Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مرادی، مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: نظام نامه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بهمن ۹۹ توسط ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده و همین امر بر وظایف دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مهارت افزایی افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشکده‌های جدید تحت عنوان دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی برای مهارت آموزی در خرداد ۱۴۰۰ میان واحدها با عنوان آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای ایجاد شد و قرار بود تا در دانشکده مهارت و کارآفرینی شعار هر دانشجو یک تخصص به‌طور کامل جامع عمل پوشانده شود.

وی افزود: ۱۲۰ آموزشکده فنی و حرفه‌ای بعد از این آیین نامه به دانشکده مهارت و کارآفرینی تبدیل شده و به واحد مبدا منتقل شده است.

مدیر کل توانمندسازی آموزش های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مهارت آموزی در دانشکده فنی و حرفه‌ای و نظام‌ نامه و تاسیس دانشکده فنی و حرفه‌ای به سمت واحدها و سازمان‌های متولی حرکت کرده و تفاهم نامه‌های مشترک در بین این سازمان‌ها منعقد شده است. در این زمینه سازمان سما به عقد تفاهم نامه همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان متولی بحث مهارت و کارآفرینی در سطح کشور پرداخته است.

مرادی ادامه داد: سازمان فنی و حرفه‌ای تشکیل شده و  ۴ اقدام اجرایی در قالب آموزش معلمان فنی و حرفه‌ای توسط اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و بالعکس، استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مربی در آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور و ساماندهی رتبه بندی مهارتی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی درباره رتبه بندی اساتید گفت: هم اکنون تعداد قابل توجهی از اساتید در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته که بیشتر بر اساس شاخص‌های دانشی رتبه بندی شده و در رتبه‌های استادیار، مربی، استادتمام و ... را به خود اختصاص داده است. با توجه به اینکه پرچم مهارت آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی برافراشته شده باید بتوان اعضای هیات علمی را بر اساس استانداردهای بین‌المللی مهارت توسط سازمان فنی و حرفه‌ای و اساتید حق التدریس در دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی کرد.

مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: نظام فنی و حرفه‌ای و مهارتی در کنار مدارج مرسوم هیات علمی مهارتی می‌تواند در درجه‌های مهارتی همچون مربی، استادکار، استادکار خبره و عالی ارتباط برقرار کند.

هیات ممیزی کارورزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است

به گفته وی آیین نامه اجرایی هیات ممیزی کارورزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده که وظیفه اصلی این هیات ممیزی و آیین نامه آن ارتقای اعضای هیات علمی با استفاده از شاخص‌های بین المللی مهارتی توسط سازمان فنی و حرفه ای است. در این زمینه اعضای هیات علمی مرکز تربیت مربی واحد یادگار امام (ره) مجوز اخذ کرده‌اند.

مدیر کل توانمندسازی آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این هیات ممیزی در هیچ دانشگاهی حتی در وزارت علوم و تحقیقات هم وجود نداشته و تمامی آیین نامه هیات ممیزی دانشی و مهارتی است و دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیش رو عمل کرده و به تدوین شاخص‌های دانشی به سمت شاخص‌های مهارتی و پرورش افراد ماهر و توانمند حرکت ‌می‌کند تا بتواند در بین دیگر دانشگاه‌های کشور به عنوان الگو عمل کند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1151187 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما مهارت آموزی مهارت و کارآفرینی فنی و حرفه ای مهارت آموزی هیات ممیزی آیین نامه رتبه بندی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۰۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان با حضور استادان هیئت علمی و کارکنان در سالن اجلاس علامه جعفری این دانشگاه برگزار و محمدمهدی مجلسی‌آذر به‌عنوان رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان منصوب شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بوکان در این نشست ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان از همکاری همه‌جانبه با بسیج گفت: رسالت بسیج و اساتید بسیجی در حفظ و صیانت از سنگر‌های اعتقادی نظام و مقابله با هجمه‌های همه جانبه دشمن بسیار مهم است.

هوشنگ وجدی در ادامه افزود: تأثیر دانشگاهیان در روشنگری‌های علمی و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است و بسیج اساتید می‌تواند بازوی توانمندی در رسیدن به این هدف باشد.

وی در ادامه به تأثیر عملیات «وعده صادق» بر ایجاد انگیزه در کشور‌های دیگر در امید داشتن به مقاومت و ایستادگی در برابر متجاوز اشاره کرد و افزود: حرکت جمهوری اسلامی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی دنیا را به حرکت واداشت که پاسخ رژیم کودک‌کُش را بدهد و امروز مشاهده می‌کنیم که حرکات در کشور‌های مختلف و همچنین واکنش‌ها در فضای مجازی در حمایت از مردم غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی منتشر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم در این نشست اظهار کرد: بسیج اساتید بخشی از نیرو‌های پیش رو در خدمت به انقلاب و دانشگاه، همواره نقش مؤثری داشته‌ و این واحد دانشگاهی از همراهی‌ استادان همواره بهره‌مند بوده است.

شیرزاد نادری افزود: تعامل بسیج اساتید با دانشگاه در اجرای برنامه‌های فرهنگی، گامی مؤثر در تکامل و پویایی فضای فرهنگی دانشگاه و پیشبرد و حفظ انقلاب و دستاورد‌ها آن بسیار کارآمد است.

وی با آرزوی موفقیت برای مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه ابراز امیدواری کرد که پس از این حضور پررنگ‌تر بسیج اساتید در فعالیت‌های دانشگاهی را شاهد باشیم و با همکاری استادان بسیجی و برگزاری برنامه‌های علمی و پژوهشی به رفع نیاز‌های جامعه کمک کنیم.

رئیس سازمان بسیج اساتید سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی هم تشریح کرد: انقلاب اسلامی با وجود جانفشانی شهدای بزرگوار شکل گرفت و ما در مقابل آنها وظیفه بسیار سنگینی داریم، چراکه شهیدان از بزرگ‌ترین داشته‎ خود گذشتند تا ما در امنیت و آرامش زندگی کینم و باید در انتقال یاد و نام شهدا به این نسل تلاش کنیم.

حسن حیدری به ویژگی‌های آثار شهید مطهری اشاره و تبیین کرد: محور کتب و آثار شهید مطهری هماهنگ با نیاز‌ها و اولویت زمان، مستند به آیات قرآن و سراسر شور و حماسه است.

وی در ادامه توضیح داد: شهید مطهری در تمام عمر خود دنبال کسب علم و دانش و رشد بود و هیچ‌گاه برای به دست آوردن منافع در جمهوری اسلامی تلاش نکرد و هدف ایشان رسیدن به جامعه رشد یافته متدین و انقلابی بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی تأکید کرد: استادان و دانشجویان به اندازه‌ای که می‌توانند باید سبک زندگی این مرد بزرگ را برای خود الگو قرار دهند.

حیدری در ادامه به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه اشاره و بیان کرد: امروز عوامل صهیونیستی دیگر نمی‌توانند تظاهر به انسان دوستی کنند و افکار عمومی در جهان پی به ماهیت و خوی جنایت‌کار این رژیم بردند.

وی افزود: همراهی بسیج اساتید با مسئولان دانشگاه بیش‌ از پیش و باکیفیت و کمّیت بیشتر برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه خواهد داشت.

محمدمهدی مجلسی‌آذر مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه‌های بوکان هم متذکر شد: بسیج فارغ از دسته‌بندی‌های سیاسی، مجموعه‌ای متعلق به‌ نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش آنا، مجلسی‌آذر عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان است و در حال حاضر مدیریت گروه معارف این واحد دانشگاهی را برعهده دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟