Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از هالیوود ریپورتر، اینستاگرام، اسنپ چت و تیک‌تاک باعث مشکلات روانی در نوجوانان می‌شود.

شاکیان ویژگی‌های محصول پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی را هدف قرار می‌دهند و ادعا می‌کنند که شرکت‌ها محتوای خطرناکی را ارائه می‌کنند که تعامل را بر ایمنی اولویت می‌دهد.

متا، تیک تاک و اسنپ هر کدام با شکایت جدیدی مواجه شده‌اند که آنها را به دامن زدن به اختلالات سلامت روان در کاربران نوجوان متهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاکیان از جمله موجی از والدین و فرزندانشان هستند که پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی را به دادگاه کشانده‌اند و استدلال می‌کنند که این شرکت‌ها نه تنها کاربران را جذب می‌کنند، بلکه با آگاهی از آسیب‌هایی که به آنها وارد می‌کنند، این کار را انجام می‌دهند.

این شکایت‌ها - آخرین مورد از یک رشته پرونده‌هایی که رسانه‌های اجتماعی را به مشکلات سلامت روان در افراد زیر سن قانونی متهم می‌کند - ادعا می‌کند که مسئولیت این شبکه‌های اجتماعی ذیل ۲۳۰ قانون صلاحیت ارتباطات است، یک قانون فدرال که شرکت‌های فناوری را از مسئولیت ناشی از محتوای تولید شده توسط اشخاص ثالث محافظت می‌کند.

آنها نظریه‌ای را مطرح می‌کنند که معتقد است پلتفرم‌هایی مانند فیسبوک اساساً محصولاتی معیوب هستند که منجر به آسیب‌هایی از جمله اختلالات در خورد و خوراک، اضطراب و خودکشی می‌شود. حداقل ۲۰ شکایت از این دست در سراسر ایالات متحده آمریکا با استناد به تحقیقات فیسبوک، مجموعه‌ای از اسناد داخلی شرکت که توسط افشاگر فرانسیس هاگن در سال گذشته فاش شد، در سراسر کشور ثبت شده و انتظار می‌رود ده‌ها مورد دیگر نیز در این مورد مطرح شود.

در یکی از شکایات ارائه شده در روز پنجشنبه در دادگاه عالی لس‌آنجلس آمده است: «این مدل کسب و کاری است که توسط همه متهمان استفاده می‌شود - مشارکت و رشد در مورد ایمنی کاربر - همانطور که طراحی و عملکرد ذاتا خطرناک محصولات رسانه‌های اجتماعی آنها نشان می‌دهد.«در هر مقطعی هر یک از این متهمان می‌توانستند حقیقت ماجرا و آسیب‌های آن را با مردم در میان بگذارند، اما آن‌ها می‌دانستند که انجام این کار باعث می‌شود از رقبایشان عقب بیافتند یا اینکه خدمات و مسیر حرکتشان را کاملا تغییر بدهند اما متهمان ترجیح دادند به ایجاد آسیب ادامه داده و در عوض حقیقت را پنهان کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی اینستاگرام فیس بوک تیک تاک آسیب روانی نوجوانان رسانه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند