Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان در بیش از ۳۰ رشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بدون کنکور و در قالب تکمیل ظرفیت از اول تا چهارم شهریورماه دانشجو می‌پذیرد.

افراد علاقه‌مند به تحصیل می‌توانند در رشته‌های حقوق، حسابداری، مددکاری، مدیریت امور فرهنگی، روابط‌عمومی، مدیریت کسب و کار، معماری، طراحی لباس، تربیت مربی پیش از دبستان، مترجمی زبان انگلیسی، گرافیک، انیمیشن، صنایع غذایی، شبکه‌های رایانه‌ای، گروه رشته‌های نوظهور حوزه IT و تولید محتوا در مقطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان تحصیل کنند و شروع کلاس‌ها از اول مهرماه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری کلاس‌ها و امتحانات خارج از وقت اداری، امکان پرداخت شهریه به‌ صورت اقساط، استفاده از وام صندوق رفاه دانشجویی، استفاده از وام صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر سایر دانشگاه‌ها و موسسات اموزش عالی از جمله مزایای حضور در این دانشگاه است.

گفتنی است، این مرکز موفق شد در ارزیابی سالانه سال ۱۴۰۰، بین همه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور در رتبه اول قرار گیرد.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به صورت حضوری به آدرس زنجان، اراضی، میدان شورا، مجتمع جهاددانشگاهی مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۳۳۰۳۵۴۰۰، ۳۳۰۳۵۴۰۳، ۳۳۰۳۵۴۰۷، ۳۳۰۳۵۴۲۱ و ۳۳۰۳۵۴۲۵ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنجان دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی علمی کاربردی جهاددانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری از امروز