Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، بسیاری از نمایندگان مجلس، دولتمردان و کارشناسان معتقدند هم‌افزایی بین دولت و مجلس طی سال گذشته، باعث رفع برخی موانع قانونی در زمینه اجرا شده است که همین موضوع نیز منجر به حل بسیاری از مشکلات شده است، با این حال برخی جریانات سعی دارند، هم‌افزایی دولت و مجلس را زیر سوال ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برای بررسی این موضوع با
اصغر سلیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت‌وگو کرده‌‌ایم که مشروح آن در ادامه آمده است:

 

 

فارس: برخی از جریانات سیاسی رقیب دولت معتقدند عملکرد دولت در یکسال اخیر مناسب نبوده، جنابعالی دستاورد‌های دولت را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سلیمی: اینطور نیست که در یکسال یا دوسال بتوان ارزیابی دقیقی از دستاورد های اجرایی داشت و با توجه به شرایطی که دولت دارد از جمله بحث تحریم‌ها و مسائلی که اوضاع در زیرساختی کشور داریم باید فرصت داد تا طرح های دولت کاملا اجرا شود.

خیلی از این مسائل باید ریشه ای حل شود زیرا این مشکلات در یک زمان طولانی بوجود آمده و باید بدانیم که مشکلات یک روزه یا یک ساله بوجود نیامده که یک ساله حل شود، خیلی مشکلات اقتصادی مشکلات ساختاری و ریشه‌ای هستند. اما خوشبختانه آقای رئیسی کمر همت بسته که بتواند این ساختارها را اصلاح کند و خیلی از اقتصادانان نظرشان همین تغییر و تحولات در حوزه اقتصاد است.

البته ما نظرمان این است آیت الله رئیسی از تمام ظرفیت های موجود، نخبگان و صاحب نظران در هرگرایشی باشند استفاده کنند که ما ادامه مسیر دچار مشکل نشویم.

 کاری که دولت انجام داده باعث این می‌شود که مسائل اقتصادی شفاف شود و خود مجلس هم در بحث قانون گذاری در حوزه های کسب و کار ، به سمت تسهیل کسب و کار حرکت کرده و در حوزه مسکن و صادرات و دانش بنیان اقدامات خوبی انجام داده است.

* موافقت نامه ها و جلسات باید به نتایج ملموسی برسد

رئیس دولت و وزرا مستقیم با مردم صحبت می‌کنند و مشکلات را از نزدیک رصد می‌کنند و ارتباطی هم با کشورهای همسایه در حال شکل گیری است خیلی از مشکلات در زمینه صادرات را حل کرده است، ولی ما انتطارمان این است کارها بیشتر انجام شود و با کشورهایی که ارتباط برقرار می شود کار عملیاتی از قبیل  موافقتنامه ها و جلسات انجام شده و به نتایج ملموسی برسد که مردم بتوانند استفاده کنند و البته با یک سال و دوسال نمی‌توان ارزیابی دقیقی داشت باید گذشت مدت بگذرد و این کارها انجام شود.

اگر اختلاف نظر یا انتقادی هم هست باید سازنده باشد که در مسیر کمک کند، هر فردی، مجلس یا دولت دچار مشکلاتی هستند که باید اصلاح شود اما اگر انتقادی هم هست باید در جهت اصلاح باشد، نه با هدف تخریب یا سیاه نمایی.

* خیلی از مشکلات با حضور مسئولین در منطقه حل می‌شود

دولت و مجلس دارند تلاش های خودشان را برای بهبود وضعیت مردم انجام می‌دهند، سیاسیون و احزاب و گرایش ها هم باید کمک کنند که دولت و مجلس به اهدافی که برای معیشت و اشتغال و توسعه کشور دارند، برسند.

فارس: سفرهای استانی رئیس جمهور را چقدر موثر می‌دانید؟

سلیمی: ما خودمان نماینده مجلس هستیم اگر در روستاها، بخش ها، شهرها و مناطق عشایری میدانی حضور پیدا کنیم، مسائل و مشکلات را با چشم خودمان می‌بینیم و در این صورت می‌شود برای مشکلات برنامه ریزی کرد و خیلی از کارها در همان جا حل می‌شود و بعضی ها را می توان در استان یا شهرستان یا کشور پیگیری کرد.

حضور رئیس جمهور و وزرا در شهرستان ها، خودش باعث می شود که مردم راحت با فرد اول مملکت در حوزه اجرایی، ارتباط بگیرند یا با وزرایی که در آن حوزه هستند یا نماینده ویژه رئیس جمهور و مردم خیلی از مشکلاتشان را مطرح می‌کنند.

درست است که باید سیاست گذاری ها را در سطح کلان انجام داد ولی فرد اول اجرایی کشور دولت حتی استانداران، مدیران کلان باید حتما بحث گردشی و میدانی خودشان را فراموش نکنند و این خیلی کمک می‌کند که در حوزه سیاست گذاری و کمک به مردم مدیران موفق عمل کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیسون اقتصاد اقتصاد مجلس دولت سفرهای استانی سلیمی دولت و مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس

سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به نزدیک شدن زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه‌های انتخاباتی، بر ضرورت فراهم کردن زمینه حضور گسترده مردم در این مرحله از انتخابات و تمهید تمامی امکانات برای تکمیل حماسه‌آفرینی آنان در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ تاکید کرد.

رئیس جمهور انتخابات را جلوه روشن مردم‌سالاری دینی دانست که آحاد جامعه در راستای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی در آن مشارکت کرده و معتمدین خود را برای قانونگذاری و بهبود روند امور انتخاب می‌کنند.

دکتر رئیسی در ادامه به موضوع ضرورت مشارکت مردم برای تحقق هدف جهش تولید اشاره کرد و افزود: تمهید مقدمات تحقق مشارکت مردم نیازمند اهتمام جدی همه بخش‌های دولت است؛ هر دستگاهی باید زمینه‌ها و راهکار‌های جذب مشارکت مردم در بخش خود را به شکل دقیق و با زمان‌بندی مشخص تدوین و اعلام کرده و اجرای آن را به شکل مستمر و گام به گام پایش کند.

رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت همچنین ضمن تبریک فرارسیدن روز کارگر و روز معلم، نقش کارگران و معلمان در پیشرفت و آبادانی کشور را اساسی و مهم توصیف و تصریح کرد: مبنای خلقت عالم بر تعلیم و تربیت استوار است و لذا همه ما در هر زمان و با لحاظ برخورداری از هر سطحی از دانش، همچنان نیازمند دانش‌افزایی و علم‌آموزی بیشتر هستیم.

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه هفته گذشته، هفته درخشش ورزشکاران کشورمان در میادین بین‌المللی بود، قهرمانی تیم ملی فوتسال در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، قهرمانی تیم ملی وشوو در رقابت‌های انتخابی جام جهانی، قهرمانی تیم ملی دختران کمتر از ۱۸ سال در تورنمنت کافا در تاجیکستان، قهرمانی تیم والیبال دانش‌آموزی ایران در رقابت‌های مدارس جهان، قهرمانی، شکستن رکورد و کسب مدال طلای خانم عیدیان در ماده ۴۰۰ متر دو با مانع قهرمانی آسیا، نائب قهرمانی تیم ملی تپانچه بادی کشورمان در مسابقات جام جهانی کره جنوبی و نائب قهرمانی تیم شطرنج امید کشورمان در مسابقات شهر‌های آسیا را از جمله این موفقیت‌ها برشمرد که باعث شادی و شعف عمومی در کشور شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز با اعلام خبر دستیابی به فرمولاسیون، فرآیند و فناوری استحصال کود «تریپل سوپر فسفات» به عنوان یکی از کود‌های مهم و بسیار پرکاربرد در کشاورزی گفت: سالانه نیاز به واردات ۲۵۰ هزار تن از این نوع کود داشتیم که خوشبختانه تولید آن در کشور بومی‌سازی و خط تولیدی با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن راه‌اندازی شده که تا ۲۰۰ هزار تن قابل افزایش است و می‌تواند سالانه تا ۳۷ میلیون دلار صرفه‌جویی ایجاد کند.

وی ابراز امیدواری کرد با حمایت از تولیدات داخل، زمینه رونق تولید داخلی این محصول فراهم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • میان دولت و مجلس تنش وجود ندارد
  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟