Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با اشاره به وقوع سیلاب در بیش از ۳۰ منطقه استان مرکزی گفت: بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان مرکزی خسارت وارد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، فرزاد مخلص الائمه پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در زمینه رفع مشکلات کشاورزان آسیب دیده از سیل مردادماه اظهار داشت: با توجه به بارش های مونسونی و وقوع سیلاب در بیش از 30 منطقه استان مرکزی در مجموع بیش از 1100 میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد شده است که بخش عمده ای از این خسارت در بخش قنوات و زیرساخت‌های کشاورزی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت پیگیری دستگاه های متولی در جبران خسارات کشاورزان افزود: ارزیابی خسارات در کمترین زمان ممکن توسط تیم های تخصصی ارزیاب جهاد کشاورزی در زمینه محصولات زراعی، باغی، دامی، زیرساختهای فنی و مهندسی و ماشین آلات کشاورزی صورت گرفته است و خسارات در قالب دستور‌العمل های مربوطه و فرم‌های ارزیابی به دستگاه های مربوطه ارسال شده است.

مخلص الائمه عنوان کرد: اقدامات ضروری و اولویت دار مقابله با خسارات سیلاب در بخش کشاورزی ساعتی بعد از وقوع سیل آغاز شده است، تیم های تخصصی لایروبی انهار و قنوات از همان لحظات اولیه وقوع سیلاب با تجهیزات مهندسی در مزارع آسیب دیده مستقر شده اند و اقدامات اضطراری را جهت تأمین آب و جلوگیری از نابودی محصولات کشاورزان را انجام داده اند و به عنوان مثال بعضا در یک قنات 6 اکیپ تخصصی مشغول کار هستند.

استاندار مرکزی با اشاره به شدت تخریب سیلاب در بخش قنوات گفت:  حجم ورود آب به برخی قنوات آن‌قدر شدید بوده است که در برخی مناطق مشاهده می‌شود که به طول 3 کیلومتر کوره‌ها و میله‌های قنات به صورت کامل نشست کرده‌اند و مسیر جریان آب مسدود شده است.

مخلص الائمه ضمن تشکر از تلاش و اقدامات پیمانکاران و کارشناسان جهاد کشاورزی عنوان کرد: چنانچه اقدامات فوری در رسیدگی به مشکلات موجود در قنوات و انهار صورت نمی‌گرفت، به دلیل فشار جریان آب در پشت دیواره‌ها لحظه به لحظه به حجم تخریب ها افزوده می‌شد.

تعرض به بستر رودخانه عامل وقوع سیل امامزاده داوود بودخسارت سیل به قنوات رفسنجان| از تبعات فرو نشست زمین تا آسیب به 200 رشته قنات2 خط پدافندی آب شرب شهرکرد وارد مدار شد / استاندار: چشمه کوهرنگ در مسیر سیلاب نبود

استاندار مرکزی با بیان اینکه مشارکت نهادهای مردمی و جهادی در کمک به کشاورزان موجب افزایش سرعت اقدامات شد، افزود: نقش آفرینی نظام صنفی کشاورزی استان مرکزی در مسیر کمک به حل مشکلات این مناطق شایسته تقدیر است و این حرکت جهادی باعث کاهش خسارات سیل و کمک به کشاورزان شد.

مخلص الائمه خاطر نشان کرد: با مسئولیت پذیری به موقع رئیس نظام صنفی کشاورزی استان و قبول مسئولیت پمپاژ آب از مادر چاه قنوات از تخریب بیشتر قنوات جلوگیری شد و اقدامات نظام صنفی کشاورزی در کمک به کشاورزان این مناطق همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/711/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استان بخش کشاورزی مخلص الائمه استان مرکزی وقوع سیلاب وقوع سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرپرست فرمانداری مهریز گفت:بر اثر بارش‌های اخیر و جاری شدن سیلاب نه منزل سطح شهر و مناطق روستایی دچار خسارت شدند.


احمد آخوندی افزود: خسارت وارده به منازل بالای پنجاه درصد بوده که بررسی و اقدام لازم صورت گرفته است.


فرمانده حوزه علی بن ابطالب (ع) مهریز گفت: گروه‌هایی که به صورت خودجوش برای کمک به شهروندان مهریزی آماده به خدمت بودند، گروه‌های جهادی بودند که با هماهنگی‌های صورت گرفته در راستای تخلیه سیلاب، رفع گل و لای خانه‌های درگیر سیل اقدامات موثری را انجام دادند.


دهقانیزاده افزود: در قالب سه گروه جهادی حدود سی نفر از بسیجیان و جهادگران چای کار بودند و کمک کردند.

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند