Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:42:31 GMT

نقش مدیران زن در پذیرش استانداردهای زیست محیطی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۲۴۳۱

نقش مدیران زن در پذیرش استانداردهای زیست محیطی

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری فیز (phys)، پژوهشگران مدرسه بازرگانی ساری (Surrey) انگلیس بررسی کردند که شرکت‌هایی که در آن‌ها عده بیشتری از زنان در تیم‌های مدیریت ارشد حضور دارند در زمینه پذیرش استانداردهای محیطی چگونه عمل می‌کنند و ویژگی‌های مدیریتی این زنان چه نقشی در پذیرش این استانداردها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌های این پژوهشگران حاکی از این است که حضور زنان در تیم‌های مدیریت ارشد منجر به اتخاذ استانداردهای زیست‌محیطی مترقی از سوی شرکت‌ها می‌شود؛ به‌ ویژه، زمانی که مدیران اجرایی زن، دارای قدرت شخصی هستند و در کمیته‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها عضویت دارند.

در چنین شرایطی، زنان انگیزه پیدا می‌کنند تا دیدگاه منحصربه‌فرد خود را در زمینه‌های سازمانی و نهادی که تمایز مرتبط با جنسیت آن‌ها را می‌پذیرد و از آن حمایت می‌کند، بیان کنند.

این پژوهش با استفاده از داده‌های ۴۹۰ شرکت در سه کشور در حال ظهور بسیار آلوده (چین و هند و پاکستان)، نشان داد که نسبت حضور زنان در تیم‌های مدیریت ارشد (TMT)، با احتمال اینکه آن شرکت، صدور و تمدید گواهینامه سازمان بین‌المللی استانداردسازی را بپذیرد، کاملاً مرتبط است. گواهینامه ایزو ۱۴۰۰۱، یک چارچوب شناخته‌شده و مورد احترام است که سازمان‌ها از آن برای اندازه‌گیری اثرات زیست‌محیطی خود استفاده می‌کنند.

به گفته پژوهشگران در سال‌های اخیر، شرکت‌های کشورهای در حال ظهور به طور فزاینده‌ای به دلیل تخلفات به‌ویژه در رابطه با محیط های طبیعی و محیط زیست بررسی شدند. ذینفعان و عموم مردم ترجیح می‌دهند اقداماتی انجام شود که از فعالیت‌های مخرب زیست‌محیطی جلوگیری شود.

در این راستا سرمایه‌گذاران در اکثر کشورها، برای قیمت سهام شرکت‌هایی که باعث آسیب زیست‌محیطی می‌شوند، تخفیف می‌دهند؛ دولت‌ها مقرراتی را وضع می‌کنند که برای آلودگی، عوارض تحمیل می‌کند و مصرف‌کنندگان از رفتار زیست‌محیطی سازمانی به‌ عنوان معیاری برای تصمیم‌گیری در خرید استفاده می‌کنند.

برچسب‌ها هند پاکستان چین فناوری تخریب محیط زیست مدیریت زنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند پاکستان چین هند پاکستان چین فناوری تخریب محیط زیست مدیریت زنان زیست محیطی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۲۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد