Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: ساماندهی ورودی و خروجی، ایجاد نمازخانه و سرویس‌ بهداشتی عمومی، مدیریت پسماند، ارائه خدمات به موکب‌ها و ایجاد محل اسکان اضطراری از مهمترین وظایف شهرداری‌ها در مقوله اربعین است.

«سعید هژبری» در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اعتبارات ابلاغی شهرداری‌های استان متناسب با نوع پروژه‌ها و زیرساخت‌هایی است که باید برای اربعین ایجاد کنند و شهرداری‌ها در شهرهایی که در مسیرهای پنجگانه اربعین قرار گرفته و به عنوان مسیر تردد زائرین مطرح هستند، باید متناسب با کالبد شهری خود به این مهم توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ساماندهی ورودی و خروجی، ایجاد نمازخانه و سرویس‌ بهداشتی عمومی، مدیریت پسماند، ارائه خدمات به موکب‌ها و ایجاد محل اسکان اضطراری از مهمترین وظایف شهرداری‌ها در مقوله اربعین است.

معاون عمرانی استاندار ایلام تصریح کرد: در بعضی از شهرها به ساخت سرویس بهداشتی و نمازخانه نیاز است که متناسب با برآورد آنها اعتبار در نظر گرفته شده و شهرداری‌ها بایستی با کمک اعتبارات داخلی خود نسبت به ساخت و بهره‌برداری از آنها اقدام نمایند.

هژبری با بیان اینکه در شهرهایی که پروژه احداثی تعریف نشده اعتبار ابلاغی باید برای بهسازی معابر و زیباسازی کالبد شهری هزینه شود، ادامه داد:علاقمند بودیم که همه شهرداری‌های استان از اعتبارات اربعین بهره‌مند شوند اما با توجه به محدودیت شدید اعتبارات و مطالبات فراوان ایجاد شده در پروژه راه‌ها، تونل‌ها، سایبان‌ها و ضرورت تکمیل آن پروژه‌ها، به ناچار  اعتبارات بعضی از پروژه‌ها کسر و یا حذف شده‌اند. 

وی از شهرداران خواست  نسبت به آماده‌سازی و زیباسازی فضاهای شهری و ورودی و خروجی شهرها اقدام کنند و با برخی اقدامات فرهنگی و فضای اربعین را در سطح شهر ایجاد و زمینه را برای عبور آسان و ایمن عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فراهم کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام اربعين حسيني شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی گفت: امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری ظهر امروز در نشست ستاد اربعین استان مرکزی با اشاره به اعزام بیش از 65 هزار نفر به عتبات عالیات در سال گذشته، اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در ستاد اربعین است‌ و‌ از آنجایی که در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و زائران قرار دارد و کریدور شمال به جنوب است باید تمهیدات لازم برای اعزام زائران از استان را بیندیشد همچنین در مسیر بازگشت نیز استان مرکزی به همین میزان باید پذیرای زائران حسینی باشد.

وی افزود: امسال به دلیل ملاحظات امنیتی، تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران چه در استان، مرز مهران و عراق نیز براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین استان و ستاد عتبات عالیات استان باید صورت گیرد بنابراین اگر مجموعه‌هایی قرار است موکب مربوط به خود را راه‌اندازی کنند باید از مسیر ستاد اربعین پیگیری شود و در مکانی که از سوی ستاد اربعین مشخص می‌شود نیز مستقر شوند. همچنین اداره کل غله و خدمات بازرگانی نیز مطلقا به مطالبات موکب‌ها در خصوص تامین نیاز مواد غذایی نیز پاسخ ندهند.
 
رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: تمام شرکت‌ها، دستگاه‌های اداری و اجرایی و کارخانجات استان مکلف هستند برای همایش بزرگ جهان تشیع ظرفیت‌های لازم را پای کار بیاورند تا مردم به مسالک دینی خود بپردازند؛ مسالک دینی که اکنون خاری بر چشم دشمنان است، بنابراین امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد. 

نظری عنوان کرد: اقدامات داخلی دستگاه‌ها از زمان کنونی باید آغاز شود و مدیران  و مسئولان باید برنامه ریزی داشته باشند تا بهترین خدمات برای زائران امام حسین (ع) ارائه شود. سال گذشته اقدام خوب و هماهنگی در ستاد اربعین استان صورت گرفت و ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد. بنابراین پایه و اساس ستاد اربعین امسال اقدامات سال گذشته است و باید تمام توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها در ستاد اربعین سال 1403 باید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود، گفت: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریعتر ستاد اربعین را تشکیل دهند و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز نسبت به برگزاری جلسات با صنایع و با حضور نمایند‌ه‌ ستاد اربعین اقدام داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت پخش و پالایش نفتی استان موظف است همه نیازمندی‌های مواکب در حوزه سوخت اعم از کامیون داران و گاز را پیگیری کند و نتیجه مربوطه را به ستاد اربعین استان مرکزی ارائه کند و در اعزام کامیون‌ها در ایام اربعین حساسیت در خصوص مسدود شدن کارت سوخت کامیون دارها وجود نداشته باشد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات