Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

ابطال مصوبه شماره ۲۰۵ شورای عالی ترابری در خصوص بیمه تکمیلی درمان رانندگان به دلیل وجود ایراد قانونی در تأمین منابع مالی آن صورت گرفته است.

به گزارش تین نیوز، محسن متقین با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: مسلما تصویب مصوبه جدید مورد ادعا برای ابرام (پایداری و مداومت) بیمه تکمیلی که فاقد ایرادات قانونی باشد و در آینده دچار مشکل نشود باید به گونه ای باشد که رضایت تامین کننده این منابع را در برگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چنانچه هرمبلغی از کرایه حمل کالا به امر بیمه تکمیلی اختصاص یابد تامین کننده آن  یا صاحبان کالا هستند و یا مالکان کامیون که کرایه حمل متعلق به این مالکان کامیون است.

بیشتر بخوانید: یک پیشنهاد برای عقد قرارداد جدید بیمه تکمیلی رانندگان بخش حمل کلا

او عنوان کرد:  بیمه تکمیلی درمان یک بیمه اختیاری است، تامین هزینه های آن بدون اذن پرداخت کننده امری خلاف قانون و تصرف در اموال دیگران محسوب خواهد شد.

متقین گفت: قطعا همانطوری که با شکایت یکی از شرکت های حمل و نقل وطرح دعوا در دیوان عدالت اداری مصوبه قبل ابطال شد این بار هم با شکایت هریک از صاحبان کالا و یا مالکان کامیون که کرایه حمل متعلق به اوست، مصوبه جدید نیز دچار همان سرنوشت خواهد شد.

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا تاکید کرد: با گذشت چهار دوره یک ساله بیمه تکمیلی درمان رانندگان بخش حمل کالا و عقد قرارداد با چند شرکت بیمه ای مختلف، هنوز مشکل انطباق منابع و مصارف وجوه این بیمه در طول این مدت روشن نگردیده است و هیچ کس از سرنوشت مانده وجوه مصرف نشده این وجوه در طول این چهار سال آگاه نیست.

وی گفت: وقتی مصوبه ۲۰۵ در مهرماه سال ۱۴۰۰ به دلیل عدم تطابق مصوبه با شرع مقدس و قوانین ٱمره ابطال شده است مسلما پیگیری قضایی برای مانده وجوه مصرف نشده بیمه تکمیلی درمان رانندگان نیز در دادگاه های عمومی حقوقی و کیفری برای استرداد این وجوه و تقاضای کیفر برای متصرفین این وجوه امری دور از انتظار نخواهد بود.

او افزود: تصمیمات هیئت مدیره تشکل های صنفی موضوع ماده ۱۳۱ قانون کار (اعم از کارگری و یاکارفرمایی) در حوزه جغرافیایی فعالیت همان تشکل و به شرط اخذ مجوز از مجامع عمومی خود صرفا فقط برای اعضا همان تشکل نافذ و جاری خواهد بود.

متقین عنوان کرد: بنابراین هیچ‌ یک از تشکل های صنفی حتی کشور اعم از کارگری یا کارفرمایی جایگاه تصمیم گیری برای عموم رانندگان حمل کالای جاده ای کشور را نخواهند داشت.

وی گفت: چنانچه مقرر است سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور خود راسا تامین مالی وجوه مورد نیاز بیمه تکمیلی درمان رانندگان این بخش را به عهده داشته باشد، مسلما عقد قرارداد با شرکت های بیمه ای و استفاده از دانش انفورماتیک و نیز بانک های اطلاعاتی رانندگان توسط سازمان متبوعه نیز از لوازم اصلی اجرای آن خواهد بود به طوری که آن سازمان به نمایندگی از تمام بیمه شدگان خود (بیمه گذار) نیز باشد.

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا تاکید کرد: برای اینکه طرح موضوع بیمه تکمیلی از شفافیت های لازم برخوردار شود که همچون چهار سال گذشته حفره هایی برای سواستفاده های احتمالی از وجوه تخصیص یافته برای این امر باز نماند، لازم است ترتیبی اتخاذ شود که وجوه دریافتی بابت بیمه تکمیلی صرف نظر از اینکه از چه منبعی تامین می شود فقط در حساب‌ های غیر قابل برداشت و به نام بیمه شدگان نزدیک بانک عامل تمرکز یابد و باعقد قرارداد با بانک مربوطه ترتیبی اتخاذ شود تا فقط با دستور کتبی بیمه گذار از این حساب ها به حساب بیمه گر انتقال یابد.

وی افزود: (دستورالعمل اجرایی پیشنهادی) فعالان صنفی در این خصوص با تشریح این موارد قبلا تهیه شده است و با انتشار در سایت خبری تین نیوز در تاریخ ۲۴/ ۴ سال‌ جاری انتظار می‌ رفت تا مورد استفاده مشورت دهندگان و تصمیم گیران بیمه تکمیلی درمان رانندگان حمل کالای کشور قرار گیرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: منابع مالی تین قانون دیوان عدالت اداری حمل و نقل جاده ای قانون کار سازمان راهداری و حمل و نقل شرکت های بیمه بخش حمل و نقل منابع مالی حمل و نقل جاده ای حمل و نقل جاده ای کالا رانندگان و کامیونداران قرارداد بیمه تکمیلی بیمه تکمیلی رانندگان کامیون رانندگان و کامیون داران بیمه تکمیلی درمان بیمه تکمیلی درمان رانندگان عقد قرارداد حمل و نقل حمل کالا جاده ای بخش حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تکمیلی حادثه آتش‌سوزی در انبارهای شهرری اعلام شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: آتش در انبارهای منطقه شهرری مهار شد، مورد مصدومیت و تلفات جانی تاکنون نداشتیم.

سید جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به جزئیات تکمیلی حادثه آتش سوزی اظهار کرد: دو انبار مسقف به وسعت ۵۰۰ متر در کنار یکدیگر میان چندین انبار دچار آتش‌سوزی شد.

وی افزود: آتش شعله‌ور بود، وسعت ۱۰۰۰ متری در فضای باز وجود داشت، یکی از انبارها مملو از افشانه و اسپری بود، موادی که قابل اشتعال و انفجار است، سقف‌ها هم دچار آتش‌سوزی و آتش‌نشانان آتش را خاموش کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: انبار کناری لوازم یدکی دوچرخه بود، بخش زیادی از آتش خاموش و تحت کنترل است، خطر سرایت به اطراف وجود ندارد.

وی با اشاره به تعداد مصدومان تصریح کرد: مورد مصدوم و تلفات جانی نداشتیم و از گسترش آتش به انبارهای مجاور جلوگیری و ۱۰ کانتینر بزرگ در داخل حیاط بود یکی از آن‌ها چون در کنار انبار لوازم یدکی دوچرخه بود، آتش گرفت و خاموش از سرایت به دیگر کانتینرها جلوگیری شد.

کد خبر 747982

دیگر خبرها

  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • جزئیات تکمیلی حادثه آتش‌سوزی در انبارهای شهرری اعلام شد
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی