Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع سنندج اظهار کرد: پیامبر مکرم اسلام دلسوزترین انسان به جامعه بشریت بودند.

وی خاطرنشان کرد: مکتب اسلام و توصیه‌های پیامبر مکرم اسلام همواره بر توجه انسان به سلامت و اهمیت خوراک و نحوه زندگی قابل تامل است.

امام جمعه سنندج  به مصرف گوشت خوک و تاثیرات آن بر بدن انسان‌ها نیز گریزی زد و گفت: برخی خوراک‌ها بر بدن انسان آنچنان تاثیر منفی می‌گذارد که قابل درمان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموستا رستمی به نجس بودن سگ هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه امروز شاهد هستیم افراد و خانواده‌های با حیواناتی مانند سگ با هزینه‌های فراوان همزیست شده.اند در حالی که دین اسلام این را حرام کرده است.

وی با انتقاد از سگ‌گردانی، تصریح کرد: دین اسلام معتقد است، از طریق دهان سگ میکروبی منتقل می‌شود که در صورت ورود به بدن انسان مشکلات جسمانی زیادی برای انسان به وجود می‌آورد.

امام جمعه سنندج  افزود: حتی علما و دانشمندان دنیا نیز بر این موضوع تاکید می‌کنند و دور بودن سگ از زندگی انسان‌ها را ضروری می‌دانند.

ماموستا رستمی در ادامه افزود: پیامبر خدا می فرماید هرکس دوستدار اصحاب من باشد دوستدار من و هر کس دوستدار من باشد دوستدار خداوند است.

وی از مردم کردستان به عنوان دلدادگان واقعی پیامبر و اهل بیت و صحابه نام برد و گفت: عشق و ارادت مردم کردستان به اهل بیت همواره مثال زدنی بوده است.

وی احترام به علمای دینی را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: پیامبر مکرم اسلام می‌فرماید در روز قیامت مقام و جایگاه عالم و عابد یکی است علما باید خود بسوزند و شعله و نور به جامعه بدهند.

وی خاطرنشان کرد: علما وارث پیامبران هستند و تمام دغدغه انها تلاش در مسیر خدمت به جامعه و دعوت انها به بصیرت و آگاهی است.

وی گفت: البته احترام به ماموستا عالم و دانشمندی واجب است که علم خود را در مسیر هدایت و اگاهی بخشی جامعه صرف کند و در مسیر تقویت دین و ارزش‌های آن تلاش کنند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷

منبع: فارس

کلیدواژه: ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج انتقاد امام جمعه سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«به یادِ ماموستا فخری»

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، سید علاءالدین حیدری؛ فعال مدنی اهل سنت در یادداشتی که به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری که در اختیار خبرگزاری تقریب گذاشته، آورده است:
 
قافله خوبان هر از چند گاهی با یکی از یاران و همسفران خوب خود وداع کرده و جامعه از برکت وجود آن یارِ خوب محروم می گردد.
 
سلسله خوبان یکی یکی به سرمنشأ خوبیها می پیوندند.
 
جامعه اورامانات خوبی و نیکویی سرشتش را مدیون این خوبهای روزگار است.
 
به تحقیق یکی از خوبها و نیکوسرشتان این دیار جناب حاج ماموستا ملا احمد فخری بود، مردی از جنس نیکی ها و حلقه ای از حلقه های  زیبای دیار اورامانات که نیک نامی در وجودشان ریشه داشت.
 
مرحوم ماموستا فخری را سالهاست می شناسم، فقیهی اندیشمند، عالمی عارف، شخصیتی خاکی و مردمی که هیچگاه تسلیم هوای نفس و مبهوت هیچ زرق و برق دنیایی نشد.
 
امام جمعه شهر بزرگی مانند جوانرود بود ولی وقتی خدمتش می رسیدی انگار در یک روستای کوچک مسئولیت دارد.
 
همراه همیشگی و یار دیرین نظام و انقلاب اسلامی بود ولی ذره ای از این نزدیکی ها سوءاستفاده نکرد.
 
قدرت طلب و به دنبال هیچ فرصت طلبی نبود.
 
سالها در مسئولیت های مختلف توفیق همراهی خیلی از مسئولین کشوری و استانی را در سفرهای به اورامانات و ملاقات با شخصیتهای مختلف از جمله جناب حاج ماموستا ملا احمد فخری را داشتم و همیشه شاهد این مسئله بودم که این شخصیت بزرگوار دو دغدغه بیشتر نداشت، اول حل مشکلات مردم و دوم مدرسه علوم دینی جوانرود و نگرانی بابت تربیت دینی جوانان...
 
ایشان مدام پیگیر مشکلات جوانرود و جوانان این شهرستان بود.
 
افتادگی و منشِ والای آن مرحوم همه را شرمنده خود می کرد.
 
هر گاه نیاز به حضور ایشان بود بدون ذره ای درنگ اعلام آمادگی می نمود و احساس می کرد که هر جا بشود برای مردم کاری کرد باید حاضر شد.
 
شخصیت خاکی ماموستا فخری و خوی عرفانی آن مرحوم، مثال زدنی بود.
 
مردی از خانواده ای اصیل و نیکنام که نیکنامی و نیکی سرشت آنها زبانزد خاص و عام است.
 
هرگاه خدمتش می رسیدم آنقدر آرام و نیک نفس بود که احساس می کردم باید بیشتر بنشینم و کسب فیض کنم.
 
نه درخواستی شخصی داشت و نه بدنبال منافع شخصی می رفت.
 
شخصیتی انقلابی که همیشه پای ثابت مجالس وحدت افزا بود. رهرو حقیقی وحدت اسلامی و پیرو راه برادری امت اسلامی که تا واپسین لحظات عمر پر برکت شان از این مسیر پای پس نکشید.
 
استاد بی ریای فقه شافعی و باورمند حقیقی این مسیر بود.
 
قافله خوبان ما قطعا جای خالی ایشان را حس خواهد کرد.
 
وجود چنین بزرگمردانی برای هر جامعه ای اعتبار و مایه بزرگیست.
 
امیدوارم نمونه چنین شخصیتهای برجسته ای در میان جامعه فراوان و فراوان تر گردند.
 
از درگاه خداوند متعال برای روح بلند مرحوم ماموستا فخری علو درجات را مسئلت می نمایم.
 
"انا لله و انا الیه راجعون"
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلایل «پاریس» برای انتخاب اسلام + فیلم
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • «به یادِ ماموستا فخری»
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری