Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@03:45:50 GMT

مسببان وضع موجود، نگران وضع پایتخت شده‌اند!

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۴۸۹۳

مسببان وضع موجود، نگران وضع پایتخت شده‌اند!

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، محسن هاشمی، طی یادداشتی در روزنامه شرق نوشته: «وعده‌ها و عملکرد مدیریت شهری تهران در یک‌سالگی، حاکی از بی‌توجهی به برنامه پنج‌ساله مصوب شورای پنجم و متخصصان است و بیشتر وعده‌های کلان در سطح کشور و دولت داده می‌شود». محسن هاشمی در دور قبلی شورا‌های شهر و روستا، ریاست شورای شهر تهران را بر عهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او و اعضای شورا و در کل جریان اصلاحات، شهرداران تهران در دوره چهارساله شورای شهر پنجم را انتخاب کردند. دورانی که پس از دوره پر کار و ۱۲ ساله شهرداری محمدباقر قالیباف بود و طبعاً کم کاری‌ها و ناکارآمدی‌های این شهرداران اصلاح‌طلب بیشتر به چشم می‌آمد. اولین شهردار انتخابی شورای شهری که محسن هاشمی رئیس آن بود، با رسوایی قتل همسر دوم، هم اکنون در زندان اوین است. دیگرانی هم که پس از او آمدند، نتوانستند جانشینان خوبی برای قالیباف باشند و حالا یک سال پس از آنکه دیگر اصلاح‌طلبان مدیریت شهری تهران را برعهده ندارند، مدعی شده‌اند، بی آنکه اعتنا کنند به جای سؤال کننده، آن‌ها باید در جایگاه پاسخ‌دهنده باشند. باید پاسخ دهند زمانی که خود بر مسند مدیریت شهری تهران بودند، دقیقاً چه کردند!

چند روز پیش هم تیتر اصلی روزنامه شرق، روی تصویر بزرگی از پیروز حناچی، شهردار اصلاح‌طلب سابق تهران «نگران تهرانم» بود. اما او هم در دوران مدیریت خود، همه را نگران تهران کرده بود، بس که کاری نمی‌کرد!

شورای شهر تهران هم در دوره پنجم، به شورای اسم و فامیل شهره شده بود، به این دلیل که عمده فعالیتش تغییر اسامی خیابان‌ها و کوچه‌های تهران در راستای خواست جریان اصلاح‌طلب بود. عمده کار پیروز حناچی هم در دوره شهرداری‌اش به تأکید بر دوچرخه سواری در تهران خلاصه می‌شد. این در حالی بود که برای تهران با جمعیت ۱۲، ۱۳ میلیونی در روز، دوچرخه، حتی در صورت ایجاد تمام زیرساخت‌ها و ترویج فرهنگ آن فقط می‌توانست ۲ درصد از ظرفیت حمل و نقل شهری را پوشش دهد.

اصلاح طلبان ابتدایی که در تهران روی کار آمدند، با وارونه نمایی از دوران شهرداری قالیباف، تهرانی را که تحویل گرفته بودند، شهر سوخته توصیف می‌کردند. اما طی سال‌های مدیریت خود و بعد آن، همواره به جای گزارشات خدماتی و عمرانی نظیر مترو، ساخت بزرگراه و بوستان از دوره مسئولیت‌شان، خود را در جای مطالبه گر نشانده و سؤال طرح می‌کنند!

به عنوان یک نمونه از اقدامات آنان، در آخرین روز‌های مدیریت اصلاح طلبان در شورای پنجم اعضای شورا چوب حراج را به اموال شهر زده و با واگذاری املاک با شرایط ویژه موافقت کرده‌اند، اما در آن مقطع منتخبان شورای ششم گفتند این مصوبات به ضرر تهران است و باید متوقف یا ابطال شود. سه شنبه ۸ تیر در جریان سیصد و ششمین جلسه شورای شهر تهران بررسی لایحه «تعیین تکلیف املاک و اموال غیرمنقول واگذار شده شهرداری به اشخاص حقیقی و حقوقی» در دستور کار اعضای شورای شهر قرار گرفت و بیش از ۱۷۰ ملک واگذاری آن در شورای شهر مطرح شد. موضوعی که توسط خود اعضای شورای شهر هم شبهه‌برانگیز خوانده شد.

در همان وقت «علی اعطا»، سخنگوی شورای پنجم در مقام مخالفت با این لایحه گفت: «چرا در این جلسات پایانی و با این سرعت همکاران گرامی در شهرداری می‌خواهند مجوز‌هایی که شبهه‌برانگیز است از شورای شهر بگیرند؟»

حتی برخی اصلاح طلبان نظیر حکیمی پور به صراحت عملکرد اصلاح طلبان در دوره پنجم شورای شهر تهران را ضعیف ارزیابی کردند. این ماجرا وقتی عینی‌تر می‌شود که محسن هاشمی سال ۹۸ به عنوان رئیس شورای شهر اذعان کرد که به رغم آنکه مدیریت شهری به صورت یکدست در اختیار اصلاح‌طلبان است، اما بعد از دو سال فاقد دستاورد عینی و قابل عرضه به مردم است.

منبع: روزنامه جوان

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسببان وضع موجود شورای شهر تهران مدیریت شهری اصلاح طلبان محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان اینکه ۴۴ درصد از بافت محله فرسوده است، اظهار کرد: علی رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته، به دلیل ریزدانگی، تنها نزدیک به ۱۰۰ فقره صدور پروانه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تعدادی از قالیشویی‌های موجود در محله به فضایی برای اطراق معتادان تبدیل شده است، یادآور شد: تعدادی از این فضا‌ها برای تبدیل به بوستان محلی تملک شده و مابقی آن نیز باید تملک شود.

امانی با بیان اینکه دستگاه‌های عابر بانک این محله از کار افتاده و تعدادی از شعب بانک نیز تعطیل شده اند، گفت: یکی از املاک موجود متعلق به شهرداری است و قرار بر این بود به میدان میوه و تره بار تبدیل شود که متاسفانه این اقدام انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه مردم برای رسیدن به ایستگاه مترو ناچارند دو کیلومتر مسیر را طی کنند، تصریح کرد: پله‌های این پل مکانیزه نیستند و افراد سالمند و بیماران نمی‌توانند به راحتی از پل تردد کنند.

امانی با بیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ دستگاه دوچرخه زیر باد و باران در فضایی در این محله رها شده است، اظهار کرد: این فضا به قبرستانی از دوچرخه‌های طرح بیدود تبدیل شده و سه سال است که نگهداری دوچرخه‌ها در این فضا صورت می‌گیرد که برای این موضوع هزینه نیاز است و باید تدبیری برای آن اندیشیده شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در روز‌های اخیر به خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مسئله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کمااینکه در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته اند.

وی با تأکید بر اینکه دغدغه مهم و اصلی شهروندان این محله سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰ درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. یکی از موضوعات مطرح شده این بود که درآمد پایین اتباع باعث بیکاری آنها شده است. ۱۰ تا ۳۰ درصد دانش آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس در حال ریزش بود، تصریح کرد: تجمع ۱۰‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی با اعلام اینکه محله جوادیه ۲۳ مسجد دارد، یادآور شد: متأسفانه این محله از سرانه فرهنگی برخوردار نیست. سرانه فضای سبز محله نیز دو متر مربع است و جز یک بوستان که در این دوره مدیریت شهری در حال ساخت است، تنها یک بوستان در محله وجود دارد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه گوسفند‌ها در قصابی‌های موجود شبانه ذبح می‌شود، گفت: بوی نامطبوع و تجمع حیوانات موذی به دنبال این کشتار‌ها باعث شده فضای سه متر مربعی پیاده رو به فضایی غیرقابل تحمل تبدیل شود. خوشبختانه تمام مخازن محله نو شده بود و تنها یک زباله گرد در محله دیده شد.

وی افزود: در جوادیه یک ناحیه وجود دارد و پیگیری مسائل خدمات شهری توسط این ناحیه انتظار زیادی نیست. منطقه ۱۶ تعداد ۶ ناحیه و یک محله دارد و انتظار می‌رود مسائل شهروندان بررسی شود.

امانی با بیان اینکه مردم از تأخیر در تردد اتوبوس‌ها و کرایه بالای وسایل حمل و نقل عمومی در سال جاری رضایت ندارند، گفت: برخی رانندگان مابقی کرایه را به شهروندان بازنمی گردانند این در حالی است که حتی ۵۰۰ تومان نیز برای مردم این محله دغدغه است. درخواست می‌شود شرکت واحد اتوبوسرانی به این موضوع رسیدگی کند.

وی با اشاره به زد و بند‌های موجود بین وانت بار‌ها و بساط گستران و مأموران انضباط شهری و اذعان بسیاری از ساکنان این محله به زد و بند‌های شکل گرفته، یادآور شد: وضعیت آسفالت در معابر ناهنجار است و نیاز به نوسازی دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه عدم وجود سرویس‌های بهداشتی در محله یکی از گلایه‌های آنها بوده است، تصریح کرد: تملک چند ملک برای ساخت سرویس بهداشتی کار سختی نیست و می‌تواند مشکلات ناشی از این کمبود‌ها را جبران کند.

امانی همچنین خاطرنشان کرد: درخواست مردم شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه آهن است که هیچ یک به شهرداری بازنمی گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند. تسهیل مقررات نوسازی بافت فرسوده برای واحد‌های ریزدانه نیز از دیگر درخواست‌های شهروندان بود و همانطور که بار‌ها شهردار تهران نیز اعلام کرده، کسی نمی‌تواند انکار کند که در این دوره کار بزرگی انجام شده، اما باید شرایط برای بافت ریزدانه تسهیل شود.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید نوسازی مدارس دولتی را در دستور کار قرار دهد، تأکید کرد: احیا و تغییر کاربری دو سینمای محله و ایجاد سرانه‌های فرهنگی از جمله درخواست‌های ساکنان این محلات است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم