Web Analytics Made Easy - Statcounter

92 شرکت بورسی حدود 1000 میلیارد تومان از سود سنواتی سهام‌داران را هنوز پرداخت نکرده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست، آخرین آمار منتشر شده از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه نشان می‌دهد حدود یک هزار میلیارد تومان سود رسوبی در شرکت‌های بورسی وجود دارد که باید به حدود 4 میلیون سهامدار پرداخت شود.

تعداد 92 شرکت بورسی در این فهرست قرار داشته و هنوز سود سنواتی خود را از طریق سامانه سجام پرداخت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی یک سال گذشته این میزان سود رسوب شده به شدت کاهش یافته است. این مساله نیز به دلیل پرداخت سودهای جاری و سنواتی در این مدت و از طریق سامانه سجام بوده است.

طی ماده 240 قانون تجارت، شرکت ها تا 8 ماه پس از تصویب میزان سود پرداختی به سهامداران باید این سود را پرداخت کنند و عبور از این زمان تخلف محسوب می‌شود.

بنابراین گزارش، قانون بودجه امسال مدیران شرکت‌های بورسی را ملزم کرده تا سود خود را از طریق  سامانه سجام پرداخت کنند و مدیران شرکت هایی که از این رویه قانونی تخلف کنند، از 6 ماه تا دو سال از خدمت منفصل خواهند شد. حالا سهامدارانی که سود سهام خود را در سال‌های گذشته دریافت نکرده‌اند و یا از میزان سود سنوات خود آگاهی ندارند، باید در سامانه سجام ثبت نام کنند.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه سجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث

 با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است.

به گزارش تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ميزان حق بيمه شخص ثالث چقدر افزايش مي‌يابد؟ دستور جدید احمدی نژاد درباره بیمه شخص ثالث

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • عبور از دژاووی بورسی
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها