Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب ، نکاتی را به شما ارائه دهیم که ممکن است برای مواقعی که با کج خلقی کودکان و عصبانیت آن‌ها مواجه می‌شوید، به دردتان بخورد و دقیقاً به آن نیاز داشته باشید.

۱.) اجازه دهید خودشان را تخلیه کنند.

تلاش برای پایان دادن سریعتر به عصبانیت با روش‌های بی فایده، مانند فریاد زدن بر سر کودک، موثر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهتر است بنشینید و اجازه دهید کودک فریاد بزند و گریه کند. اجازه دهید همه چیز به خودی خود آرام شود. هنگامی که کودک عصبانیت خود را تمام کرد، احساس بسیار بهتری دارد و کلمات شما معنای بیشتری خواهند داشت. شما هم می‌توانید احساس آرامش کنید و بتوانید با کودک خود در مورد احساسات و چیز‌هایی که او را آزار می‌دهد، بحث سازنده تری داشته باشید.

۲.) اگر پرخاشگر شدند، آن‌ها را از موقعیت دور کنید.

فریاد زدن، گریه کردن و کوبیدن پا‌ها به زمین بسیار متفاوت از پرخاشگری است؛ در این حالت، کودک می‌تواند شروع به ضربه زدن، گاز گرفتن یا پرتاب کردن اشیا کند. برای این نوع رفتار، می‌توانید بلافاصله کودک را از موقعیت خارج کنید و اگر در جمع هستید، او را به مکانی ساکت ببرید. اگر در خانه هستید، می‌توانید به فرزندتان نزدیک شوید و با لحنی محکم، اما نه عصبانی به او توضیح دهید که اشکال ندارد اگر اینقدر پرخاشگر شود. آن‌ها می‌توانند هر چقدر که می‌خواهند عصبانیت خود را بروز دهند، اما رفتار فیزیکی و جسمی آن‌ها کاملا غیرقابل قبول است.

۳.) توجه آن‌ها را به چیز دیگری جلب کنید.

کودکان معمولاً دامنه توجه بسیار کوتاهی دارند، به این معنی که آنچه اکنون آن‌ها را آزار می‌دهد می‌تواند در چند ثانیه دیگر فراموش شود. بنابراین، در هنگام کج خلقی کودکان، اگر آن‌ها صحنه‌ای را در یک فروشگاه ایجاد می‌کنند و می‌خواهند شما چیزی برای آن‌ها بخرید، می‌توانید با چیز دیگری حواس آن‌ها را پرت کنید. مثلا یک شی یا اسباب‌بازی به آن‌ها بدهید که می‌دانید دوست دارند، یا می‌توانید چیزی را در مغازه به آن‌ها نشان دهید که ممکن است مورد علاقه شان باشد. بهتر است فرزندتان را با سایر کودکانی که در آن زمان ساکت هستند مقایسه نکنید.

۴.) از آن‌ها بخواهید بروند در فضایی آرام و ساکت بنشینند.

این روشی است که بسیاری از معلمان در مقاطع پیش دبستانی از آن پیروی می‌کنند؛ جایی که یک نقطه “آرامش” برای کودکان است. این مکان می‌تواند یک گوشه خوب و گرم از خانه شما با کوسن‌های نرم روی زمین، کتاب، اسباب بازی و سایر وسایل سرگرم کننده در اطراف باشد. هنگامی که کودک شما ناراحت یا عصبانی است، می‌توانید او را تشویق کنید که در آن گوشه بنشیند و با انجام یک فعالیت حواس خود را پرت کند. مثلاً اگر به نقاشی علاقه دارند، می‌توانید یک دفترچه با چند مدادرنگی در آن فضا بگذارید تا سریعتر آرام شوند.

۵.) یک جایگزین برای آرام کردن آن‌ها پیشنهاد دهید.

کودکان اغلب می‌خواهند کار‌هایی را انجام دهند که بزرگسالان می‌دانند خطرناک است، اما بچه‌ها این را درک نمی‌کنند. آن‌ها احساس می‌کنند که شما اجازه نمی‌دهید آن‌ها به چیزی که واقعا می‌خواهند دست پیدا کنند. بنابراین، به جای فریاد زدن بر سر آنها، می‌توانید جایگزین مشابهی را به آن‌ها پیشنهاد دهید تا هدف جدیدی برای آن‌ها باشد. این پیشنهاد می‌تواند نسخه ایمن‌تر از کاری باشد که آن‌ها می‌خواهند انجام دهند. شما می‌توانید این فعالیت جدید را برنامه ریزی کنید. بنابراین، آن‌ها چیزی برای پیش بینی دارند.

۶.) از قبل، به آن‌ها هشدار دهید.

یکی از چیز‌هایی که بچه‌ها از آن لذت نمی‌برند این است که شما به طور ناگهانی به زمان بازی خود پایان می‌دهید؛ آن هم در حالی که آن‌ها نمی‌دانستند زمان رفتن آن‌ها و اتمام بازی فرا رسیده است. شما نمی‌توانید فقط به آن‌ها بگویید که ۱۰ دقیقه دیگر می‌روید، زیرا آن‌ها در این مرحله زمان را نمی‌فهمند. کاری که می‌توانید در عوض آن انجام دهید این است که به آن‌ها بگویید که می‌توانند ۲ مرتبه دیگر از بازی خود را انجام دهند و سپس خواهید رفت. این چیزی است که آن‌ها می‌توانند درک کنند و هر چقدر هم که بخواهند برای مدت طولانی تری بمانند، احتمالاً به آن احترام خواهند گذاشت.

۷.) به دل نگیرید!

یکی از رایج‌ترین جملاتی که بچه‌ها هنگام ناراحتی از بزرگتر‌ها می‌گویند این است: «از تو متنفرم!».

با این که در این زمان، توهین و سرزنش کردن آن‌ها بسیار آسان است، اما کاملا واضح است که این کار اشتباهی بیش نیست. آن‌ها واقعاً منظورشان چیزی نیست که می‌گویند، زیرا بیان جملات این چنینی روش آن‌ها برای ابراز ناامیدی و نشان دادن احساساتشان است. بهتر است آن را نادیده بگیرید و به برنامه خود پایبند باشید؛ بدون اینکه اجازه دهید رفتار بد آن‌ها شما را دلخور یا ناراحت کند.

منبع : روزیاتو

بیشتر بخوانید

با کودک پرخاشگرمان چه کنیم؟ باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودکان پرخاشگر والدین اجازه دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۲۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر