Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مهاباد و رئیس فراکسیون اهل‌سنت مجلس با اشاره به دیدار اعضای فراکسیون اهل‌سنت مجلس با رئیس‌جمهور گفت: از جمله مشکلات مطرح شده در این جلسه، مسائل زیرساختی و توسعه‌ای استان‌ها و همچنین مساله معیشت و اشتغال مردم بود. - اخبار استانها -

جلال محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به نخستین دیدار رئیس‌جمهور با اعضای فراکسیون اهل‌سنت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تاکنون به صورت فراکسیونی، هیچ جلسه‌ای با هیچ کدام از روسای جمهور کشورمان برگزار نشده بود و این دیدار نخست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دیدار با رئیس جمهور بسیار پربار بود و تمامی اعضای عضو فراکسیون در آن به ایراد سخن پرداختند. از جمله مشکلات مطرح شده، مسائل زیرساختی و توسعه‌ای استان‌ها و همچنین مساله معیشت و اشتغال مردم بود.

نماینده مردم مهاباد و رئیس فراکسیون اهل‌سنت مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: دستور پرداخت تسهیلات 200 میلیونی برای مسکن روستایی توسط رئیس جمهور، ابلاغ و اجرایی شدن سریع مصوبات سفر و استفاده از نخبگان اهل‌سنت کشور در وزارتخانه‌های مختلف نیز در حضور حجت الاسلام والمسلمین رئیسی مطرح شد.

وی ادامه داد: اخیرا رئیس‌جمهور از طریق وزارت امور خارجه یک رایزن فرهنگی اهل سنت در کشور مصر انتخاب کرد که از اقدامات بسیار مطلوب دولت بود.

محمودزاده ابراز داشت: همچنین در این دیدار، هر کدام از نمایندگان عضو فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی، دغدغه‌ها و مشکلات حوزه انتخابیه خود را مطرح کردند و بیشتر مطالبات، علاوه بر استفاده از نخبگان اهل سنت، فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی و واگذاری اعتبارات جهشی به مناطق اهل سنت در مناطق مرزی کشور بود.

اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس با رئیس جمهور دیدار می‌کنندرئیسی: استان‌هایی که در شاخص‌های جمعیت در معرض خطر قرار دارند، مورد توجه ویژه باشند

نماینده مردم مهاباد و رئیس فراکسیون اهل‌سنت مجلس شورای اسلامی، در پایان گفت: رئیس جمهور در این دیدار، قول‌هایی در رابطه با پیگیری مشکلات جامعه اهل سنت داده و قرار است این دیدارها باز هم تداوم داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل سنت آذربایجان غربی اهل سنت آذربایجان غربی فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۵۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران

امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

 وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

 امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشور‌های مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشور‌های آفریقایی جهت کسب استقلال از کشور‌های استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

امیر سرتیپ آشتیانی ادامه داد: در میان کشور‌های انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشور‌های آفریقایی به ویژه کشور‌های مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌نماید.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار داشت: متاسفانه شاهد استاندارد‌های دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشور‌های غربی و همچنین سکوت نهاد‌ها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشور‌های آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم‌های کشور‌های غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباوه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم