Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@05:54:01 GMT

شیائومی قربانی قرنطینه‌های کرونایی شد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۵۷۴۰

شیائومی قربانی قرنطینه‌های کرونایی شد

شرکت شیائومی برای سه ماهه دوم سال میلادی جاری که محدودیت‌های سخت‌گیرانه کرونایی در چین به فروش تلفن هوشمند ضربه زد، کاهش چشمگیر درآمد را گزارش کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، فروش شیائومی در سه ماهه دوم سال میلادی جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۲۰ درصد کاهش یافت و به ۷۰.۱۷ میلیارد یوان (۱۰.۱۳ میلیارد دلار) رسید که کاهش شدیدتری نسبت به سه ماهه قبلی بود که این شرکت نخستین کاهش درآمد سه ماهه خود از زمان عرضه اولیه سهام را گزارش کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درآمد خالص شیائومی، ۶۷ درصد کاهش یافت و به ۲.۰۸ میلیارد یوان رسید که ضعیف‌تر از برآورد تحلیلگران بود.

وانگ شیانگ، رئیس شیائومی اظهار کرد: در بازار چین، تقاضا از شیوع دوباره بیماری کووید آسیب دید. افزایش قیمت‌های سوخت، هزینه‌های تولید و تورم، همگی بر فروش خارجی هم تاثیر گذاشت. در نتیجه فشار برای خالی کردن موجود انبارها از طریق فروش و تبلیغ، سود خالص کاهش پیدا کرد.

هزینه مصرفی در چین هنوز نتوانسته است از تاثیر قرنطینه‌های کرونایی در شانگهای و شهرهای دیگر چین در نیمه اول سال میلادی جاری، بهبودی کامل پیدا کند. آماری که هفته گذشته منتشر شد، نشان داد رشد دومین اقتصاد بزرگ جهان در ژوئیه، به شکل غیرمنتظره آهسته شد و اقتصاد کشور همچنین از قرنطینه‌های کووید در سه ماهه ژوئن متاثر ماند و باعث شد بانک مرکزی چین کاهش نرخ بهره را اعلام کند.

بازار تلفن هوشمند چین از این رکود آسیب شدیدی دیده و طبق آمار شرکت تحقیقاتی Canalys، میزان فروش در این بخش، بر مبنای سالانه در سه ماهه دوم ۱۰ درصد کاهش یافت.

فروش تلفن هوشمند شیائومی که منبع بیش از نیمی از درآمد این شرکت است، ۲۹ درصد کاهش پیدا کرد.

شیائومی در سال ۲۰۲۱ پس از این که سهم بازار هواوی را تصرف کرد، شاهد افزایش فروش بود. اما این افزایش فروش موقتی بود و ارزش سهام شیائومی از ابتدای سال ۲۰۲۲ تحت تاثیر کندی رشد اقتصادی چین و ضعیف شدن رشد بازارهای خارجی، حدود ۴۰ درصد نزول کرده است.

در هند که قوی‌ترین بازار شیائومی خارج از چین است، این شرکت هدف تحقیقات دولتی برای تخطی از مقررات مالیاتی قرار گرفته است. مقامات مالیاتی هند در آوریل ۷۲۵ میلیون دلار از دارایی‌های شیائومی را توقیف کرده و مدعی شدند این شرکت به طور غیرقانونی وجوه مالی به خارج تحت عنوان پرداخت حق امتیاز، ارسال کرده است. اما شیائومی منکر ارتکاب خلاف شد.

بر اساس گزارش رویترز، بازار تلفن هوشمند ضعیف در چین و سراسر جهان، باعث شده است شیائومی به دنبال فرصت‌های جدید باشد. این شرکت اوایل ماه میلادی جاری اعلام کرد آزمایش خودروهای خودران را در بعضی از شهرهای چین آغاز کرده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شیائومی ، کرونا در چین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شیائومی کرونا در چین تلفن هوشمند میلادی جاری درصد کاهش سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۵۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیر‌های کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیر‌های پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمار‌ها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزار‌های سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانک‌ها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمار‌های مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعا‌های مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • استانیشیچ یا اوپامکانو، بایرن مونیخ کدام یک را قربانی یوناتان تا خواهد کرد؟
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت