تشخیص دهد، اما آنها خطر قابل توجهی دارند که وزارتخانه امیدوار است با کمک این هیئت آن را به حداقل برساند.

با این اوصاف، نمی‌توان این پرسش را مطرح نکرد که آیا این رهبران فناوری هوش مصنوعی می‌توانند راهنمایی‌هایی ارائه دهند که در درجه اول به خودشان و شرکت‌هایشان نفع نرساند؟ کار آنها حول محور پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی و ترویج استفاده از آنهاست، در حالی که این هیئت قرار است اطمینان حاصل کند که سیستم‌های زیرساخت حیاتی از هوش مصنوعی مسئولانه استفاده می‌کنند.

در هر صورت به نظر می‌رسد مایورکاس مطمئن است که آنها وظایف خود را به درستی انجام خواهند داد. همچنین می‌گوید که رهبران فناوری ماموریت این هیئت را درک می‌کنند و این ماموریتی نیست که در مورد توسعه تجارت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • فناوری در خدمت جنایت
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • جامائیکا نیز کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود