Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش تسنیم:  مقایسه آمارهای رسمی روزانه منتشر شده از سوی وزارت بهداشت در پیک هفتم نشان می‌دهد اگرچه در مجموع سیر نزولی همه‌گیری را نسبت به ابتدای پیک تجربه می‌کنیم اما تفاوت ناچیز نرخ ابتلای 48 ساعت گذشته با یکدیگر حکایت از آن دارد که هنوز به تثبیت شرایط پیک هفتم نرسیده‌ایم و رعایت پروتکل‌ها همچنان تعیین کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه کارشناسان تاکید می‌کنند تفاوت نزدیک به 300 نفری نرخ ابتلا در دوره مورد نظر حکایت از این واقعیت دارد که هنوز ویروس منحوس آنهم با زیرسویه‌های اومیکرون در میان هموطنان درحال دست به دست شدن است و شعله‌های کرونا در پیک هفته هنوز فروکش نکرده است.

به گفته این گروه واقعیت پنهان این آمارها کلیه شاخص‌های روزانه کاملاً عیان است و تنها با بررسی نحوه رفتار ویروس در پیک‌های گذشته می‌توانیم به این نکته برسیم که باید همواره ویروس منحوس کرونا را حتی در شرایطی که به گواه آزمایش‌ها شدت کشندگی کمتری دارد، جدی گرفت و متناسب با آن سبک زندگی روزانه خودمان را از نو بازنویسی کنیم.

کارشناسان بهداشت ودرمان درباره اهمیت توجه به پروتکل‌های بهداشتی همچنین می‌گویند: توجه به آمارهای رسمی منتشر نشده بخصوص در آخرین آمار مربوط به روز گذشته نشان می‌دهد همواره هر دقیقه 3.14 نفر بیمار جدید به ویروس منحوس مبتلا می‌شوند و هر 1.46 دقیقه نیز یک مورد بستری در مراکز درمانی ثبت شده و واقعیت نگران کننده اینجاست که همچنان هر 23 دقیقه و 22 ثانیه یک مورد فوتی مشخصاً ناشی از بیماری کرونا در پیک هفتم داریم.

قدرت سرایت بالا زیر سایه کاهش رعایت پروتکل‌ها

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به 22 مرداد 1401 (از 15 تا 22 مرداد)، به پایین‌ترین حد خود یعنی بالغ بر 33.94 درصد رسیده است.

این درحالی است که علی‌رغم اهمیت توجه به موضوع فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک در اماکن پرجمعیت و سربسته می بینیم براساس آخرین گزارش رسمی وزارت بهداشت میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی 12 تا 19 مرداد 1401، بالغ بر 45.28 درصد بوده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور از 5 تا 19 تیر ماه 1401، 29.16 درصد بوده که دانشگاه‌ها 84.44 درصد بیشترین میزان رعایت و پایانه‌های مسافربری درون‌شهری با 25.48 درصد کمترین میزان رعایت پروتکل فاصله‌گذاری را داشته‌اند. این در حالی است که رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی از 12 تا 19 مرداد 1401، 45.90 درصد بوده است.

کاشان/ بستری کودک 8 ماهه به دلیل کرونا

در آخرین بروزرسانی شرایط کاشان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و این موضوع نشان از آن است که شرایط کرونایی در منطقه بهبود پیدا کرده است در حالی که آران و بیدگل در وضعیت آبی قرار گرفته است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته 11 بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: 10 بیمار در کاشان بستری شدند که حداقل هشت ماهه و حداکثر 89 سال سن دارند و در شهرستان آران و بیدگل نیز یک بیمار با 69سال بستری هستند.

وی با بیان اینکه 56 بیمار حاد تنفسی در شهرستان کاشان بستری شده است، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز 10 بیمار در بیمارستان این شهرستان به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده است و در مجموع 66 بیمار حاد تنفسی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدکل بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون هشت بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری در بخش مراقبت ویژه بستری  هستند، ابراز داشت: خوشبختانه موارد فوتی در منطقه طی 24 ساعت گذشته در منطقه کاشان به ثبت نرسیده است.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 84 مورد رسید، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی 24 ساعت گذشته تعداد 20 بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون شش هزار 966 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند.

وی با بیان اینکه تاکنون دز نخست ویژه افراد پنج سال به بالا 78.4 درصد جامعه هدف تزریق کردند، تاکید کرد: 71.27 درصد از جامعه هدف افراد بالای پنج سال نیز دز دوم واکسن کرونا خود را تزریق کردند اما نوبت سوم در جامعه هدف بالای 18 سال به 36.40 درصد می‌رسد و هشت هزار و 482 دز چهارم نیز تاکنون تزریق شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

استان خراسان رضوی/ 155 بیمار جدید در مراکز درمانی بستری شدند

 محمد پهلوان، رئیس کمیته رسانه‌ و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: تعداد بیماران جدید بستری شده در بیمارستانهای استان طی روز 27 مرداد ماه نسبت به روز قبل از آن هفت نفر کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: طی 24 ساعت گذشته متاسفانه سه بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند که 2 نفر از آنها در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس جان باختند.

به گفته پهلوان طی 24 ساعت گذشته 155 بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده اند که سهم بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از این تعداد 122 نفر است.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: هم اکنون 456 بیمار در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که 322 نفر از این تعداد مربوط به مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

پهلوان افزود: 103 بیمار بدحال نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند که نسبت به 26 تیرماه 9 نفر کاهش داشته است.

استان اردبیل/ یک مورد فوتی در 24 ساعت گذشته

علی محمدیان‌اردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان اردبیل خبر داد و اظهار داشت: طی 24 ساعت گذشته، 250 نفر به بیمارستان ها و 134 نفر به مراکز بهداشتی بصورت سرپایی مراجعه داشته و 24 بیمار در مراکز درمانی استان بستری شدند.

وی افزود: در حال حاضر 66 بیمار بدلیل ابتلا به کووید19 بستری هستند که از این تعداد 14 بیمار در بخش ICU کرونا بستری بوده و 15 بیمار پس از بهبودی مرخص شده اند و متاسفانه در 24 ساعت گذشته، یک فوتی بدلیل کرونا در استان ثبت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان اردبیل ادامه داد: از عموم هم استانی‌ها درخواست می‌کنیم از عادی انگاری بیماری خودداری کنند، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

محمدیان‌اردی بیان کرد: همچنین افرادیکه بیش از 6 ماه از آخرین دوز واکسن کرونا آنها گذشته است حتما جهت تزریق واکسن به مراکز تزریق واکسن مراجعه نمایند.

استان بوشهر/ 57 مورد بستری در مراکز درمانی

حسن ملکی‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه 2 شهرستان دیلم و گناوه همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند اظهار داشت: از 10 شهرستان این استان 20 درصد قرمز، 60 درصد زرد و 20 درصد هم در شرایط نارنجی کرونایی قرار دارند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر روند ابتلا به کرونا در استان را صعودی دانست و با بیان اینکه در موج هفتم این بیماری قرار داریم گفت: در شبانه‌روز گذشته 57 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند.

وی بستری 11 بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: روز گذشته 2 مورد فوتی ناشی از ابتلای به کرونا در استان بوشهر به ثبت و جمع جان‌باختگان این ویروس تاکنون به 2 هزار و 207 نفر رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 53 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.

ملکی‌زاده رعایت شیوه‌نامه بهداشتی و تزریق واکسن کرونا را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون 108 هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

استان کرمان/ 69 مورد ابتلای جدید در مراکز درمانی

براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از 22 مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 11 مورد به سه مورد کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 6 شهر به 16 شهر افزایش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد  4 شهر باقی مانده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 69 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 33 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 8 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 7 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 8 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 13 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 256 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان 4 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 768 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 354 هزار و 751 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 88 هزار و 938 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 918 هزار و 184 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 77 هزار و 142 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

استان قزوین/ نرخ ابتلا 21 درصد کاهش یافت

جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان قزون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از کاهش 21 درصدی موارد روزانه ابتلای قطعی به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 33 مبتلای کرونایی جدید در آزمایشگاه‌های منتخب کووید استان قزوین شناسایی شدند که این آمار در مقایسه با روز گذشته 9 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به افزایش 17 درصدی موارد بستری‌های روزانه کرونایی گفت: در شبانه‌روز گذشته 35 بیمار کرونایی جدید با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند که این آمار در قیاس با روز قبل 5 نفر افزایش داشته است.

رحمانی با بیان اینکه تعداد بیماران بدحال کرونایی 33 درصد کاهش یافته است، اضافه کرد: در حال حاضر 10 بیمار کرونایی با وضعیت وخیم جسمانی و تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان قزوین با اتصال به دستگاه کمک‌تنفسی یا ونتیلاتور ادامه حیات می‌دهند که این آمار نسبت به روز پیش 5 نفر کمتر شده است.

وی از صفر شدن نرخ مرگ‌ومیر کرونایی هم خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته هیچ بیماری به خاطر ابتلای به کرونا جان خود را از دست نداد و امیدواریم این روند تداوم داشته باشد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان در ادامه به کاهش 12.5 درصدی موارد بهبودیافتگان کرونایی روزانه اشاره کرد و افزود: در شبانه‌روز اخیر 28 بیمار کرونایی با علائم قطعی بهبود و نقاهت از بیمارستان‌های استان قزوین مرخص شدند که این آمار در مقایسه با روز گذشته 4 نفر کاهش یافته است.

رحمانی ادامه داد: در نهایت هم آمار مجموع بستری‌های کرونایی فعلی استان قزوین با حدود 0.6 درصد افزایش به 168 نفر رسید که این آمار نسبت به روز گذشته فقط یک نفر بیشتر شده است.

استان اصفهان/ یک مورد فوتی و 398 مورد ابتلای جدید در 24 ساعت

پژمان عقدک، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت آمار بیماری کرونا در استان اصفهان (به ‌جز کاشان و آران ‌و بیدگل)، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا یک میلیون و 525 هزار و 15 مورد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا و کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان 510 هزار و 5 نفر در استان اصفهان شناسایی شدند.

وی افزود: موارد نمونه گرفته شده در 24 ساعت گذشته (احتمالاً بیمار)  1117 نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی 398 مورد و یک فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش شده است .

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با بیان اینکه 214 هزار و 51 نفر تعداد کل بستری‌شدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده، گفت: در حال حاضر تعداد بستری‌شدگان فعلی در بیمارستان‌ها 505 نفر است و تعداد بیماران بستری 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان 69 نفر است که از این تعداد 84 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

عقدک ادامه داد: 11 هزار و 877 نفر آمار کل فوت‌شدگان قطعی و شش هزار و 854 نفر فوت‌شدگان مشکوک کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان (به‌ جز شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل) بوده است.

درحال تکمیل... .

 

منبع: الف

کلیدواژه: تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی حوزه دانشگاه علوم پزشکی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دوز واکسن تزریق شده نوبت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان های استان بخش مراقبت های ویژه خبرنگار تسنیم پروتکل های بهداشتی کرونا در استان بیمار حاد تنفسی مراکز درمانی 24 ساعت گذشته طی 24 ساعت گذشته مبتلا به کرونا کاشان و آران ساعت گذشته وزارت بهداشت رعایت پروتکل کرونایی قرار آران و بیدگل حاد تنفسی شبانه روز ابتلای قطعی فاصله گذاری استان قزوین استان کرمان استان بوشهر میزان رعایت بستری هستند بستری شدند بیمار جدید روز گذشته مورد فوتی بستری شده پروتکل ها نفر کاهش پیک هفتم شده اند یک مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مهرداد شریفی در حاشیه حضور در شهرستان باوی و بررسی روند انجام مصاحبه جذب بهورزی در این شهرستان، گفت: بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها هستند، بنابراین باید بهترین و مجرب‌ترین جوانان روستا برای آموزش و استخدام به عنوان بهورز انتخاب شوند.

وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم و اهمیت آموزش، ارتقاء و جذب نیروی انسانی مجرب و کارآمد در نظام سلامت، افزود: دقت و حساسیت در برگزاری آزمون کتبی و انجام مصاحبه جذب بهورزی با هدف ارائه بهینه خدمات سلامت و حفظ و حراست از حقوق داوطلبان و مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.

مصاحبه جذب بهورز از پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون کتبی به صورت روزانه و براساس جدول زمانبندی در محل شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال انجام است و تاکنون بازرسی‌های بعمل آمده از نظر روند اجرای کمی و کیفی برنامه رضایت بخش بوده است.

دیگر خبرها

  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • بازاری‌ها فروشنده شدند؛ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه